ДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 46 680
  • 825
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Благодаря за поздравленията за сертификата Simple Smile Не кой знае какво постижение, но се радваме на малките победи, щото ако само чакаме големи, той животът си минава нерадостно Simple Smile
Марти, честит ти студент! Да е много успешен и вдъхновен!
Вярвам, че на седмокласничетата днес ще им се усмихне щастието и ще се разсеят най-после майчините тревоги. С вас сме, момичета, чакаме да се похвалите!
Класирането вече не помня по кое време на деня излезе, но резултатите няма да забравя - бях в една онлайн среща (ежедневно в 11:30), на която всеки си казва какво има/ще прави. Мина моят ред и веднага отидох да рефрешвам Simple Smile И като видях точките рЕзко излязох от срещата Joy Пожелавам ви такива приятни емоции днес и после Champagne

# 721
Марти, честит ви студент!
МОН днес реши да ни пържи на бавен огън - обявиха, че класирането на седмокласниците ще бъде публикувано след 15.00 часа. Triumph

# 722
  • България, София
Марти, честит студент! Колега, значи Sunglasses
Нека се радва на успехи и в бъдеще професията да му носи радост и удовлетворение Simple Smile

Стиснати палци за всички седмокласници!
Нека класирането донесе радост и успокоение.

# 723
Стискам палци на всички развълнувани седмокласни майки - да успеят още на първо класиране дечицата и да имат вълшебно лято. Nature Sunrise

# 724
железният светилник го има в сторител Simple Smile

# 725
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честит студент, Марти. Успех във всичко.
Стискам палци за всички седмокласници.

И ние си имаме седмокласник. Много изпати това дете, но сега е добре и искрено му желая лошото да е зад гърба му.
Вече си имаме С1, за визата трябва да е достатъчно. Стана ми интересно, откога на устния тест се задават въпроси за политика. Както и са е. Simple Smile минало е.
Утре летим за курса в  Карлсруе. После Оксфорд... Почивката ще е когато почне учебната година.

# 726
  • София
Здравейте, момичета. Знам, че ме мислите, да ви пиша. Приети в 32-ро с АЕ/ИЕ. Дъщерята писа 1 АЕГ с френски след 32-ро, не искала да учи френски, послушах я. А беше вътре там още на първо. Нищо, всяко зло -за добро.

# 727
Честит студент на Марти! Право, нали? Много да му спори!
Дано и седмокласниците са приети в желаните училища. Излязло било класирането.
Моята девойка хич не се е трогнала, че книги има да чете. Не знам дали ще търсим адаптирани издания, пълните ги имаме, ама ... За профил БЕЛ за 11 клас дали има също списък за четене? Каза, че нищо не им били казали, но може би така й е по-удобно да твърди.

# 728
Излязоха резултатите и младежът е класиран на 3-то желание. Не е доволен, беше сигурен, че ще е приет на 1-во желание. Иска да се пробва на 2-ро класиране, не му стигат 5 т. за желания профил (балът се е повишил с 21,5 т. тази година в сравнение с миналата). Ще видим дали ще се получи.

# 729
  • София
... За профил БЕЛ за 11 клас дали има също списък за четене?
Не, нямат друг списък.
Благодаря ви, още веднъж Purple Heart

# 730
  • В светлината на слънцето
Честито на приетите седмокласничета и стискам палци на второ класиране на продължаващите напред! Heart

# 731
  • София
При нас се поуталожиха седмокласните страсти - аз имах съмнения, че щерката отписа с лека ръка френския заради приятелка, затова се терзаех. Увери ме, че просто не иска ФЕ. Всъщност иска само испански. Та така. Подреди ги така :
2АЕГ АЕ/ИЕ
1АЕГ АЕ/ИЕ
З2-ро АЕ/ИЕ
1АЕГ АЕ/ФЕ - това не знам защо така, но така искаше
Разликата между нейния бал и минималния на 1-во класиране за 2АЕГ е цели 10 точки - тя е с 455 бал, а минималният е 465.
За 1АЕГ минималният е 464, т.е 9 точки
Кауза пердута ми изглежда, а тя току-що ме уведоми, че иска 2АЕГ, но не и 1АЕГ Joy То шансът е 1:милион де Joy
Здраве да е! Важното е, че изборът е изцяло неин.
Успех на всички седмокласни посестрими в темичката ни Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за подкрепата, момичета Kissing Heart

# 732
Пак изпуснах темата, но успях да прочета, че малките геройчета на beb4o са приети в 32ро - честито да им е и дано най-после всички неприятности и лошо отношение да бъдат дълбоко заровени!
Invierno, дано и твоето момче има късмет на второ класиране и постигне целта си!
Марти, честит студент! Много успехи му желая по пътя напред!
lulumba, време е да се отблъснеш от дъното вече! Стискам палци!

Наборът също има заръчано от учителя си за лятото да прочете само "Железният светилник" и отсече, че другите нямало да чете, въпреки моето настояване да изчете и книгата на Радичков.

# 733
  • Plovdiv, Bulgaria
Честито на всички герои- седмокласници и студенти! Heart Златни деца имаме в групата! Днес имам и аз един герой- рожденик. Спомням си трепетите миналата година покрай завръщането му от Австрия.

# 734
  • София
шушито, да ти е жив и здрав геройът-рожденик! Нека се бори за целите си и бъде удовлетворен от постигнатото! Весел празник Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт