Керамична преса за коса - 10

• 34 774
  • 425
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Някой има ли мнение за следните 2 преси: Remington s5506gp и Remington s8901 hydraluxe? Знаете ли дали първа е с ненагряващ се връх, какъвто е при втората? Дали втората би се справила с дълга и средно гъста коса?
До сега съм имала доста преси Remington. Всички са били с ненагряващ връх. Хидролукса за мен беше тотално разочарование. Скубе косата брутално и по същия начин я гори. Пълна излагация. Мога да дам добър отзив за remington shine teraphy серията. Не скубеше, не гореше косата и добре изправяше. Но за момента съм в клуба на Babyliss.

# 406
Като споменахте Remington Shine Therapy,  два пъти си я купувах, първият изгоря, вторият я смених с друга, но сякаш от всички преси досега оставам най-доволна от тази. И сега се чудя дали да не поръчам модела с по-широки плочи, някой с отзив?

https://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-shine-therapy-s8550- … 609/pd/DJWH8TMBM/

# 407
Моята си изкара 6 години, а имаше 5 години гаранция. Преди нея бях с кератиновата и тя изоря в гаранция. Дадоха ми протокол за смяна с нова и тогава си взех shine terapy. На мен лично такива широки плочи не са ми удобни.

# 408
Здравейте момичета. Моля за препоръки за щадяща преса за изправяне. Косата ми е дълга,много гъста и къдрава,със собствено мнение и характер. Изправям я с Ремингтън,но 5 мин по- късно е започнала да се навива и седи начупена…

# 409
Здравейте!
Малко извън темата да попитам дали сте ползвали от тези джаджи за къдрене на коса и да дадете отзиви, че се чудя между двете:
https://www.amazon.de/-/en/BaByliss-automatic-attachments-suitab … 2C134&sr=1-1&th=1

https://www.amazon.de/-/en/Philips-StyleCare-Prestige-Automatic- … 2C134&sr=1-5&th=1

# 410
  • Хасково
Здравейте!
Малко извън темата да попитам дали сте ползвали от тези джаджи за къдрене на коса и да дадете отзиви, че се чудя между двете:
https://www.amazon.de/-/en/BaByliss-automatic-attachments-suitab … 2C134&sr=1-1&th=1

https://www.amazon.de/-/en/Philips-StyleCare-Prestige-Automatic- … 2C134&sr=1-5&th=1

Дъщеря ми използва втория модел от 2020 година, като и свикнеш прави страхотни къдрици. Тя е с много дълга коса и с плътен косъм.

# 411
  • пловдив
Здравейте, включвам се с питане. Досега ползвам дълги години преса за коса she hair и съм изключително доволна. На черния петък в нотино си закупих на babyliss елипсис.Два пъти я пробвам единия на по ниски градуси , втория на 190 гр. и не мога да постигна перфектно изправяне, все ми се подвива леко по краищата.
Чудя се , аз ли бъркам нещо или косата ми не е Ок за тази преса. Не съм пробвала все още на най -високите градуси.
Ако някой ползва този модел , моля да сподели мнение.

# 412
  • София
Здравейте момичета,
бихте ли ми препоръчали термозащита за тънка коса,която не омазнява и не оставя лепкав слой, за да използвам преди преса за оформяне на едри къдрици

# 413
Здравейте, включвам се с питане. Досега ползвам дълги години преса за коса she hair и съм изключително доволна. На черния петък в нотино си закупих на babyliss елипсис.Два пъти я пробвам единия на по ниски градуси , втория на 190 гр. и не мога да постигна перфектно изправяне, все ми се подвива леко по краищата.
Чудя се , аз ли бъркам нещо или косата ми не е Ок за тази преса. Не съм пробвала все още на най -високите градуси.
Ако някой ползва този модел , моля да сподели мнение.
И на мен най-перфектно ми изправя на най-високите градуси. Слагам термозащита и си я ползвам на макс.

# 414
Момичета здравейте имам Елипсис, доволна съм.
Но сега незнайно защо искам още нещо, по- щадящо..
Гледам Steammod  и Dyson..
Малко ми е трудно да се пречупя с 1200 лв. , и то без да знам, че ще е добре за моята коса..
С тънка, фина, небоядисана все още,  коса съм, сравнително дълга..
Моля за съвет..

# 415
Имам и трите. Няма преса която да ви пази косата. Всичко е пподукти, правилно хранене и тн.

# 416
Момичета здравейте имам Елипсис, доволна съм.
Но сега незнайно защо искам още нещо, по- щадящо..
Гледам Steammod  и Dyson..
Малко ми е трудно да се пречупя с 1200 лв. , и то без да знам, че ще е добре за моята коса..
С тънка, фина, небоядисана все още,  коса съм, сравнително дълга..
Моля за съвет..

Ако решите за Дайсън, в момента в Амазон Англия е 289лири, а в Германия 385 евро, което си е супер.

# 417
Добри оферти, но не съм поръчвала досега от Амазон и ми се струва сложно 😆
Lale lili.... от кое си най- очарована..
И друго да попитам...
Имайки си Елипсис за къдрене..
Каква друга е разликата между 3ката и 4ката на Лореал..
Едит..
Гледам Дайсъна, разликата в моделите само в цветовете ли е...
И друго намирам я в сайтове като Aleopp, BROSS ...на по ниски цени 886-999, което си е значително,  на фона на 1200 в Нотино.
Ако някой е поръчвал,  да сподели, коректни ли са..

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:19 от Sofi_to

# 418
В немския ebay има refurbished Dyson airstrait за 239 евро, като продавачът си е Дайсън, не трета фирма. Трябва да се поръча с превозвач обаче, което ще струва не повече от още 10 лева. Аз съм с такъв Дайсън и съм доволна. Сега, какъв модел ще ви се падне, не мога да бъда сигурна. Но беше абсурд да дам дори и 800 лева за преса са коса, какво остава за 1200 лева. 500 лева ги прежалих и съм доволна.

Слагам линк за тези, които са склонни да поемат риска. Защо риск? Защото съм поръчвала рефърбишд прахосмукачка и имаше проблем с турбо четката. Все още си я ползваме на вилата, просто е малко по-шумна като се включи турбо четката, иначе дърпа като звяр Simple Smile

В случая с Дайсъна, или трябваше да рискувам с модел за 500 лева, или да не си го купувам изобщо и аз избрах първото. Четох коментарите, бяха положителни и не съжалявам, а цената от 500 лева още ме радва Smiley

https://ebay.us/m/UfMfSS

# 419
Благодаря ти много,  Барбалена, но никога не съм поръчвала от чужд сайт и не знам как става...😆
Ти доволна ли си от Дайсъна..

Общи условия

Активация на акаунт