Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 21

• 66 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Не ми било писано да си купя слънцезащита за лицето Нивеа с 35% намаление.🤪 В нашето ДМ нямаше нито едно кремче от набелязаното...😂

# 241
Смятай колко хора ги следят тези лайфове и взимат талони. Май само аз не бях забрала, а през ден съм в ДМ.
За да не е спам: похвалвам кърпите за прах на ДМ, имитация на swifer: Видяно в dm: Накрайници за почистване на прах, 10 бр. (https://dm-drogeriemarkt.bg//profissimo-nakraynitsi-za-pochistva … pdsteilen.laufend)

# 242
Благодаря, че сподели ❤️ Купих две кутии и още един пакет за 1лв.
Само един вид слънцезащитен имаше и го взех за проба + маска за лице за да ползвам 35% намаление.
Кога ще има нов талон и за какво ще е знаете ли?

# 243
  • Плевен
Май някакви аксесоари за лице, фейс йога. Може би дерма ролер, гуа ша.

# 244
  • на последния етаж
Какво се случва ако даден продукт няма цена на рафта? Само при разлика в цената между рафта и касовия бон ли можеш да го получиш безплатно? Не намирам това в условията.

# 245
А ако има разлика в цената на рафта и тази в приложението?

# 246
Тези мокри кърпи в кутиите къде точно се намират в магазина? Гледах, гледах, не ги открих...

# 247
Свободен талон 35%  Нивеа, ако някой иска
Здравейте. Може ли да се възползвам от талона.

# 248
  • София
Аз също подарявам и двата талона 😊

# 249
Талоните са валидни до днес.

# 250
Може някой да си поръча онлайн.

# 251
Долче, и в нашия магазин го няма вече този крем. Иначе можеше с експресно получаване от магазин да си пуснеш. Виж в другите филиали, този на Карловско шосе. Аз там ходих за серуми.

# 252
Физическите магазини вече са затворени, а едва ли подаряващият талона ще направи и плати поръчка на непознат от форума.

# 253
Физическите магазини вече са затворени, а едва ли подаряващият талона ще направи и плати поръчка на непознат от форума.
Права си, не го обмислих добре.

# 254
  • Стара Загора
Има ли вариант да се използва талонът от друго човек освен да се даде регистрацията в Моят ДМ, защото се чудя на това за подаряващият талона да направи и плати поръчка? Подарявала съм веднъж - дадох регистрацията на човека за да влезе и направи поръчка през моя профил.

Общи условия

Активация на акаунт