Керамична преса за коса - 10

• 34 833
  • 425
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, получих пресата Upgrade за която писах по-горе и сега да споделя първи впечатления. Оказа се, че това не е същата, която исках и ще излезе, че най-вероятно фризьорката е била права и цената наистина и е около 500. Моята е Upgrade Bio Infrared, а тази с която са ме правили в салоните е Keratin Bio infrared. Грешката си е моя, че не разучих по-внимателно и реших, че е само един вид. Още когато я пробвах първия път усетих разликата, но реших, че още не съм я свикнала и не съм настроила градусите както трябва. Не, че съм не доволна (само малко разочарована) пресата не е никак лоша, но сякаш леко изсушава косата, за разлика от кератиновата, която прави косата като коприна. Пиша това за да не допусне и някой друг същата нелепа грешка като мен.

# 91
Момичета, получих пресата Upgrade за която писах по-горе и сега да споделя първи впечатления. Оказа се, че това не е същата, която исках и ще излезе, че най-вероятно фризьорката е била права и цената наистина и е около 500. Моята е Upgrade Bio Infrared, а тази с която са ме правили в салоните е Keratin Bio infrared. Грешката си е моя, че не разучих по-внимателно и реших, че е само един вид. Още когато я пробвах първия път усетих разликата, но реших, че още не съм я свикнала и не съм настроила градусите както трябва. Не, че съм не доволна (само малко разочарована) пресата не е никак лоша, но сякаш леко изсушава косата, за разлика от кератиновата, която прави косата като коприна. Пиша това за да не допусне и някой друг същата нелепа грешка като мен.
Аз имам кератиновата 450 лв беше ,но при нея няма по-малко от 190 градуса.

# 92
Аз разбрах за пресата на ъогрейд от Кондаков, неговата не беше кератиновата. Според мен не се разочаровайте прибързано.

Голямо значение има и с какво и как фризьорката ви е измила косата.

Аз си измих косата последния път не с моите продукти, които използвам и въпреки всички преси (дайсън, ъпгрейд) косата не мога да се заглади, стоеше супер суха и бухнала, направо полудях, много трудно се оформяше. Та, не по-малко значение имат и продуктите за коса. Simple Smile

# 93
Аз разбрах за пресата на ъогрейд от Кондаков, неговата не беше кератиновата. Според мен не се разочаровайте прибързано.

Голямо значение има и с какво и как фризьорката ви е измила косата.

Аз си измих косата последния път не с моите продукти, които използвам и въпреки всички преси (дайсън, ъпгрейд) косата не мога да се заглади, стоеше супер суха и бухнала, направо полудях, много трудно се оформяше. Та, не по-малко значение имат и продуктите за коса. Simple Smile
Може ли да споделите кои продукти използвате?

# 94
Малко по-нагоре съм споделила. Не твърдя, че са нак-добрите, но за сега работят.

Моята коса е до раменете, много гъста, купих ги ноември на черния петък и чак сега започват са свършат, мия косата си между 2-3 пъти седмично. Simple Smile Та, икономични са.

# 95
Малко по-нагоре съм споделила. Не твърдя, че са нак-добрите, но за сега работят.

Моята коса е до раменете, много гъста, купих ги ноември на черния петък и чак сега започват са свършат, мия косата си между 2-3 пъти седмично. Simple Smile Та, икономични са.

Много благодаря Heart Decoration

# 96
Здравейте, момичета, бих искала да попитам дамите с Dyson Airstrait, които вече го ползват повече време доволни ли да и щади ли косата? Струва ли си инвестицията? Моята коса е права, с балеаж, но скоро родих и по време на бременността стана доста суха и започна ужасно да се къса, имах Loreal Steampod 3.0, но я продадох и не искам да си горя косата вече с преси, и да я издухвам бързо и да изглежда добре, защото с четките е сешоара не ме бива.

# 97
Здравейте, момичета, бих искала да попитам дамите с Dyson Airstrait, които вече го ползват повече време доволни ли да и щади ли косата? Струва ли си инвестицията? Моята коса е права, с балеаж, но скоро родих и по време на бременността стана доста суха и започна ужасно да се къса, имах Loreal Steampod 3.0, но я продадох и не искам да си горя косата вече с преси, и да я издухвам бързо и да изглежда добре, защото с четките е сешоара не ме бива.

Здравейте щом сте с права коса ще ви върши работа. Затворен като сешуар в началото суши доста бързо и вече на влажна я заглаждате. Със подходящите продукти ще останете доволна.

# 98
Здравейте, обмислям закупуването на преса, като се колебая между тези 3 модела, ако може мнения:

Remington S8605 Advanced Colour Protect - този модел го тествах и ми изправи доста добре косата (тънка и чуплива), издържа до следващото къпане, но бих искала да чуя мнения и за другите като съпоставка
    Remington S9600
    Remington S9001 с пара

# 99
  • Марс
s9600 е изпитана и в момента е намалена на сайта на ремингтън, за другите не мога да кажа мнение.

# 100
Здравейте момичета, продавам своята преса Diva Radiant Shine Styler! Закупена след препоръки тук (който е чел темата преди години, знае). Закупена от Арлен за 250лв, моята цена е 150лв. С керамични плочи и влети в плочите масла от макадамия, арган и кератин. Цвят twilight, истинско бижу.

Пресата като цяло не е ползвана редовно (веднъж на няколко месеца), затова състоянието ѝ е много запазено и почти като ново! Откакто родих и си правя ботокс на косата съвсем забравих за съществуването ѝ. Това е и причината да я продавам. Снимки, линкове мога да ви предоставя на Лс. Поздрави!

# 101
  • Пловдив
Искам да напиша разочарованието си от преса за коса Diva. Закупих си я преди година и половина от Арлен, пресата изправя хубаво, но за съжаление след година и половина употреба (2-3 пъти в месеца) пресата спря да работи. Оказа се, че нагревателя се е развалил и не може да се оправи. Не знам как се разваля толкова бързо нагревател на преса за 340лв Sad . Много съм разочарована . Сега гледам пресите на Corioliss, които са с 2 г гаранция. Дано няма проблем и с тях.

# 102
Искам да напиша разочарованието си от преса за коса Diva. Закупих си я преди година и половина от Арлен, пресата изправя хубаво, но за съжаление след година и половина употреба (2-3 пъти в месеца) пресата спря да работи. Оказа се, че нагревателя се е развалил и не може да се оправи. Не знам как се разваля толкова бързо нагревател на преса за 340лв Sad . Много съм разочарована . Сега гледам пресите на Corioliss, които са с 2 г гаранция. Дано няма проблем и с тях.
Няма ли гаранция? Какъв модел е?
Аз имах Дива Генезис, ползвах я няколко години, ама ММ я настъпи и тя се раздели на две части, та сигурно работи, ама не може да се ползва ...

# 103
Corioliss са чудни преси. Подходящи са за дебела и непокорна коса, продават блясък. В момента имам Елипсис, Стиймпод 4 и Кориолис С3 и разбира се съм най-доволна от последната. С титаниеви плочи са. Моята е тънка, но модела С1 също е страхотен, него го ползва моята бивша фризьорка. Страхотна ми правеше косата с тази преса. Погледнете и си преценете, но аз съм доволна от моята определено. Внимавайте, защото и на тях им вдигнаха много цените. Ако намерите код за отстъпка преди поръчка би било най-добре.

# 104
  • Пловдив
Няма ли гаранция? Какъв модел е?
Аз имах Дива Генезис, ползвах я няколко години, ама ММ я настъпи и тя се раздели на две части, та сигурно работи, ама не може да се ползва ...
Diva  GOLD DUST PROFESSIONAL TOUCH STRAIGHTENER. Гаранцията е 1 г Sad . Сега си поръчах Corolioliss C3 с 2 г гаранция.
Когато си купувах Дивата реших, че гаранцията не е от значение, защото имам две други преси, които са доста по-евтини , както и сешоари и никога до сега не съм имала проблем. И реших, че преса за 340 лв няма как да се развали толкова бързо, но явно не е така. Сега вече ще гледам гаранцията колко е. Много е гадно, особено когато не я ползваш постоянно, само за някакви поводи, а и аз много си я пазих, защото ми беше първата толкова скъпа преса Sad

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 23:22 от ivka ♥ 007

Общи условия

Активация на акаунт