Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 59 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, има ли някоя от вас с пресни впечатления от Мемориал?
Прави ми впечатление, че потребителки, които пишат във форума и са били пациенти на Мемориал, в момента явно се ориентират към други болници? Всичко наред ли е там сега?

Положението с координаторките е зле, защото са останали 3 момичета - Берна, Фериха и Есенел, които за съжаление не бяха обучени достатъчно, преди Алие да напусне (и Зейнеб по-рано). Не са и особено загрижени да се учат по мои наблюдения. Аз се принудих да мина към координаторката с Английски или да се оправям сама по процедурите, защото просто тези три жени ми нанесоха повече щети отколкото да ми помагат. Наложи се и официално оплакване да подам. Иначе не съм забелязала други проблеми с лекари/ембриолози.
Да така е за съжаление 😔Те координаторките не са въобще нови(защото само с това се оправдават),работят от миналата година там.Алие правеше всичко възможно да ги обучи......но човек като няма желание нищо не може да се направи.Специално на мен са ми казвали"ама ти знаеш повече от нас защо ни питаш".Много лошо😔

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 12:47 от leo 18

# 316
Който има лош опит с Мемориал и има възможност да пише, може да го направи по мейл на internationalpatients@memorial.com.tr

От там отговарят и взимат мерки така че моля ви, нека направим това което зависи от нас. Мога да съдействам ако някой иска на Английски да пусне мейлът (за да не се чака там за превод) или с каквото друго мога да помогна.

# 317
Който има лош опит с Мемориал и има възможност да пише, може да го направи по мейл на internationalpatients@memorial.com.tr

От там отговарят и взимат мерки така че моля ви, нека направим това което зависи от нас. Мога да съдействам ако някой иска на Английски да пусне мейлът (за да не се чака там за превод) или с каквото друго мога да помогна.

Наистина пишете. Миналата година имах много ядове с момичета. Търпях половин година и накрая написах един много дълъг и обяснителен имейл. После отношението беше друго.
След месец, два ще запопчвам нова процедура и ако се наложи, пак ще се оплача.

# 318
На мен ми предстои да стартирам процедура август месец, живот и здраве, като от Алие ни прехвърлиха на Берна. Все още нямам преки наблюдения, дано всичко е наред, но при необходимост ще подам оплакване на посочения имейл.

А как става номерът да минеш на координатор с английски? Просто казваш, че искаш такъв? 🤔

# 319
Мили дами, предстои ми да родя след месец след инвитро в Мемориал. Имам останали 4 опаковки Progestan (срок 09.2025), 1 Progestan Dex (срок 05.2025), 1 Prednol (срок 2026). Подарявам ги на дами, които в момента са по пътя на инвитрото и имат нужда от тези лекарства! Пишете ми на ЛС при интерес. Мога да изпратя с куриер, иначе живея в София.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 13:35 от Shantii

# 320
Аз също останах крайно недоволна от комуникацията с Мемориал март месец. За годините толкова координатори се завъртяха през Мемориал и си тръгнаха...
Дайте контакт на координатор с английски, моля!

# 321
За преместването към Английски преводач и подаване на оплаквания не очаквайте съдействие от Българските преводачки. Там се молех близо месец да ми помогнат, но те само ме убеждаваха как не било разумно да общувам на друг език освен майчиният, как можело само лично в Истанбул да се подава оплакване, т.е. мейл няма и куп други глупости.

Координаторът с Английски в Мемориал е Nurcan +905493146588
Тя е и нещо като главна на преводачите в ин витро центъра и също е запозната с оплакванията. Също разбрах на последният ми разговор, че др Айсу си говори Английски, вероятно и др Юджел. А проф Кахраман още през целият първичен преглед бях без преводач - нейният Английски е перфектен.

Сега писах и на internationalpatients@memorial.com.tr и пак моля, тъй като не мога да ви представлявам, да опишете индивидуалните си случаи и да кажете, че искате да ви преместят към Английски преводач. Не съм сигурна дали Нурджан работи сама но поне си разбира от работата.

ПС: Има също и преводачи на Руски ако предпочитате. Също като цяло преводачите в Мемориал са две групи: Ин витро центъра и всички останали отделения. В останалите отделения - вътрешно, хирургия, офтамология, педиатрия и т.н. има много добри преводачи на всякакви езици като тези на Английски, Арабски и Руски са денонощни. За съжаление добрите Български преводачи в другите отделения не искат да работят в ИнВитро центъра и аз ползвам само Английските ако нещо ми се случи по време на Байрям например, когато нямах друга опция, не бях прехвърлена към Нурджан и Българките ми въртяха фасони. Викнаха ми Английски преводач от Хирургията последно.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 09:09 от Sahara_2087

# 322
  • София
За преместването към Английски преводач и подаване на оплаквания не очаквайте съдействие от Българските преводачки. Там се молех близо месец да ми помогнат, но те само ме убеждаваха как не било разумно да общувам на друг език освен майчиният, как можело само лично в Истанбул да се подава оплакване, т.е. мейл няма и куп други глупости.

Координаторът с Английски в Мемориал е Nurcan +905493146588
Тя е и нещо като главна на преводачите в ин витро центъра и също е запозната с оплакванията. Също разбрах на последният ми разговор, че др Айсу си говори Английски, вероятно и др Юджел. А проф Кахраман още през целият първичен преглед бях без преводач - нейният Английски е перфектен.

Сега писах и на internationalpatients@memorial.com.tr и пак моля, тъй като не мога да ви представлявам, да опишете индивидуалните си случаи и да кажете, че искате да ви преместят към Английски преводач. Не съм сигурна дали Нурджан работи сама но поне си разбира от работата.

ПС: Има също и преводачи на Руски ако предпочитате. Също като цяло преводачите в Мемориал са две групи: Ин витро центъра и всички останали отделения. В останалите отделения - вътрешно, хирургия, офтамология, педиатрия и т.н. има много добри преводачи на всякакви езици като тези на Английски, Арабски и Руски са денонощни. За съжаление добрите Български преводачи в другите отделения не искат да работят в ИнВитро центъра и аз ползвам само Английските ако нещо ми се случи по време на Байрям например, когато нямах друга опция, не бях прехвърлена към Нурджан и Българките ми въртяха фасони. Викнаха ми Английски преводач от Хирургията последно.
УЖАС!Това е изключително голям стрес и то по време на процедура!Да си плащаш и да се молиш едва ли не за някакво съдействие.

# 323
Здравейте на всички!

Някоя от вас правила ли е PRP в Турция? Лекарят ни ни го предложи като опция, за да подмладим яйчниците и да извадим по-качествени яйцеклетки. Някои с отзиви?

Благодаря предварително Simple Smile

# 324
Момичета, как най-изгодно изпращате пари в Турция?

# 325
И аз ходих на ‘преглед’ там, пълна боза. Освен за цени, за друго не ми говориха и после ме преследваха с месеци кога ще започвам. Не останах никак доволна и не продължих там.

Здравейте искам да попитам дали някой е започнал процедура в новата клиника Бахчеджи в София

# 326
Здравейте, някой има ли впечатления от Д-р Бетюл Калай и клиника Фертижин?

# 327
Poli2020, аз съм неин пациент. Доволна съм от отношението. Ако имаш конкретни въпроси, пиши на ЛС Simple Smile

# 328
Здравейте, има ли доволни от проф. Бюлент Търаш и от Аджибадем Маслак като цяло? Коя клиника е добра за мъжки фактор с високи ДНК фрагментации?

# 329
Момичета има ли някоя от вас пациентка в клиника Фертижин при доктор Бетюл ? Правили ли сте екзосом при нея?

Общи условия

Активация на акаунт