Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 853
  • 885
  •   1
Отговори
# 645
Fiore6767, напълно подкрепям мнението ти. Напълни се с уонаби врачки, чиято цел е единствено капитализация. Включително във форума от време на време се случва по някоя реклама на някой, която уж не е реклама.

Абстрахирайки се от финансовата част, да говориш на някой за проблемите му е изключително отговорно. Има хора, които няма да се впечатлят особено от казаното и ще го забравят бързо. Но има и хора, които на база на казаното от някого ще вземат решения, свързани с деца, семейство, здраве, пари и какво ли още не, последствията от които може да ги преследват дълги години след това. В таро темата писа едно момиче, което беше изключително наплашено от някаква гледачка, която й говорила за родови карми, някакви страхотии, които щели да й се случат и кой знае какво още.
Здравейте, чували ли сте за Севда от Долна митрополия? Казват, че много познава и не иска реклами, но така и не разбрах на какво гледа и как се случват нещата.
Моля някой ако знае повече и има опит и информация да каже за Севда и оставили телефона и.
Много моля!

# 646
Много моля за тел на Мира от Айтос

# 647
Севда, за която споменах, преди години е живяла в Долна Митрополия, но сега живее и гледа в къщата си в гр.Тръстеник. Двете селища са едно до друго. Тел.0888624954, по-добре си запишете час. Не знам дали има такса, преди й оставях колкото преценя.  Носете снимка.

# 648
Моля някой да сподели надежден човек за познаваемост в бъдеще по телефон.
Прегледах добри отзиви за Ташинка,но са доста отдавна и към момента номера и е неактуален за жалост.
Ташинка е починала

# 649
  • плевен
Здравейте.  Лично аз от Севда от гр Тръстенк не съм доволна , няма 1 нещо което да се е сбъднало.  Сестра ми пък е много доволна , казва , че винаги й познава.  Гледа на икона , няма такса и е със записване на час .

# 650
По телефона сигурно не може?

# 651
Дали някой от Вас е ползвал услугите на Ани от "Таро Академия" (luna.bg). Предлага курсове и има доста добри отзиви, но дали има познаваемост?

# 652
Дали някой от Вас е ползвал услугите на Ани от "Таро Академия" (luna.bg). Предлага курсове и има доста добри отзиви, но дали има познаваемост?

annaxnikolova? О, тази такива ужасни неща ми беше наговорила, нищо не се сбъдна, слава Богу! Бях я питала в началото на 2023 г., една думичка не ми позна!

# 653
Здравейте на всички! Интересувам се от актуални телефони и координати на жени, занимаващи се с леене на куршум в София град и близките села. Става въпрос за двугодишен силен уплах, заекване, безсъние, шум в уши и персирстиращи тежки проявления на хронични заболявания у млада жена, не дете. Лекарите не могат да намерят обяснение и адекватно лечение, а страданието е ежедневно. Близките предполагат влияние на "доброжелателни" лица. Моля да ме посъветвате за жени, които ще успеят да успокоят нещата поне временно.

# 654
Благодаря Ви!
Бях готова да запиша час, но ще се откажа, иначе таксата е за 40 мин. 60 лв.
А бихте ли ми препоръчали някой, който наистина има познаваемост?

annaxnikolova? О, тази такива ужасни неща ми беше наговорила, нищо не се сбъдна, слава Богу! Бях я питала в началото на 2023 г., една думичка не ми позна!

# 655
Благодаря Ви!

От Знак на съдбата съм много доволна последно време! Moon forest path винаги ми познава на мен. И astrologier_stela-ivanova. Често казано за момента се ограничавам до тях, защото при всички други, при които съм била, не са ми познали до момента нищо. А вече мина около година за някои..За други като Atria tarot и Vivi's tarot чакам още да видя дали ще познаят.

# 656
Благодаря Ви!

А в този сайт, как се случват нещата? На какво гледат? Колко струва?  Как се превеждат парите и имат ли познаваемост?
Благодаря

От Знак на съдбата съм много доволна последно време! Moon forest path винаги ми познава на мен. И astrologier_stela-ivanova. Често казано за момента се ограничавам до тях, защото при всички други, при които съм била, не са ми познали до момента нищо. А вече мина около година за някои..За други като Atria tarot и Vivi's tarot чакам още да видя дали ще познаят.

# 657
моля, hrpr@abv.bg изчисти си  кутията ,искам да ти пиша

# 658
Знак на съдбата във Facebook ли да търся?
Благодаря Ви!

# 659
Да споделя, че Радостина гледа и по вайбър,но не знам подробности.

Общи условия

Активация на акаунт