Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Толкова са тънки, че направо прозрачни.

Сапупът се разпада при намокраняне. Супер неприятно омеква и се разтича.

Dermomed течен сапун - нищо особено.

И, засега, леко разочарование от кухненски ролки DM Limited edition.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/saugstark-sicher-triplastova-kuh … 058172622410.html
Стават все по-тънки и твърди. Ще започвам да се преориентирам.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 18:10 от missence

# 556
Няма да купя повече ролка със стреч фолио от Кауфланд! Тънко, прекалено разтегливо, направо си е стрес да го вадя от дозатора за фолио.🤪 Единственият му плюс е, че след като успея да откъсна с триста зора парче от фолиото, поне прилепва много добре към повърхностите. Но направо се разтегля като ластик, докато успея да хвана крайче, за да го издърпам от дозатора. Проблемът не е в дозатора ми за фолио, защото с лидълското стреч фолио например не съм имала такива проблеми.  По принцип купувам стреч фолио само от Лидъл. Това от Кауфланд го купих, защото реших, че ще е аналогично на лидълското фолио...Но няма нищо общо.🙄

# 557
  • София /Абсурдистан
https://shop.lillydrogerie.bg/kosa/boya-za-kosa/bezamonjachna-ko … oU2RoCDroQAvD_BwE

Тази боичка не хваща изобщо. Все едно нищо не е боядисвано. Дадох и шанс три пъти и напразно.  Иначе имат хубави цветове. А на Лореал кафявите цветове излизат черни, както и на Гарниер олиа. Евентуално ако е било само партида, но твърде често става.

# 558
Аз постоянно се преориентирам в някои продукти през последните 2-3 години и положението се влошава, а съм ги ползвала дълго време. Явно качеството повсеместно пада, ама пари искат, и то неадекватни на стоките. 
Стреч фолио купувам (засега) само на Фино - с пунктир, много лесно се къса така и затова съм се спряла на него.

# 559
Аз купувам стреч фолио само от Лидъл и съм много доволна от него, дано не го развалят. Това от Кауфланд взех, защото ми трябваше спешно и...греда. Нямам търпение да свърши по-бързо.

# 560
Купувам индустриално стреч фолио, за 20 години 3-4 ролки съм изхабила. Тежичко е като е нова ролката, но не ми пречи.

# 561
  • София-в сърцата на моите деца
Купувам индустриално стреч фолио, за 20 години 3-4 ролки съм изхабила. Тежичко е като е нова ролката, но не ми пречи.
И аз! Много е икономично и здраво!

# 562
И аз! Много е икономично и здраво!
И ние така. Ползваме го за много неща.
Такива малки отдавна не съм купувала.

# 563
Откъде го купувате?

# 564
Малки ролки (50 м) със стреч фолио купувам за кухнята, там по-големи ролки не ми трябват, а и няма как да ги съхранявам.🙂

# 565
  • София
Аз постоянно се преориентирам в някои продукти през последните 2-3 години и положението се влошава, а съм ги ползвала дълго време. Явно качеството повсеместно пада, ама пари искат, и то неадекватни на стоките. 
Скрит текст:
Стреч фолио купувам (засега) само на Фино - с пунктир, много лесно се къса така и затова съм се спряла на него.
За да не вдигнат драстично цената, намаляват качеството или грамажа, с надеждата, че драгият потребител няма да забележи.

# 566
  • на последния етаж
И, засега, леко разочарование от кухненски ролки DM Limited edition.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/saugstark-sicher-triplastova-kuh … 058172622410.html
Стават все по-тънки и твърди. Ще започвам да се преориентирам.
missence, кажи към какво си се преориентирала, когато е така.

# 567
  • София
Аз тази много харесвам. И не я заменям.

# 568
  • София
Аз тази много харесвам. И не я заменям.
Скрит текст:
От Jumbo pack не останах доволна, но от тази- да.

# 569
  • Sofia
Твърда и жилава обвивка.

Продадоха ми ги днес,въпреки,че годността им е била до вчера 😠

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 21:12 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт