Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 148
  • 841
  •   1
Отговори
# 720
  • Замък сред облаците
Ух. ФТ4 изследвай, ако ТСХ е вярна стойността може да си в хиперфункция, а това не е ок за бебето. На гладно и без кафе ли е взимана пробата?
Бих избрала друга лаборатория обаче. Витамините са ниски, обсъдете повишаването им.

# 721
Здравейте, момичета. Споделям резултата от моя тест след закъснение, който за съжаление е отрицателен. Дано да ми дойде скоро, четох темата за изследванията и хормоните и смятам да пусна на 2ри или 3ти/ще проверя с точност/ ден полови хормони и сигурно още нещо.

# 722
Ух. ФТ4 изследвай, ако ТСХ е вярна стойността може да си в хиперфункция, а това не е ок за бебето. На гладно и без кафе ли е взимана пробата?
Бих избрала друга лаборатория обаче. Витамините са ниски, обсъдете повишаването им.

Не беше на гладно, дори и кафе бях пила. Не знам дали е правилно. В лабираторията казаха, че няма проблем.

# 723
Значи, тези от лабораторията само са ти взели парите.
https://www.synevo.bg/ft4-thyroxin-free/

# 724
Потвърждавам, аз също не бях наясно миналата година и понеже отидох за НК клетки и мислех да пусна и щитовидна, лаборантката ми каза, че няма смисъл щом съм закусвала и пила кафе.

# 725
За излседване на TSH не трябва да сте пили и Л- Тироксин или Еутирокс сутринта, ако някой го приема.

# 726
При мен може би наистина е била късна овулация - вчера вечерта ме заболя отдясно, първо режеща болка, после тъпа. Правихме опити, пък да видим. Simple Smile

Поне съм в крак с вълшебния списък в началото на темата - първата ми изчислена дата за О беше 4-ти април. Grinning

# 727
Момичета , каква трябва да е оптималната стойност на пролактина ? На 5-ти ден от МЦ , моят е 335 mIU/L при горна граница 487 mIU/L . Опитвам се да разбера причината за липсата ми на О последните месеци . Ще пусна пак и хормони на щитовидната жлеза . Знам , че високия пролактин пречи на О

# 728
Sunshine, добре ти е пролактинът, такава стойност не е причина за липсваща овулация. По-скоро проследи дали не задържаш фоликули и те да пречат на зреенето на останалите. Пожелавам ти хубави резултати за щитовидната жлеза! Flowers Four Leaf Clover

Le Strange, rave, пожелавам и на двете ви да нацелите момента и след 2 седмици да се похвалите с по две дебели черти! Nature Sparkles Nature Star2

Напомням и на останалите, които искат да се включат във вълшебния списък за следващата тема, че сега е най-удобният момент да пратят датите си на rave. Нека следващата тема я напълним с много сбъднати вълшебства! Nature Sparkles

# 729
  • Замък сред облаците
Значи, тези от лабораторията само са ти взели парите.
https://www.synevo.bg/ft4-thyroxin-free/

Абсолютно. Въобще не е достоверно изследването. Соня, пускай на гладно и жадно (само вода може, даже препоръчват за бременни преди изследване).

# 730
Ако приемаш L-тироксин не се приема преди кръвните изследвания за ЩЖ. Така са ми казвали. След като ми вземат кръв си изпивам хормона.

# 731
Момичета мили, днес минавам да ви поръся с розов прашец Heart Heart Heart Пожелавам на всяка от вас да сбъдне мечтата си и съвсем скоро да види заветните две чертички, а 9 месеца по-късно да гушне здраво и прекрасно бебе Heart Мога само да се присъединя към поканата на Файонка за включване във вълшебното списъче - аз забременях в единствения месец, в който бях писала на рейв и тя ме включи в него Heart Благодаря ви за подкрепата, продължавам да ви чета и да пращам добри мисли! Heart

# 732
Moonlit честито розовко! 🩷🩷🩷

Пълним прашец по джобовете и буркани! Пожелавам ти лека и спокойна бременност със страхотен финал! 💓🍀💗

# 733
Ооо честито розовко, ще си взема и аз от него. Благодарим ти и леко бременеене на теб! Heartpulse

# 734
Честито розовко, Moonlit:) грабя с шепи инти пожелавам лека бременност и пухкав финал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт