ДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 46 675
  • 825
  •   1
Отговори
# 735
Шушито, да ти е жив и здрав рожденикът! Щастлив и целеустремен да бъде!

# 736
  • Пловдив
Шушито,
Жив,здрав и накъсметен да бъде нашия съученик!
Весел празник ви желая у дома!!!!

# 737
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви от сърце,  момичета ! Heartpulse

# 738
Здравейте!
Кога след завършен 10-ти клас се раздават дипломите за средно образование? Според класната на дъщеря ми-в началото на следващата учебна година. Също така кога ще ни  бъде върнат оригинала на дипломата за основно образование?

# 739
  • В светлината на слънцето
шушито, честит рожденик! Да е здрав и да върви само напред! Heart

# 740
  • Пловдив
И на нашите са им казали,че дипломи ще получат септември.

# 741
Честито на рождениците и приетите седмокласници!
Лятото върви очаквано- направихме едно море и в очакване на следващото.
Наборът нищо смислено не прави: компютър, ходене на волейбол ,срещи с гаджето, и това е!
Не поиска да работи, нито на лагери да ходи, негова воля.
Толкова съм щастлива , че приключи този 10 клас и всички разказвателни. Следващите години ще учи само специални предмети, честно казано съм много доволна ,че избра професионална паралелка. На FCE изкара 177т, изненадващо за мен, защото хич не си даваше зор. Догодина ще продължи със CAE, макар, че не знам за какво му е, като няма да учи в чужбина.
Дано измисли нещо по-смислено за правене  до края на ваканцията.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 19:10 от The Invisible

# 742
И на нашите са им казали,че дипломи ще получат септември.
Благодаря за бързия отговор!
Класната на дъщеря ми не беше много сигурна и ме препрати към учебен отдел. Като знам покрай класиранията след 7-ми клас каква  лудница е, мисля да изчакам.

# 743
Класната щяла да раздава дипломите в понеделник, но нашият е на работа на морето. Казах му, че ще си я вземе на есен , да не ходи напред - назад.

# 744
Здравейте!
Кога след завършен 10-ти клас се раздават дипломите за средно образование? Според класната на дъщеря ми-в началото на следващата учебна година. Също така кога ще ни  бъде върнат оригинала на дипломата за основно образование?

Наборът получи удостоверението за завършен първи гимназиален етап тази седмица, като са им казали, че който не е в София ще може да го получи през септември. Не са им връщали оригинали на дипломи.

# 745
  • В центъра на моретата
Да, и дъщеря ми ще се явява на CAE до края на годината, даже не знам защо, като не го искат почти никъде, ама като си е наумила.. Смята и IELTS да изкара пак до края на годината и да няма ангажимент по-нататък със сертификатите.
шушито, честит да е рожденика! Да е здрав, успешен и целеустремен!

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 18:48 от zaek

# 746
  • София
Заек, IELTS важи за две години. Ако ще ви трябва за кандидатстване в чужбина, по-добре догодина да го вземе. Иначе в края на 12 клас ще е изтекъл. Ние затова се насочихме към взимане на Cambridge, който е безсрочен. Но и за него госпожата по АЕ ни каза, че много университети, които го признават, също гледат да е взет най-много две години преди кандидатстването. С наборът сме планирали да се яви в края на 11 клас.

# 747
  • В центъра на моретата
Да, знам, че е две годишен, затова си е направила сметката в средата на 11 кл. (ноември, декември ) да се явява. Ако кандидатства още в края на 11 кл. ще й бъде необходим. А CAE няма да й трябва и не знам за какво си го е наумила, че трябва да го взема.

# 748
Имате ли представа, какъв е списъкът с книги за профил БЕЛ? Предполагам, трябва да е различен.

Поздрави на всички деца за успехите им и на родителите им! Важното е всеки да се чувства удовлетворен, останалото е суета.

# 749
  • София
шушито, жив и здрав да е младежа
 Да има много успехи и всичките му желания да се сбъднат.
Бебчо, поздравления за децата. Нека да им е спокойно, да намерят много приятели и да попаднат на добри и разбрани учители.
И на нашите не са дали удостоверениията, предполагам че това ще се случи в началото на учебната година.

Общи условия

Активация на акаунт