Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 59 798
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
И сега не разбрах- има ли читава координаторка в Мемориал?! Дайте име и телефон, моля!
Фериха не е вариант- благодарение на нея ми пропадна последната процедура! Общо взето, без бременната Есенел, всички бяха гола- вода, заедно с напусналата вече Берна.....Cold Sweat

# 421
#t_doncheva Разбирам забавяне да има по месец, когато има празници, но мисля че от 12 август до днес нямат празници. Питам и звъня всеки ден, но както казах в предни постове, мисията не възможна. Когато взеха пробата казаха че до 10  15 работни дни ще е готов, но...😔
Да вече теста е готов с зата 29.08. А ми го изпратиха туко що с много бутане....ами не е добре. Има проблем в 8ма хромозома, монозоми (8 100%) loss, каквото и да означава това. Казаха че не правят трансфер на такъв ембрион. Не зная точно защо. Сега очаквам връзка с лекар за информация. Ем..тва е момичета. 😔 ако някой знае нещо повече за този проблем моля да споделе
Здравейте , дали ви предложиха изследване на Кариотип преди да направите стимулацията ?

# 422
Защо като цяло пациентите не са доволни от Бахчеджи, при положение че и в Мемориал явно има проблеми

# 423
Бихте ли ми казали кога се прави спермограмата при първична консултация? Имаме запазен час за преглед, изискване за спермограма, правена там, но кога е тя - преди, по време на прегеледа, кога?

# 424
Бихте ли ми казали кога се прави спермограмата при първична консултация? Имаме запазен час за преглед, изискване за спермограма, правена там, но кога е тя - преди, по време на прегеледа, кога?
Ако става въпрос за Мемориал, като отидете, координаторката ще ви насочи. По спомен първо мъжът ми даде материал, а аз междувременно попълвах въпросниците.

# 425
Да, за Мемориал, благодаря!

# 426
Здравейте,бих искала да подаря две опаковки cyclo-progynova,ако на някой са му нужни.

# 427
Здравейте, момичета! Може и да е коментирано някъде назад из темите, но не го откривам и затова ще помоля за отговори тук 😊 Случвало ли се е на някоя от вас да забременее от първи опит инвитро в Турция? Или колко опита  ви бяха нужни за успех при мъжки фактор и намаляващ АМХ при жената (възраст 40 год.)? Насочихме се към Аджибадем маслак, откъдето поискаха моментална стимулация от втори ден с надежда за замразяване на яйцеклетки, което доста ме шокира 😳 защото за по-нормална спермограма след варикоцеле ще иска време, което обаче моите яйцеклетки нямат.

# 428
Здравейте, момичета! Може и да е коментирано някъде назад из темите, но не го откривам и затова ще помоля за отговори тук 😊 Случвало ли се е на някоя от вас да забременее от първи опит инвитро в Турция? Или колко опита  ви бяха нужни за успех при мъжки фактор и намаляващ АМХ при жената (възраст 40 год.)? Насочихме се към Аджибадем маслак, откъдето поискаха моментална стимулация от втори ден с надежда за замразяване на яйцеклетки, което доста ме шокира 😳 защото за по-нормална спермограма след варикоцеле ще иска време, което обаче моите яйцеклетки нямат.
Нека имате яйцеклетки,  сперматозоиди като има хубави ще ги използват, но за нас жените времето лети.

# 429
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз бих обмислила тези яйцеклетки да се оплодят с донорска сперма, за да имаш замразени ембриони, а не яйцеклетки, които при размразяване са по-крехки. Само че в Турция както знаем не работят с донорски материал и в този ред на мисли… бих потърсила второ мнение другаде.

# 430
Аз бих обмислила тези яйцеклетки да се оплодят с донорска сперма, за да имаш замразени ембриони, а не яйцеклетки, които при размразяване са по-крехки. Само че в Турция както знаем не работят с донорски материал и в този ред на мисли… бих потърсила второ мнение другаде.
Не обърквайте жената. Щом е в Турция,значи не иска донорски материал. Турските доктори определено знаят какво правят. Съветвам дамата за потърси и друго мнение, но в Турция. Свържете се със Севда Калъч за второ мнение, и изберете в коя болница и специалист да продължите в Турция.

# 431
Matzekitty, аз имам 4 неуспешни опита в Турция. Не се хващай на това с бързането, потърси и друго мнение. При замразяване и размразяване яйцеклетките оцеляват по-малко, отколкото, ако се замразят ембриони. Освен това, нямаш никаква представа от тези яйцеклетки ще се получат ли изобщо ембриони. Пример от мен, вадили сме винаги между 4 и 7 Я, но до бластоцид имаме само 1 от единия опит.

# 432
Изобщо не харесвам като започне да се предлага донорски материал.....това е толкова лично решение, колкото сурогатството и осиновяването. Аз пък познавам успели жени, които бяха замразили яйцеклетки. Разбира се, че няма гаранция дали всички ще се размразят успешно, но е опция, когато нямаш време.

# 433
При мъжът освен чрез еякулат има и други методи за вземане на сперматозоиди - директно от тестиса. Прилага се в Турция. Въпреки добрите показатели на мъжът ми, ние настоявахме именно на този метод. Първо - качеството на сперматозоида е в пъти по-добро отколкото в еякулат. Второ - метода е по-скъп от даване на еякулат, Но вземат сперматозоида директно от мястото му на създаване. Трето - не е болезнено за мъжа, прави се с локална упойка. Просто не трябва да шофира следващите 24ч за да не притиска тестисите.

# 434
MmeBovari, напълно те подкрепям 🤗

Общи условия

Активация на акаунт