Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 721
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Защо ги купи?

# 646

Защото в магазина не забелязах, че са мухлясали. Когато си прибрах ги видях.

Освен мухлясалите банани, купих сини сливи при обявена цена 1,19 лв/кг., на касата ги таксуваха 1,89 лв./кг.

И това е последното ми пазаруване от Лидл.

# 647

Защото в магазина не забелязах, че са мухлясали. Когато си прибрах ги видях.
С торбата и касовия бон обратно в магазина дори и един банан да е. Въпросът е принципен.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 14:49 от Sysly

# 648
Те тези банани ако имат мухъл, значи са био банани, органични Simple Smile
Другите са облъчвани и нищо не завъждат.

# 649
Те тези банани ако имат мухъл, значи са био банани, органични Simple Smile
Другите са облъчвани и нищо не завъждат.

Тези банани са като хлебарките - радиация не ги хваща Simple Smile

# 650
В Лидл ми се е случвало разминаване с етикета, но няма проблем да се върнат нещата или да се намали цената, когато се каже. Препоръчвам ти да отидеш с касовата бележка и да върнеш бананите и сливите (или да ти ги намалят).

Най-голямо и често (почти при всяко пазаруване) има в Т маркет. Рядко купувам от там, но ми е най-близо за съжаление и понякога се налага.

В Младост 2, след РУМа, има голям Т маркет, където два пъти една и съща госпожа (възрастна, с бяла коса) се опитва да ме излъже в сметката.
Единия път съвсем умишлено, така че внимавайте.

# 651
Три пъти прилагат един и същи номер в Темаркет-изтекла промоция на продукти,а те не са махнали промоционалната цена.На третия път им вдигнах скандал.Тая на касата ми вика,не сме го видяли.В следващите два дни стоката продължаваше да е там с фалшивата цена.Нагли до безобразие

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 15:05 от MG18

# 652
  • Пловдив
В Кауфланд нищо. В местния супермаркет слава богу имаше някаква Жълтуша, добре беше. ММ пожела пак да направя сметановата торта. Вече и Жълтуша нямаше
Откакто открих заквасената сметана на Алфатар, не купувам друга. В стъклен буркан с капачка на винт е, а върху самата капачка има зелена хартия, захваната с ластик за гърлото на буркана

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 19:47 от sweet_maniche

# 653
Ето тази кислородна вода. Мирише ужасно на кутия за обувки като отворя шишенцето.

# 654
Имам такава. Не усещам да ми мирише.

# 655
Аз не ползвам Кастинг вече две-три години. Пуска дълго време боя и ми цапа възглавниците и я спрях.
@ Vessela Nickolaeva
Само Екселенс ползвам оттогава и за мен е добра. Може би не сте видели на кутията снимките с "преди и след" боядисване, при различните първоначални цветове на косата.

Точно с номер 5.11 се боядисах в неделя и не е черна. Тъмна е, също като на снимката на кутията, не е черна.
5.11 не е светъл цвят при никоя марка бои. Светлите цветове са 8,9 и 10. Цветовете започващи с 5 съвсем не са руси. А терминът " пепеляв" при боите не значи "русо пепеляво", спец нюанс е за бои за коса и го има при всички главни цветове.

# 656
Тогава явно това шишенце нещо не е наред и да ходя да я връщам... Не би трябвало да има мирис кислородната вода.

# 657
  • София
Ходих да дУша нашето шише. Не ми мирише особено.

# 658
Може пък да са я развалили тази кислородна вода....знам ли? Моята е купувана преди време (може би месеци)

# 659
И аз имам такава кислородна вода на 2 години може би, миналата седмица я ползвах да промивам на малкия рани, не ми миришеше. Съгласна съм иначе, че не трябва да мирише на нищо по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт