Керамична преса за коса - 10

• 34 753
  • 425
  •   3
Отговори
# 420
Пазаруването от чужд сайт е като пазаруването от БГ сайт Simple Smile Само че вместо твоя адрес, даваш адрес на превозвач (фирма, която приема поръчките на клиентите си и после ги доставя до България). Аз ползвам ГГБГ, които взимат 3 лв/кг от Германия. Преди това се прави регистрация в сайта на превозвача. Малки е пипкаво и, признавам, малко страшно в началото, но минеш ли го веднъж, става лесно. Добрата новина е, че последните години и в България се се понаучиха да правят добри намаления и аз даже доста редуцирах поръчките от чужбина. Имаме 4 детски столчета за кола, купени от Англия и Швеция, но последните две са купени от България. Предпочитам го, защото "око да види, ръка да пипне", а и не чакаш дълго за доставка, но някои оферти в чужбина са просто без аналог Simple Smile

Колкото до рефърбишд артикулите, се иска малко смелост, защото си е рисковано, може да изтеглиш късата клечка, както аз с прахосмукачката. Оставя ти горчив вкус, макар че и така я ползваме. Претеглят се плюсове, минуси и така. 880 лева не е крайно зле. В един момент се бях навила и за цена около 790 лева от Нотино, но нямах код.

Доволна съм. Не знам дали наистина е и колко е щадящ, но се оправям бързо, за около 20 минути до суха и права коса. Взех си и сешоар Шарк с приставки, с него ми е доста трудно....

# 421
Явно се зарибих по Дайсъна 😆
Поразгледах в ОЛХ, има добри оферти на нови, купени от Германия или Англия,  според вас може ли да се вярва.
И друг въпрос,  някои пишат че продават стария Дайсън,  защото вече имат новия..
Като ще е гарга, да е рошава, може ли някой да ми каже кой е най- новия модел Дайсън.

# 422
Аз съм с Dyson Airwrap и се родих с него, не съжалявам за нито една дадена стотинка, а си бяха много. 😀 Сега за Коледа съм се решила да си подаря и Airstrait.
За най-новия модел на Dyson може да се ориентираш на сайта им. След това си проверяваш в БГ сайтове или olx. Аз моя си го купих от Техномикс.

# 423
Явно се зарибих по Дайсъна 😆
Поразгледах в ОЛХ, има добри оферти на нови, купени от Германия или Англия,  според вас може ли да се вярва.
И друг въпрос,  някои пишат че продават стария Дайсън,  защото вече имат новия..
Като ще е гарга, да е рошава, може ли някой да ми каже кой е най- новия модел Дайсън.

Аз си поръчах от английския амазон. Цената на лилавият airstrait нов с кутия е 289 лири(излиза ценово като съмнителните обяви в олх). С директна поръчка към Бг беше по-скъпа доставката и реших да заложа на превозвач Gabco.

Междодругото аз също бях запазила няколко обяви дайсън от олх търговци, които от този уикенд вдигнаха цените с по 50-100лв и имаше мнения в групата в фейсбук, че са тип прекупвачи и не били оригинални. Те са няколко профила, твърдящи че са закупени от Германия и Англия и като доказателство представят снимка на проследяване на стоката им от Германия. Не ми се вижда като солидно доказателство въобще. Не си заслужава. Ако закупувате от България, по-добре малко по-скъпо и от сигурен източник.

# 424
Здравейте, моля помогнете ми при избора на преса, за подарък на дъщеря ми! Simple Smile
Тя в момента е с   ето този модел  https://douglas.bg/babylisspro-ultrasonic-cool-mist-straightener-62046 , но се развали.Доволна е от пресата, като е с чуплива,гъста коса с тънък косъм, нетретирана.
Аз преди години имах Corioliss 1 и бях много доволна/с много къдрева коса съм, с дебел косъм/, затова съм се насочила към нея.Незнам следващите модели дали са добри.
Ето това гледам:
 https://victoriastyle-shop.com/produkt/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84% … te-titanium-iron/

Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

# 425
В Нотино намаления.🥰
Дайсън -20% ...
Дали е възможно да има по- добра цена...

Общи условия

Активация на акаунт