Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 57 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Д-р Юджел все още е в Мемориал. Всъщност всички доктори с които ние сме се виждали миналия път са си в болницата.
С преводите нещата са малко трудни. Има някои преводачки за които е сложно, да обяснят, но според мен не е болка за умиране, особено ако знаете английски език.
Със съобщенията нещата са горе-долу, когато не ни е ясно питаме докато не разберем точно какво трябва да се прави. Като се има предвид, че не ни е за първи път и нещата не са коренно различни от преди, и имаме идея, коя инжекция кога и тн, за сега не сме имали затруднения.
Не знам за предишните ви опити и аптеките от които сте взимали лекарствата, но този път ни казаха да пазаруваме от аптека Idil, която е вдясно от входа на Мемориал(по баира посока хотел Елм) защото има отстъпка.

# 541
Едно време купувахме лекарствата от аптека Дениз, пак нагоре по баира е, може да потърсите с навигация. Беше доста по- евтино от Идил, знаете че цените и отстъпките в Турция Са относително понятие, може да сравните цени все пак и да прецените.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:03 от mileneira

# 542
Здравейте и от мен. Имаме желаниуто да опитяме отново за второ дете и обмисляме консултация в Турция. Ще следя темата и ще питам, ако не намеря отговорите назад.

# 543
Да се включа за аптеките. Тъй като аптекаря вече ни е като пръв приятел (лекарства за 5 стимулции за супер кратък срок), та последният път мъжът ми си говори с него - в аптека Идил, където пращаха кординаторките още от миналата есен, се оказа че те са на комисионна, а цените не са с чак толкова голяма отстъпка. В Дениз все още ни прилат отстъпка. Миналият месец ходихме на преглед и после с рецепта за лекарства ( витамини), пак си имахме намаление.
Така че проверети си къде ще е по-изгодно, особено, ако се налат големи дози лекарства както при мен.

# 544
Здравейте, по повод аптеки и лекарства търся Климара от 3.9мг. Някой да има останали или някой в Турция, който е в момента да ми съдейства, ще съм много благодарна!

# 545
Здравейте, може ли мнение за доктор Емре Тургут? Насочили сме се към него, след 2 неуспешни при Карлъкая през 2021г. и 2 в БГ. тази година. Нямаме изяснен проблем, след трансфер не се стига до имплантация на ембриона.  Дали Тургут търси проблема? Всяко мнение би ми било полезно. Благодаря ви от ♥

# 546
След голям брой неуспешни процедури в България, успяхме от трети опит при доктор Тургут. Той веднага намери причината и въпреки не много високите ни шансове, той не се отказа от нас и в момента сме в очакване на нашето малко чудо. 🤗❤️❤️❤️

# 547
Здравейте, може ли мнение за доктор Емре Тургут? Насочили сме се към него, след 2 неуспешни при Карлъкая през 2021г. и 2 в БГ. тази година. Нямаме изяснен проблем, след трансфер не се стига до имплантация на ембриона.  Дали Тургут търси проблема? Всяко мнение би ми било полезно. Благодаря ви от ♥
Напоследък има доста негативни отзиви за него,за съжаление .

# 548
Аз съм от неуспешните пациенти на д-р Тургут. По-скоро може да търси причина ако проблемът е генетичен, иначе е стандартно, стимулация, оплождане и трансфер. Ако няма имплантация не търси причина, повтаря се докато се успее. За по-висока възраст предлага ПИД и това е.

# 549
По- добре направете няколко срещи с репродуктивни лекари в Турция, вижте какво ще ви предложат, като  подоход и След това преценете на кой да се доверите. Карликая отдавна не е това,което беше преди години, там нещо се обърка, не знам каква е причината. В Аджибадем не мисля че си струва парите. Има една репродуктивна клиника с доста напредничув подход,малко известна е, казва се Брюксел Тюб Бебек, може да направите среща и там. Другият доктор е Серкан Орал и д- р Бетюл Калай. Просто си направете срещи с няколко доктора и така преценете.
Мемориал също не изключвам,макар че нивото на координаторките там е под нулата.

# 550
Здравейте, момичета, има ли в момента някоя от вас в Турция, на която й трябва Omnitr@pe? Подарявам го! Спешно! Съхранява се в хладилник.

# 551
Момичета, хайде последно успелите +++, да споделят клиника и доктор. Да раздвижим темата и да дадем надежда и някакъв избор на тези, които в момента търсят своето място! Да напишем къде успяхме и от кой опит. За по-подробните, може и протокол да споделите!
Ако в момента сте в процедура, или в очакване на ПИД, трансфер и т.н., също може да споделите своите надежди.
Мисля, че ще е полезно на всички ни Flowers Four Leaf Clover

# 552
Здравейте, по повод аптеки и лекарства търся Климара от 3.9мг. Някой да има останали или някой в Турция, който е в момента да ми съдейства, ще съм много благодарна!
Здравейте! Имам останали три кутии Климара 3,9 мг и бих ги подарила. В София са, купувани са от Турция и са в срок.

# 553
Момичета, хайде последно успелите +++, да споделят клиника и доктор. Да раздвижим темата и да дадем надежда и някакъв избор на тези, които в момента търсят своето място! Да напишем къде успяхме и от кой опит. За по-подробните, може и протокол да споделите!
Ако в момента сте в процедура, или в очакване на ПИД, трансфер и т.н., също може да споделите своите надежди.
Мисля, че ще е полезно на всички ни Flowers Four Leaf Clover

Аз се включвам от успелите в мемориал с трансфер ноември 2023 г. и вече родено дете през м. юли. Стимулацията и трансфера ми беше по времето на читавите координаторки, макар че и ние сме имали известни проблеми с тях. Главно прегледите ни са били при д-р Юджел и д-р Умут (който вече го няма). Като цяло аз съм от доволните от мемориал. Случая ни беше доста тежък мъжки фактор, с липса на сперматозоиди в еякулата. Успяхме от две стимулации и три трансфера, 12 ембриона изпратени на пид. Пътя не беше лесен, но крайния резултат си струва всичко, през което преминава човек. На всички момичета искам да кажа-не се отчайвате, не сте сами!

# 554
На нас тепърва ни предстои преглед в Мемориал... може ли изобщо да се избира лекар там? За лекарят, при който имаме насрочен час не срещам никакви добри отзиви и не искам да съм само опитно зайче, за нас сигурно ще е последен опит (ако изобщо даже направим такъв).

Общи условия

Активация на акаунт