Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 158
  • 841
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Честито розовко, Moonlit! Грабя си от него с пълни шепи! Пожелавам ти безпроблемна бременност и пухкав финал!

# 736
Момичета...помощ....какво означава това..... 🙄

# 737
Честитооооо, Moonlit! Прекрасна новина. Обичам розово и с удоволствие си взимам от розовия прашец, дано да си ми на късмет Simple Smile Утре очаквам резултат от моята 4-та инсеминация.
Лека бременност и здраво и пухкаво бебче в края на годината пожелавам!

# 738
  • София
разписвам се с Ц 14 дена след пункцията и грабя от прашец с пълни шепи.

# 739
  • Замък сред облаците
Билийв, НК клетките са защитниците на тялото. При възпаления се увеличават. Понякога са автоимунно завишени.
Проблем са за забременяване защото отхвърлят оплодената Я.
Решението е имунни вливки и кортикостероиди. Много момичета забременяват така.

Муунлит, честито розовко.

Аз днес обикалях на прегледи при лекари да отмятам висящи задачи. Много “ме сърбеше” и пуснах кръвни, категорично отрицателни са.
Скрит текст:

# 740
Билийв, НК клетките са защитниците на тялото. При възпаления се увеличават. Понякога са автоимунно завишени.
Проблем са за забременяване защото отхвърлят оплодената Я.
Решението е имунни вливки и кортикостероиди. Много момичета забременяват така.

Муунлит, честито розовко.

Аз днес обикалях на прегледи при лекари да отмятам висящи задачи. Много “ме сърбеше” и пуснах кръвни, категорично отрицателни са.
Скрит текст:

Мислите ли, че на този етап има база да се притеснявам???

# 741
Муунлит честито розовко 😊

АА, съжалявам за отрицателния резултат, дано следващият месец да е твоят! А с този прогестерон дали е имало О изобщо 🤔

Файонка, много добро напомняне за списъчето! 🍀

В събота и аз ще пускам НК клетки, вит.Д и още куп неща, че тук всички пускате редовно изследвания, а аз последно пусках преди повече от година. Ей така, за мое спокойствие 🙂

# 742
  • Замък сред облаците
Имунолог ще ти каже, Билийв Simple Smile За мен са много нееднозначен показател, защото се влияят от вируси, бактерии и прочее заболявания примерно и само от едно изследване трябва да се вземе под внимание скорошната здравна история, други възпаления (зъби примерно) и такива неща.

Вики, и аз се съмнявам дали е имало адекватна О, заради диклака, и въпреки овулаторното зацапване. Ама на 11 ден след О вече е нормално да пада прогестерона и не е много показателно.

# 743
Момичета, аз какво мога да приемам при започване на боледуване? Имам чувството, че започва да ме втриса и имам ужасно главоболие. Очаквам цикъл след 4 дни, но детето ми е болно и няма кой да го гледа, за да търча за тест в лаборатория. Знам за парацетамола, но хич не ми помага за съжаление. Имам спирулина, ефизол и инфлуцид под ръка и се чудя за тях.
Съжалявам за резултата АА.

# 744
Честито розовко, Moonlit! Благодаря за прашеца 💖

# 745
  • Замък сред облаците
Ама няма съжаление, нямаше обективно голям шанс този месец.
Инфлуцид, биозин мама са ок.

# 746
Имунолог ще ти каже, Билийв Simple Smile За мен са много нееднозначен показател, защото се влияят от вируси, бактерии и прочее заболявания примерно и само от едно изследване трябва да се вземе под внимание скорошната здравна история, други възпаления (зъби примерно) и такива неща.

Вики, и аз се съмнявам дали е имало адекватна О, заради диклака, и въпреки овулаторното зацапване. Ама на 11 ден след О вече е нормално да пада прогестерона и не е много показателно.

Ами в момента ме мъчи ечемик, който за съжаление пак се капсулова. Току що се връщам от очен и на 25 април ще ходя да ме цепят ОТНОВО ..... когато давах кръвта пак ми бяха отекли ръцете с моите артрозни проблеми.... явно е възможно да се влияе от това....или поне така ми се иска... притесних се да не е нещо по-сериозно, но на фона на всички други изследвания, които са ми в норма......вече не знам какво да мисля....

# 747

Имай впредвид че НК клетките могат да се менят често, затова на тези изследвания валидността е 3 месеца.

# 748

Имай впредвид че НК клетките могат да се менят често, затова на тези изследвания валидността е 3 месеца.

Благодаря за инфото! Да успокоя топката....😀

# 749

Благодаря за инфото! Да успокоя топката....😀

Да, спази ли изискването да не си боледувала поне две седмици?

Общи условия

Активация на акаунт