Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 702
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Напоследък някои неща от Ракево не ми харесват изобщо 😤
Скрит текст:
*кашкавал Балкан-мек,миризлив,при печене се топи като пяна,не се разтяга
*телешка саздърма-безвкусна,безсолна,пълна с жилки и някакви парчетии където нямат сдъвкване
*крема сирене на кг-не беше гладко,а някак зърнесто и с неприятен послевкус
*тесто-не става ни за пици,ни за мекици…станаха като подметки
Ракево, Вършец, Млекаря, Борино, Жълтуша, Ситово свалиха качеството и то доста.

# 616
  • Deutschland
Бяха ми любими тези сапуни. Последния се разпадна в ръцете ми. Сапунената част се счупи на парчета и остана само гъбата.

# 617
  • Sofia
“овче”кисело мляко “Саяна”….рядко,няма каймак и никакъв вкус на такова мляко

# 618
Саяна като цяло са ми пълен Х на мен. Само като прочетете за фирмата производител и повече няма да вкусите техен продукт - Милки Груп БИО. Фирмата се твърди, че е на Брендо. То е укриване на ДДС, БАБХ им влизат всяка година в складовете и намират какво ли не изтекло, без документи за произход.

# 619
Ами, твърди се и че Олимпос е на Пеевски.... Рошен пък е на Порошенко... Остана ли всъщност нещо дето не е на някого!? Въпроса ми е реторичен. Simple Smile

# 620
Саяна като цяло са ми пълен Х на мен. Само като прочетете за фирмата производител и повече няма да вкусите техен продукт - Милки Груп БИО. Фирмата се твърди, че е на Брендо. То е укриване на ДДС, БАБХ им влизат всяка година в складовете и намират какво ли не изтекло, без документи за произход.
Милки Груп не е на Брендо. Те няма откъде да имат с изтекъл срок, защото повечето продукция се изнася, тука продават каквото е останало от износа. Но продукцията им е със сухо мляко, просто няма откъде да дойде толкова много прясно мляко. Работниците им са осигурени на цялата заплата, която за региона не е малка. Кашкавала им се запича много хубаво за принцеси, но сиренето и киселото мляко не ги харесвам.

# 621
Аз не купувам абсолютно нищо на Милки Груп. Лошото е, че подобни фирми бавно и славно превземат пазара. С по десетина търговски марки, различни. Заради такива като тях накрая в магазините ще има само сурогати.
Скоро търсих заквасена сметана. Обиколих обичайните магазини. Лидл вече предлагат само 12% боклук полски. Не, мерси. В Кауфланд нищо. В местния супермаркет слава богу имаше някаква Жълтуша, добре беше. ММ пожела пак да направя сметановата торта. Вече и Жълтуша нямаше, Боженци отдавна няма, с триста зора намерих една Балкан на Лактима. Някаква гъста тричава на вид смес, няма да повторя. Ужас. Само ментета. Като порошенковските.

# 622
Сирене ,кашкавал,ориз не купувам от България .Свекърва ми онзи ден беше направила баница-даде ми да опитам сиренето -миришеше на химия и беше отврат.Тя взима винаги от ферми,но това го е взела да го смеси с изварата за баницата.По-гадно нещо не бях яла скоро

# 623
  • Sofia
Бях взела наскоро един ориз с много странен вид.Зрънцата бяха прозрачни и еднакво кръгли като силикагел топченцата.
Май беше виетнамски.
Български отдавна не съм виждала 🤨

# 624
От сиренето засега Нипал вземам, много е вкусно, какво съдържа е друг въпрос, няма къде да прочета.

# 625
  • Deutschland
Тогава твърдението, че от българското по-хубаво няма се обезмисля. Нищо лично.
Купих прясно мляко Верея, ако кажете че е хубаво ще го оползотворя. Яде ми се бисквитена торта като от някога. С нишесте малина и обикновените бисквити.

# 626
  • Бургас
Купих кисело мляко My Day 2 %. Това е нещо и аз не знам какво ,но не и кисело мляко. Няма никакъв вкус и защо на опаковката пише кисело е загадка за мен.

# 627
  • София
Много хора не харесват "истинско" кисело мляко, искат йогурт да им сладни. Тези същите по соцвреме му слагаха по 2-3 супени лъжици захар, и то не защото е било ужасно кисело.

# 628
Той и ММ взе така да прави Simple Smile
Купувам едно кисело мляко Родопчанка, като престои няколко дни в хладилника почва да киселее. Не му харесвало. Ами че викам точно защото е кисело мляко. Не щял кисело. Хайде да си яде там Тертер-а с вкус на йогурт и да има мир.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 16:49 от Vanne

# 629
Какво повече няма да купя... Лепенки като 'гел лак' на Easynails Bulgaria. Голяма реклама във Facebook... Подведох се и въпреки скъпите цени (45лв дадох за 2 опаковки) навих се да рискувам. Гарантираха, че издържат до 2 седмици, а още на втория ден 3 нокъта се отлепиха. На 3тия ден вече бяха останали само 5 и разбира се ги махнах. Пълен боклук! За 45лв да бях отишла на гел лак при маникюристка и щях да имам красиви нокти за поне 3-4 седмици.
Плюс това размерите на тези лепенки бяха много странни, не пасваха на моята нокътна плочка и идваха или тесни или много широки и трябваше с ножица да го дооформя... Стояха нелепо и изглеждаха като залепена лепенка, по никакъв начин не приличаха на изпечен гел лак върху ноктите!
Пари на вятъра, много ме е яд!

P.S. да допълня, че написах коментар под тяхната реклама, че не съм доволна от лепенките и паднаха много бързо, при което те просто ми изтриха коментара и ме блокираха.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 17:51 от vikkinbd

Общи условия

Активация на акаунт