Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 745
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
ами естествено, че не е толкова маслено, то си пише. а и е индустриално все пак. иначе и аз квася домашно - няма място за сравнение.

# 586
  • Sofia
Колко време го варите домашното мляко?

# 587
Аз в млековар, докато започне да пищи.

# 588
Колко време го варите домашното мляко?
Варя на степен 3 от 5. Преди да го сипя в тенджерата я обливам със студена вода, така не залепва. Като кипне и започне да къкри, изключвам котлона и понякога го оставям така докато спре да ври, друг път като бързам, го отмествам.  Не съм засичала и според мен няма значение.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 13:25 от Sysly

# 589
Аз го варя по-дълго на по-ниска степен на котлона (напр. 4 от 9), не го оставям да ври след кипване.

# 590
  • София
Само да отбележа, че промишленото мляко се подлага на хомогегизиране на мазнините, т.е. някак ги диспергират и затова каймакът не е като на домашно. Което не означава непременно, че домашното не е обезмаслено или че не му е долята вода, ако не е от познат.
Години купувахме от един човек, който идваше пред блока ни, знам какъв каймак ставаше. 

Някъде съм чела история как дете било впечатлено: "Мама избутА от млекото масло колко гулия, ама то пак си бело, пак си млеко"

# 591
  • София
Никак не съм доволна от препарат за миене на чинии фрош с алое.
Никаква полза и от препарат за почистване на мебели марка на кауфланд. Беше два пъти по - евтин от пронто, но не очаквах да няма никакво действие.
Наденички с жълто сирене от лидъл - нищо общо с тези, които съм купувала от хит, за съжаление в минус. Подведох се по цената, по - евтини от хит, а и не очаквах толкова лош немски продукт.

# 592
Слънцезащитен крем с Мадагаскарска центела на Skin1004 - всичко много хубаво, но не пази от слънцето.

Душ-гел на Dove с класическия аромат - щипе ужасно на кожата

Душ-гелове на Nivea - същата работа.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 13:04 от Анонимен

# 593
Оше един минус за Skin1004 Мадагаскарска центела. Нелош хидратитащ крем за лице, но фактора му е само на опаковката. Истинска слънцезащита не осигурява.

# 594
Мерси, че споделяте. Преди време гледах много хвалби за този крем от една инфлуенсърка, обмислях да го пробвам.

# 595
Слънцезащитен крем с Мадагаскарска центела на Skin1004 - всичко много хубаво, но не пази от слънцето.

Душ-гел на Dove с класическия аромат - щипе ужасно на кожата

Душ-гелове на Nivea - същата работа.
Щом и с двата душ-гела имаш един и същ проблем, по-скоро е от чувствителността на кожата ти към едни и същи съставки, а не проблем на конкретните два продукта - трябва да установиш към коя, ако вече не си.
Аз от години ползвам душ-геловете на Dove, включително с класическия аромат и никога не съм имала проблеми.

# 596
  • Пловдив
Да не са започнали внос на Слънцезащитен крем с Мадагаскарска центела на Skin1004 от темуто.
Макар, че и аз поръчах някакви козметични неща от там.

# 597
Не знам. Моят е купуван от ДМ и Лили.

# 598
  • София
Последните три продукта са си много добри, странно че не ви харесват. Млякото на ЕлБи е еталон, сигурно е грешка в транспорта и съхранението. За топеното сирене също. Трудно се съхранява храна в жегата. Извинявам се за спама!
На нас ЕлБи нещо не ни допада.

На "Frosh" ползвам препарат против петна, но за по-безобидни петна. Иначе е слаб. Като цяло харесвам марката.

И на "Arla" ли видяха сметката? Аз купувам класическото.

Лита, за момента се върнах към Zewa, но със синия кант отдолу, а не design, че нямам време за експерименти.
И към Zewa just 1 за тоал. х-я, защото ДМ синята (класик) и лилавата (премиум), нещо станаха съответно- рехава (синята) и твърда (лилавата).

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 16:43 от missence

# 599
  • Шумен
Корейските слънцезащити са за градски условия.За плаж, в планина са слаби.

Общи условия

Активация на акаунт