Връщане към старото “аз” след раждане

• 1 906
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Ox... как се връзвате на такива неща...

Отидете на ендокринолог, спазвайте каквото ви каже.. изберете си 30мин упражнения и от там е постоянство.

# 16
Здравейте момичета ,получих от някои от вас съобщения, но ще Ви кажа  и тук .
Аз съм с хашимото и ми е много трудно да свалям килограми,намерих още преди да забременея тази страница ,която ще сложа като снимка долу.
Колебаех се дали да се включа в тази програма ,ни както обясних и горе включих се и това беше най-доброто ми решение ,това момиче си разбира от работата и е на линия по всяко време за всички въпроси.
Бях при нея на режим точно 2 месеца, като свалих още първата седмица 4 кг само задържана вода,като първата седмица е детокс седмица ,която се прави точно заради водата.
Изпратила съм при момичето много мои познати и приятелки ,които постигнаха уникални резултати.
Това е моята тайна .
5 пъти хранене на ден и за 2 месеца, променен начин на живот и свалени излишни кг.
Прилагам снимки и на себе си .

Това са резултати постигнати само в домашни условия, наскоро отвориха и фитнес близо до вкъщи ,но не ми е нужен вече.
Ако искате да ми пишете за повече информация оставям и инстаграма си-valentinamitova1
Какво струва това удоволствие ? Thinking
80лв първият месец,удоволствието е цялостно меню и то уникално вкусно и тренировки в домашни условия ,за мен даже са малко.

# 17
Най-добре влезте в темата за инсулинова резистентност и там ще научите как да ядете на корем и да сваляте кг.

Общи условия

Активация на акаунт