Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 21

• 65 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Спрея за какво е?

# 721
  • Варна
за под мишници. Не ми оцветява белите тениски. Държи се добре.

# 722
  • Deutschland
Дейзи, каква ампула?

# 723
  • Варна
оххх извинявам се, то било серум.

# 724
Аз от шампоана за боядисана коса съм доволна.

# 725
Аз от шампоана за боядисана коса съм доволна.
Снимка имаш ли?

# 726
# 727
  • София
Аз преди няколко месеца си купих този шампоан и балсам. Ужасен ужас за моята коса! Оплете се,  изсуши и такъв сърбеж на скалпа получих, че на другата сутрин със ставането се изстрелях в банята.

# 728
  • София
Тъкмо днес и поръчах балсама, че ми трябва нещо по-тежко, доста ми е суха косата в момента. Чудех се дали да не взема малката опаковка, но тя ще отиде на 1 миене. Да видим при мен как ще е.

# 729
  • Варна
Чакайте! Има разлика. Моя балсам е плекс спулен или нещо такова, а показания шампоан е плекс за боядисана коса. Такъв нямаше в Дм като купувах вчера.

# 730
  • София
Някой участвал ли е в тестването на продукти? Сега забелязах, хем е в раздела "ново", хем всички тестове са отминали?!?

Чакайте! Има разлика. Моя балсам е плекс спулен или нещо такова, а показания шампоан е плекс за боядисана коса. Такъв нямаше в Дм като купувах вчера.
Аз си поръчах този от онлайн магазина.

# 731
  • Варна
Някой участвал ли е в тестването на продукти? Сега забелязах, хем е в раздела "ново", хем всички тестове са отминали?!?

Аз си поръчах този от онлайн магазина.
този купих и аз. За другото даже не те разбрах за какво говориш за тестване.

# 732
Здравейте, някой подходящ препарат за баня? Силно замърсени плочки с оранжеви отлагания трябва да изчистя..

# 733
Предполагам, че Аня има  предвид това https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/produkt-test
Не знам на какъв период има акция/активност за тестване на продукт-попълва се формуляр и на томболен принцип се теглят тези, които ще получат продукта.

# 734
Флуида на Нивеа за пигментни петна с 50+ фактор някой купи ли го, че му се чудя? Имам още 45 минути за размисъл. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт