Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 72 184
  • 885
  •   1
Отговори
# 120
Ако някой желае мога да дам координати на една дама, която ще ви остави без думи. Не правя реклама, тя е била известна преди 12-14 години и отново е тук !
Дай координати, моля те!

# 121
Ако някой желае мога да дам координати на една дама, която ще ви остави без думи. Не правя реклама, тя е била известна преди 12-14 години и отново е тук !
Дай координати, моля те!
Коя е и от къде?Напишете тук и да чуем мнения.

# 122

И аз се интересувам, ако може да споделите информация?

# 123
В чудеса не вярвам, на потребители с 3 публикации също.

# 124

Интересно ми е, бихте ли дала координати и информация за нея?

# 125

Аз споделям опит - и имам 3 публикации само спрямо хора, които тествам лично. Може и 50 да споделя ама ако не са ок, пак няма да сте доволна ….

# 126

Аз споделям опит - и имам 3 публикации само спрямо хора, които тествам лично. Може и 50 да споделя ама ако не са ок, пак няма да сте доволна ….

В случая се визира, че от профил с едва 1-2 публикации се пуска пост, който загатва за някаква ясновидка, която познава. Всичко крещи РЕКЛАМА, която е забранена във форума. Ако искате да споделите мнение за някой, от когото се доволна, напишете къде и при кого сте била, какво е познал и какво не. А не да ни казвате, че едва ли не знаете нещо, което ние не знаем, да обвивате всичко в мистерия и да се налага хората да Ви пишат и едва ли не да Ви молят да кажете за кого говорите.

Аз за себе си смятам, че пускате реклама. Нито сте първата, нито сте последната. Тези неща си личат. Вие в случая не споделяте опит, а тийзвате с недомлъвки.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 19:42 от innasn

# 127
Както казах, жената е позната в България отпреди над 10 години. Не правя реклама.. а какво познава - всичко ! Отношения, визуализира събития. Гледа напред във времето, дати не казва, а периоди! Лично аз съм доволна! Жената е позитивна и усмихната! Не е нужно толкова злоба!

# 128
Както казах, жената е позната в България отпреди над 10 години. Не правя реклама.. а какво познава - всичко ! Отношения, визуализира събития. Гледа напред във времето, дати не казва, а периоди! Лично аз съм доволна! Жената е позитивна и усмихната! Не е нужно толкова злоба!
Чудесно! Моля, споделете с всички ни коя е тази дама.

# 129
Ако някой желае мога да дам координати на една дама, която ще ви остави без думи. Не правя реклама, тя е била известна преди 12-14 години и отново е тук!

Дамата се казва Теменужка. Открих в стари теми, че има позитивни коментари, но е заминала за чужбина и не е имало контакт с нея. В момента е в България . Ползва испански номер с what’s up и вече има и български номер. Гледа на карти - аз лично съм доволна. Мисля лее и куршум ! Близо до гр. Пловдив е ! Позитивна и усмихната жена е! Обръща внимание на всеки. Не е нужно лична среща, но аз предпочитам. Оставям телефони и който иска пробва. Взима около 50 лева, като на възрастни хора не взима пари.
+34 631 94 20 42 Испанският номер с what’s up
+359 87 7816401 български номер.
Всеки може сам да позвъни и да попита каквото го интересува. Тя е вярващ човек, не е алчна или злобна…Говори занапред какво ще е ! При мен има 90% познаваемост и дава съвети…. Не е просто бля бля
Писала е по рано.

# 130
Скрит текст:
Ако някой желае мога да дам координати на една дама, която ще ви остави без думи. Не правя реклама, тя е била известна преди 12-14 години и отново е тук!

Дамата се казва Теменужка. Открих в стари теми, че има позитивни коментари, но е заминала за чужбина и не е имало контакт с нея. В момента е в България . Ползва испански номер с what’s up и вече има и български номер. Гледа на карти - аз лично съм доволна. Мисля лее и куршум ! Близо до гр. Пловдив е ! Позитивна и усмихната жена е! Обръща внимание на всеки. Не е нужно лична среща, но аз предпочитам. Оставям телефони и който иска пробва. Взима около 50 лева, като на възрастни хора не взима пари.
+34 631 94 20 42 Испанският номер с what’s up
+359 87 7816401 български номер.
Всеки може сам да позвъни и да попита каквото го интересува. Тя е вярващ човек, не е алчна или злобна…Говори занапред какво ще е ! При мен има 90% познаваемост и дава съвети…. Не е просто бля бля
Писала е по рано.
Редактирала е публикацията си. По-рано данните за Теменужка ги нямаше и постът се ограничаваше само в първия абзац.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 19:27 от innasn

# 131
Добре аз смея да твърдя че съм чела старите теми в търсене…  някой от тях и по два пъти. Като име което да съм запомнила със супер позитивни коментари тази жена не я помня.  може и да има дарба не знам… като написа че е жена която се е завърнала и позната от стари теми очаквах да избухнем със СВЕТЛАНА ОТ СУХАТА РЕКА! Само нея всички издирваме така вече няколко години

# 132
Позитивна е жената ама нищо не познава. Имах един много важен въпрос, който ми трябваше насока и тя зпаочна да ми говори за живота ми ама всичко налучкваше. Позна едва 10% от миналото ми до момента и според мен няма дарба. И аз мога така с приказки да "опозная" някого. Хора, които се рекламират по вестници и тем подобни не са искрени. Също и не харесвам хора, които се хвалят колко хора ги търсят и тем подобни.
 Явно сама ще си го "нищя" въпроса, но ми каза доста позитивни неща за бъдещето. Дано поне нещо от тях се сбъдне уж случайно.

# 133
Fiore6767, коя жена имате предвид? Някоя от последно споменатите Светлана и Теменужка или някоя друга? Извинете, но не става ясно.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 23:26 от innasn

# 134
Същата, която SimonIA рекламира. И преди си знаех, че доверие на хора от интернет дето се хвалят не трябва да се има. Ама както и да е, виновен е този, който дава баницата, а не този, който я яде. Тук в този форум определено повече не бих се доверявала, аз имам повече способности да виждам неща от колкото хората рекламирани тук. То е несериозно така да се взимат пари за измистените им "способности".

Общи условия

Активация на акаунт