Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 994
  • 885
  •   1
Отговори
# 105
Преди седмица попаднах на групата на Виктория Събева,не съм решила още да се допитам  ще се радвам някой да сподели мнение за нея,може и на лично!
Консултирала съм се с нея преди около 3 години. Мисля 30 лв. ми взе за около час. За жалост нищичко от прогнозите не се случи. Не си давайте парите, за да си купувате напразни надежди.
Благодаря ви!От следеното в групата и не ми вдъхна и на мен много доверие,като че ли самочувствието и че може е повече от реалните и възможности Simple Smile

# 106
  • Sofia
Здравейте групата. След дълго отсъствие оттук реших да ви питам дали си спомняте за Thruth seeker? Не вземаше пари, обясняваше за енергиите и др. Но така и не стана ясно къде приема, дали гледа ... и общо взето за него не успях да науча нищо конкретно. Дали има някой инфо /или по-добре личен опит/ да сподели познава ли? Звучеше сериозен, имаше знания доста....

# 107
Здравейте групата. След дълго отсъствие оттук реших да ви питам дали си спомняте за Thruth seeker? Не вземаше пари, обясняваше за енергиите и др. Но така и не стана ясно къде приема, дали гледа ... и общо взето за него не успях да науча нищо конкретно. Дали има някой инфо /или по-добре личен опит/ да сподели познава ли? Звучеше сериозен, имаше знания доста....
Аз нямам спомен.

# 108
Някой да е ходил при Мария от Камчия близо е до Варна някакъв комплекс е ??? Аз утре имам записан час при нея !!!

# 109

Приема в района на Руски паметник, няма такса, кой колкото остави като дарение, ходил съм при него останах с добри впечатления.
Той не се занима с гледане и ясновидство а с енергийно пречистване.

# 110
Не знам за такава Мария. Да не е някоя варненска "звезда" преместила се там ? Сподели впечатления след като отидеш,моля.

# 111
Някой да е ходил при Мария от Камчия близо е до Варна някакъв комплекс е ??? Аз утре имам записан час при нея !!!
Да споделиш впечатления.

# 112
Не знам за такава Мария. Да не е някоя варненска "звезда" преместила се там ? Сподели впечатления след като отидеш,моля.
Ще пиша утре  !!!

# 113

Приема в района на Руски паметник, няма такса, кой колкото остави като дарение, ходил съм при него останах с добри впечатления.
Той не се занима с гледане и ясновидство а с енергийно пречистване.
Л.с.

# 114
Какво стана с посещението на Мария ?

# 115
Здравейте ходих при въпросната Мария , намира се на 20 км от Варна комплекс Камчия посока Обзор на мен ми е близко живея във Варна !!! Как да ви кажа гледа на кафе и после карти колкото оставите  няма определена такса !!! Аз и казах за какво отивам грешка от моя страна знам но по време на телефонния ни разговор за час се изпуснах за какво искам да я питам и така !!! Като цяло позна характера на човека за който я питах даде ми някой дати за развитие ( аз между другото тези дати  отдавна не им обръщам внимание , защото досега нито една дата не съвпадна дори минаха ) в моя случай от всички знайни и незнайни врачки където обиколих и таролози и тн. Та да си дойда на темата има някой попадения с кафето , някой не бяха така !!! За в бъдеще не знам срок ми даде септември ако стане ще пиша !!! Аз затова ако намеря точния човек ще искам само за бъдеще да говори и то краткосрочно максимум 2,3 месеца ако познае и 90% значи гори долу съм намерил точния човек със 3 посещения за година примерно да ми дава 90% познаваемост това за мен е достатъчно !!!

# 116
Здравейте ходих при въпросната Мария , намира се на 20 км от Варна комплекс Камчия посока Обзор на мен ми е близко живея във Варна !!! Как да ви кажа гледа на кафе и после карти колкото оставите  няма определена такса !!! Аз и казах за какво отивам грешка от моя страна знам но по време на телефонния ни разговор за час се изпуснах за какво искам да я питам и така !!! Като цяло позна характера на човека за който я питах даде ми някой дати за развитие ( аз между другото тези дати  отдавна не им обръщам внимание , защото досега нито една дата не съвпадна дори минаха ) в моя случай от всички знайни и незнайни врачки където обиколих и таролози и тн. Та да си дойда на темата има някой попадения с кафето , някой не бяха така !!! За в бъдеще не знам срок ми даде септември ако стане ще пиша !!! Аз затова ако намеря точния човек ще искам само за бъдеще да говори и то краткосрочно максимум 2,3 месеца ако познае и 90% значи гори долу съм намерил точния човек със 3 посещения за година примерно да ми дава 90% познаваемост това за мен е достатъчно !!!
90% познаваемост е много голям процент. Те 30-40 едва познават. Пожелавам ви да намерите такъв човек

# 117
CUNDE...може ли телефон на въпросната Мария от Камчия,как да я открием,к-с Камчия е много обширно

# 118
Мария комплекс Камчия тел . 0899803229

# 119
Ако някой желае мога да дам координати на една дама, която ще ви остави без думи. Не правя реклама, тя е била известна преди 12-14 години и отново е тук!

Дамата се казва Теменужка. Открих в стари теми, че има позитивни коментари, но е заминала за чужбина и не е имало контакт с нея. В момента е в България . Ползва испански номер с what’s up и вече има и български номер. Гледа на карти - аз лично съм доволна. Мисля лее и куршум ! Близо до гр. Пловдив е ! Позитивна и усмихната жена е! Обръща внимание на всеки. Не е нужно лична среща, но аз предпочитам. Оставям телефони и който иска пробва. Взима около 50 лева, като на възрастни хора не взима пари.
+34 631 94 20 42 Испанският номер с what’s up
+359 87 7816401 български номер.
Всеки може сам да позвъни и да попита каквото го интересува. Тя е вярващ човек, не е алчна или злобна…Говори занапред какво ще е ! При мен има 90% познаваемост и дава съвети…. Не е просто бля бля

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 18:13 от SimonIA

Общи условия

Активация на акаунт