ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 984
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 135
Видяхте ли клипчето на Магдалена, на което се гримира с чужди (мъжки) ръце?
Скрит текст:
Веднага изтече спойлер, че са ръцете на Алеко.

# 136
Не бих искала в обкръжението си човек като Милена. Не харесвам флегматични и бавно говорещи хора. Не харесвам и хора, които живеят само, за да разправят за травмите си. Всички си ги имаме и ги преработваме по подходящ начин и продължаваме напред. Тази жена е над 35 години и не мога да разбера защо все още преживява това, което е било по време на детството й. А и този треперещ глас ме напряга изключително много. Идва ми да избягам или в случая да изключа звука на телевизора. Не разбирам какво й е толкова чистото и невинното. Да не говорим, че си въобразява, че била някаква си аристократка. Съжалявам, но това ми е мнението за нея от показаното до тук. Не е на център и си живее в някакъв неин балон. Ако се чувства добре така-ок, но не виждам да пърха от щастие.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 13:41 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 137
  • Street of Dreams
Почти всички в предаването са с някакви сериозни травми и дефицити, дори и тези, които не говорят за това. Много е очевидно. Няма проблем, защото и в реалния живот е така.

# 138
  • София
Всъщност Милена се похвали с гаджето точно като Шармин Grinning Естествено всяка наблегна на собствените си приоритети. Под въпрос е въпросните гаджета знаят ли че са били такива.
Тя трябва да се научи да общува, а не само да говори на хората за себе си, колко и било тежко и колко чиста душа има. Остави хората сами да го видят, прекалено голяма светица се изкарва.
Изглежда като човек, около когото постоянно трябва да трепериш да не се пошегуваш, да не и кажеш нещо накриво, понеже ще и нанесеш поредната травма.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 12:42 от ~Étoile~

# 139
Симпатизирам на Надежда, Кристина и Теа. Виктория също ми е интересна с полижителен знак.
Категорично анти са ми Магдалена (фейк) и Валерия (също фейк и много нагла).
Да видим за довечера какво са измислили Simple Smile

# 140
И аз не мисля, че трябва толкова за се възхищаваме на Милена. Не е преработила травмите си и не може да се справи с реалността и живота. Какъв пример е това?!

# 141
  • тук и там
Истината е,че шансовете на Милена са нулеви в това предаване.И не само нейните,но ще ги държат известно време,,просто заради шоуто и зрителски интерес.Да беше изпидуркал наведнъж 10 моми,щеше да е най-добре.Хем по-малко болезнено за тях-ще са заедно при унизителната церемония с розите,хем и  на нас ще ни спестят време..Като започнеш с Милена,на която мястото и просто не е там, минеш през всички към които има нулев интерес ЕргенЯ и стигнеш до брат Габриел.Между другото,подозирам че Милена ще излезе от шоуто като Пам миналата година,заради някаква "външна"причина.Разказа историята си,хората и симпатизират, разпознаваема е, сега е моментът да излезе..

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 13:03 от Кайсия

# 142
  • Street of Dreams
Милена би имала шанс с мъж, който търси странното и различното. Със силен и защитнически характер.

Всъщност точно на Водолей подхождат по-нестандартните жени. Учудвам се на повърхностните мадами, както и на свръхпрезентацията на скорпионки. Буквално светове ги делят - едните са вперили поглед дълбоко в човешката душа, другите гледат все към звездите. Как една водолейка няма там,да си говорят на техния странен език.

# 143
Има ли промо за довечера?

# 144
# 145
Малко прекалихте. Не забравяйте, че виждаме това, което сценаристите искат да видим и нищо друго.

# 146
Гледам снимки на Маги без брекети. Чудесно изглежда без тях и ми е странно какво е наложило носенето им. Това, че е приятелка с Маги Джанаварова ѝ носи 1 точка в плюс в моите очи. Сигурно ако не изглеждаше толкова нагласено участието ѝ и режисирано поведението ѝ, сигурно щях да ѝ симпатизирам. Искам да я видя в по-непринудена среда.

# 147
  • Бургас
На Милена й трепети гласът, все едно е на косъм да се разплаче, да се разпадне...и това всъщност не е никак далеч от истината.

# 148
Малко прекалихте. Не забравяйте, че виждаме това, което сценаристите искат да видим и нищо друго.

С кое сме прекалили? Говорим за Милена. Да не би да трепери по сценарий? Да не би да ѝ е там мястото, но сценаристите така да извъртат нещата, че да ни изглежда не на място? То ако е така, тези моми след излизането направо да ги номинираме за Оскар.

# 149
"Милена - човек, здраво стъпил на земята.."
Нека не надценяваме качествата на въпросната жена.  Милена е интелигентна, образована, професионалист в областта си, но съвсем не е стъпила здраво на земята. Психотравмите ги носи в себе си, те я правят неуверена, занижават самооценката ѝ, даже влизането ѝ във формата според мен е нелепо,защото е като бяла врана сред всички шарени папагали.  Дори вечно треперещият ѝ глас е мъчителен за слушане. Мъжете не правят връзки от съжаление към някого. Милена се лута в търсенията си, но пак е на неточното място.
Даже мечтите ѝ са да е в измисления свят на миналото при аристократките с кринолиновите рокли. Детско мислене има.

Тя събуди защитника във всеки от нас, което е хубаво, но май минахме в противоположната крайност. Аз така и не разбрах как от накъсаната ѝ реч, в която говори предимно за себе си, направихме извод, че е интелигентна? Образована, възпитана, мила - да, но защо интелигентна? Най-малкото решението да влезе в Ергена опровергава подобно мнение.

Съгласна съм - тя събуди защитника във всички нас но нека не се самозаблуждаваме, че е перфектна само защото няма филър в устните, хората не са или такива или онакива въпреки, че гледайки предаването е лесно да си изграждаме крайни персонажи.

Общи условия

Активация на акаунт