Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 598
  • 885
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте, има ли още някой, който се е свързал с Фатме от Несебър?. Моля за отзиви.
Само веднъж се свързах, обърна ми внимание, не знам за познаваемост. От тогава и да звъня. Не вдига телефона.
  И на мен ми обърна внимание, беше спокойна и мила, но исках да разбера дали някой има нещо сбъднато от нейните прогнози ?

# 796
Здравейте, има ли още някой, който се е свързал с Фатме от Несебър?. Моля за отзиви.
Само веднъж се свързах, обърна ми внимание, не знам за познаваемост. От тогава и да звъня. Не вдига телефона.
  И на мен ми обърна внимание, беше спокойна и мила, но исках да разбера дали някой има нещо сбъднато от нейните прогнози ?
При мен Не, но все пак скоро я чух. Около месец назад.

# 797
И днес звънях, и вчера. След първият път не ми вдигна повече.

# 798
И днес звънях, и вчера. След първият път не ми вдигна повече.
Същата работа.

# 799
A за настоящата ситуация говори ли този Фатме? Познава ли без да я питаш?

# 800

Ходя от години при нея. Доволна съм.
Предварително ли се записва час, защото не вдига телефона...

# 801

На мен ми бяха казали,че ако има много хора може и да не ме приеме същия ден,а да запиша час.Понеже не бях от близо не ми се рискуваше.Ако питате мен,ако не сте от региона по добре предварително се уточнете с нея Пробвайте на Вайбър да и пишете.

# 802
Замислям се за пореден път, след като чух от близък мой човек, който съвсем случайно чува, две жени си говорят, за някаква си, която била най-добрата в чистенето и правенето и помагала на много хора. Добре де .. постоянно се говори за нещо на някой направено, обикаляш търсиш помощ, а като потърсиш такъв правещ, никой ни чул, ни видял ..  Почвам да си мисля, че ни се кодира, че има нещо от някой “гледащ” обирджия и филма започва. Наистина, вече няма някой, който да ме убеди, че има такива и гледачи и правещи, а никой, не е имал контакта с тях !

# 803
Да,предварително се обадете [quote author=Ani102 link=topic=1639441.msg48351977#msg48351977 date=1722147338]

[/quote]

# 804
Здравейте, някой има ли мнение за Таня Гюрова? От няколко дни търся информация, но освен благодарствени постове в нейната фейсбук страница и няколко статии не намирам нищо. Държа да отбележа, че вярвам в тези неща, и упорито търся към кой да се обърна, но това което виждам във фейсбук ми прилича на някаква секта.

# 805
За какво търсите човек ?
Здравейте, някой има ли мнение за Таня Гюрова? От няколко дни търся информация, но освен благодарствени постове в нейната фейсбук страница и няколко статии не намирам нищо. Държа да отбележа, че вярвам в тези неща, и упорито търся към кой да се обърна, но това което виждам във фейсбук ми прилича на някаква секта.

# 806
Явно има някакъв бизнес с вълшебни гривни ...

# 807
Като гледам и коментиращите - доста вероятно си е чист бизнес..

Явно има някакъв бизнес с вълшебни гривни ...

# 808
Освен гривните, извършва и някакви сеанси от разстояние, из коментарите срещнах 2 съкращения, едното ОПЖ. За това реших да я потърся и аз, но след като й разгледах профила нещо не ми вдъхва доверие, въпреки  че съм чула “положителен” отзив. Аз имах отношения с човек, който ми споделяше че прави разни “магии”, въпреки че вярвам че тези неща се случват, не му обръщах голямо внимание(мислех че не е възможно човек който познавам, дори бегло, да е такъв, че тези хора които вършат тези неща някак си не съм си представяла че ще говорят открито и че са най-обикновени хора), сега след като вече не поддържам никакъв контакт с този човек съм убедена, че е бил сериозен и има нещо направено и на мен. За съжаление енергията на този човек е лоша и всичко, което ми е споделял във времето че прави е лошо… търся някой който да ме пречисти и защити. На мнение съм че магията сама по себе си е енергия било то лоша или добра, и ако имам направена не знам дали е възможно да се развали, по-скоро вярвам че трябва да се пречисти моята енергия и някаква защита. Не знам към кой да се обърна, очаквам всеки който попитам дали имам направена магия да ми каже да, и да се почне с големите суми. Отчаяна съм много.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 21:47 от Mikaela98

# 809
Тази шарлатанкаТаня Гюрова още ли се изявява аман от лъжкини

Общи условия

Активация на акаунт