ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 993
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 120
"Милена - човек, здраво стъпил на земята.."
Нека не надценяваме качествата на въпросната жена.  Милена е интелигентна, образована, професионалист в областта си, но съвсем не е стъпила здраво на земята. Психотравмите ги носи в себе си, те я правят неуверена, занижават самооценката ѝ, даже влизането ѝ във формата според мен е нелепо,защото е като бяла врана сред всички шарени папагали.  Дори вечно треперещият ѝ глас е мъчителен за слушане. Мъжете не правят връзки от съжаление към някого. Милена се лута в търсенията си, но пак е на неточното място.
Даже мечтите ѝ са да е в измисления свят на миналото при аристократките с кринолиновите рокли. Детско мислене има.

Тя събуди защитника във всеки от нас, което е хубаво, но май минахме в противоположната крайност. Аз така и не разбрах как от накъсаната ѝ реч, в която говори предимно за себе си, направихме извод, че е интелигентна? Образована, възпитана, мила - да, но защо интелигентна? Най-малкото решението да влезе в Ергена опровергава подобно мнение.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 09:14 от usmihni_mi_se

# 121
Благодаря за темата.

Не знам на коя симпатизирам, може би на Надежда.

# 122
  • София
За мен погледът ѝ е одухотворен. Личи си, че протича мисъл там вътре. Като абсолютна стойност не знам колко е интелигентна, но в тази среда от едноклетъчни направо се откроява. Grinning

# 123
Милена има красива душевност, но колко с това успява да се адаптира в съвременната реалност не знам. Ще почакам подкасти, надкасти с нея... не ми пречи речта й.

# 124
  • тук и там
Мен и Милена ме дразни. Не ми е неприятна тя самата, даже напротив, симпатизирам и -но този треперлив глас и бавен говор, мен лично ме изнервя. Флегматичноста на Катето също.

# 125
Според мен Милена до голяма степен е превъзмогнала неувереността си, иначе нямаше да участва в това предаване. Изисква се увереност да излезеш пред цяла България и да покажеш себе си.

# 126
И на мен не ми допада флегматичността на горните две, уморяват ме такива хора.

# 127
Леле, как сте, добре ли я карате?
Толкова ли ви е крив деня, че сядате и отделяте от времето си да опровергавате положителното мнение? Да не говорим, че става въпрос за една от малкото жени в този формат, чиито интереси не се свеждат до инстаграм, джуки и парцали.
Ние кои сме да я съдим? Нито сме минали през нейните страдания, нито сме имали смелостта да се изтипосаме пред цяла България и да говорим за тях. Всички вътре са смели.

# 128
"Милена - човек, здраво стъпил на земята.."
Нека не надценяваме качествата на въпросната жена.  Милена е интелигентна, образована, професионалист в областта си, но съвсем не е стъпила здраво на земята. Психотравмите ги носи в себе си, те я правят неуверена, занижават самооценката ѝ, даже влизането ѝ във формата според мен е нелепо,защото е като бяла врана сред всички шарени папагали.  Дори вечно треперещият ѝ глас е мъчителен за слушане. Мъжете не правят връзки от съжаление към някого. Милена се лута в търсенията си, но пак е на неточното място.
Даже мечтите ѝ са да е в измисления свят на миналото при аристократките с кринолиновите рокли. Детско мислене има.

Тя събуди защитника във всеки от нас, което е хубаво, но май минахме в противоположната крайност. Аз така и не разбрах как от накъсаната ѝ реч, в която говори предимно за себе си, направихме извод, че е интелигентна? Образована, възпитана, мила - да, но защо интелигентна? Най-малкото решението да влезе в Ергена опровергава подобно мнение.

Ами да кажем приех, че щом се е задържала на западния пазар професионално, то е на база добра образованост, подготвеност. Изразява се много добре, има речник и категорично далеч повече мозъчни пулсации от псевдовисшистките там. Емоционалната ѝ интелигентност е с дефицити, но никой не е съвършен. Симпатична ми е в ролята си на грозното патенце, от която не виждам измъкване за жалост.

# 129
  • София
Вчера пътувах в метрото с Милена, беше седнала точно срещу мен. Сама беше. Хареса ми как беше облечена, свежо - дънки, черни боти на тънък ток и тъмно розово палто.

# 130
Милена изглежда като човек с чиста душа. Толкова чиста, че изглежда нереална. Сякаш се е родила в грешния век. Искрено вярвам, че някъде има човек за нея и е въпрос на време да го срещне, особено след предаването.
Дълбоко се съмнявам обаче, че е имала връзка с мъж. Виртуална, може би. Та тя цялата трепери, когато Алек се доближи до нея. Буквално усещам туптенето на сърцето й от телевизора.
Искрено й желая да бъде щастлива и обичана жена. Дай Боже и майка някой ден.

# 131
Вчера пътувах в метрото с Милена, беше седнала точно срещу мен. Сама беше. Хареса ми как беше облечена, свежо - дънки, черни боти на тънък ток и тъмно розово палто.

Аз ако бях, бих я заговорила и поздравила за участието . Тя има огромна нужда от положително общуване. Но аз съм чешит, който никога не може да задържи емоциите си и винаги все някой става обект на  възхищенията ми.

# 132
Преценката на Милена да влезе в предаване, където 80% от участничките са... не знам как да го кажа, така че да не ме трият, но се сещайте, не е много адекватна. Личи си, че е чиста душа и не бих нарекла смелост влизането ѝ в предаването, а по-скоро липса на реален поглед. Тя не е вътре да рекламира нещо, определено не е там да си търси мъж, дори не знам за какво е влязла. Ако идеята е да се лекува - извинете, но в тази обстановка и психически стабилен индивид ще се разклати, както се случи с Капитонова. Никакви позитиви не виждам за Милена от това участие и в този смисъл не намирам за какво заслужава поздравления - напротив, набутала се е на най-погрешното възможно място. Ако е искала да си упражнява социалните умения, да беше се записала за Стани богат, примерно, щом показването в телевизионен ефир е начинът.

# 133
Милена е симпатична и добродушна жена ,но да вземе да разкаже нещо по-различно от  обидите в училище , един път не  е питала нещо Алек.

# 134
Може би при Милена мотивацията да влезе идва от непреживяното в училищните години. Някои момичета, които са били обиждани и отхвърляни от групичката на "популярните", като по-възрастни си мечтаят някак и те да се впишат в подобна работна или приятелска групичка. За да се почувстват и те харесвани. Милена беше казала, че искала да я наричат "момиче, пък дори най-грозното да е". А групичката на "Ергенът" толкова ни се рекламира от всички медии, че отстрани изглежда сякаш е най-модерното място, където да бъдеш. А пък ако успее да се събере с най-популярното момче, ще си пренапише историята. Наивно и по американски някак, но напълно реалистично за човек, минал през толкова много отхвърляне.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 12:03 от Chupacabrita

Общи условия

Активация на акаунт