Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 21

• 66 504
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
На мен даже ми харесва да са по-течни препаратите, по-гъсти и преди време съм имала досущ като гел някакви... аз се изнервям докато го излея след като съм отмерила. А пък това колко е гъсто или рядко като течност не мисля че има отношение към качеството му.
Точно този не съм пробвала, но от други техни които ползвам нямам оплаквания.

# 211
  • София
Даже не ми е направило впечатление, че е по-течен.

# 212
  • Бургас
Благодаря ви,момичета! Явно на мен ми се струва че е спиртосан и течен 😂

# 213
  • Пловдив
Ми ще следя тогава за някои лайф. Иска ми се да си оптимизирам пазаруването от ДМ и май най-добрите начини чрез талон за новорегистиран и талон за рожденик. Ще карам мъжа ми да си прави регистрация, то се е видяло 😂😂
Предаванията са на различни теми, съответно ваучерите са за свързани с лайфа продукти.

# 214
  • София
Имам свободен талон за 20% NIVEA. Ако някой го иска, да ми пише.

# 215
  • София
Някой с отзиви за този зъбен душ https://dm-drogeriemarkt.bg//dontodent-zaben-dush-aquafloss-p4066447398809.html
Досега ползвах на Philips, но се развали. Или да препоръчате друг.

# 216
Да Похваля тези мокри кърпички. 1.99 е цената с кутията.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-universalni-vlazhni-karp … 066447319453.html

# 217
Излезе ми реклама за паста за зъби на таблетки, на тяхната марка. Някой да я е ползвал? Трябва ли да се четка или се разтваря с вода в устата и се жабурка?

# 218
  • Плевен
Подарявам код за 35% Нивеа

# 219
Миналата седмица си взех фдт под формата на серум на Л'ореал. Ми не ми харесва. Хем много плескав, хем не покрива нищо. Само се белвам.
Вчера поръчах пачове за очи и крем с пептиди от азиатската. Дано не се окаже много мазен кремът, че вече ще прекаля с неразумните покупки.

# 220
Излезе ми реклама за паста за зъби на таблетки, на тяхната марка. Някой да я е ползвал? Трябва ли да се четка или се разтваря с вода в устата и се жабурка?
Това пише от сайта :
Таблетките с флуорид на Dontodent осигуряват цялостно почистване и полиране на зъбите. Ментовият вкус оставя дълготрайно усещане за свежест. Таблетките спомагат за предотвратяване на проблеми с венците и поява на кариес. Практично и удобно решение за почистване на зъбите, когато сте в движение и по време на пътуване.

# 221
  • Пловдив
Миналата седмица си взех фдт под формата на серум на Л'ореал. Ми не ми харесва. Хем много плескав, хем не покрива нищо. Само се белвам.
....че вече ще прекаля с неразумните покупки.
Ако пазиш касовата бележка, може да го върнеш в магазина от който е закупен.

# 222
Това пише от сайта :
Таблетките с флуорид на Dontodent осигуряват цялостно почистване и полиране на зъбите. Ментовият вкус оставя дълготрайно усещане за свежест. Таблетките спомагат за предотвратяване на проблеми с венците и поява на кариес. Практично и удобно решение за почистване на зъбите, когато сте в движение и по време на пътуване.

Това и аз го прочетох, но пише и да не се гълта... затова попитах как се ползват

# 223
Сега видях в отзивите, че тези таблетки се сдъвкват и се четка с четката за зъби, но не са хич приятни на вкус, това видях в приложението, така че съм пас Blush

# 224
....че вече ще прекаля с неразумните покупки.
Ако пазиш касовата бележка, може да го върнеш в магазина от който е закупен.
Освен, че не я пазя, вече се примирих и си го ползвам.
Някой знае ли азиатските пачове за под очи трябва ли да се съхраняват в хладилник?

Общи условия

Активация на акаунт