ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 764
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 395
Добре, монтажът с таро картите беше адски смешен. Признавам им го Grinning

# 1 396
  • София
Памела пък сериозно ли го каза и мисли това? 🤣 че с Алеко са сродни души, срещнали се в грешното време.. припадам
Пълен цирк и сама сигурно не си повярва, тя ако го харесваше, на индивидуалната среща щеше да си проличи и да поиска някаква близост, а тя.. все едно беше тип "остави ме да си бъда инфлуенсър, ти си "резерва".. ти си за фон и прочие.

# 1 397
Това с котките и останките ме довърши..
Кефи ме Силвето направо, реди си там картите, другите се филмират

# 1 398
Нищо не разбрах от промото

# 1 399
Край! Вече съм уверена, че след сезона Теа ще получи сериозни оферти за роля във филми за възрастни. То си го влече ...

# 1 400
Добре, монтажът с таро картите беше адски смешен. Признавам им го Grinning
Кринджът е на друго ниво. Вече не им пука и дори не се правят на несеирджийско предаване.

# 1 401
  • София
Теа Евтинджоса ще се прояви пак другия път.
Е те затова я оставиха, то е ясно, че няма място там... защо ли ревеше на церемонията, с коя си е близка тя сега, предвид, че всичките ѝ "дружки" я плюят зад гърба ѝ?

Никак нямаше и намек коя ще си ходи.. Барбара, Васка.. нямат място там, не че другите много имат де. Grinning

# 1 402
Ох тъкмо ми олекна, че Габриела си замина и отново я дадоха, направо аман ... Не ни оставиха на спокойствие. Не спря с глупостите това момиче, вместо да си вземе малко поука, тя копае все по-надолу и по-надолу.

# 1 403

Синхроните след петата седмица.

# 1 404
Коя Вселена са открили с Тея- някой да ми припомни? 😵💫Щото и още щели да откриват!😆До тук според мен, са открили лявата и дясната половина на абсолютно гладката Вселена наречена Мозък на Тея. Други🤨Вселени някой нещо ако е разбрал???

И една хипотеза от мен: не е подкрепяща родителката, отсъстваща е- макар и не в прекия смисъл, сложно е за обяснение. Но само така може донякъде да се обясни свръхфиксация та и свръхпротекцията на брат Габриел, както и почти дебилната инертност и други дефицити на Памела.
И още повече, че Памела е май по-голямото дете в семейството.
Странна работа.

marinaa3
разясни какви са тези числа? Откъде взе данните?

# 1 405
Шегата настрана - Памчето дано се осъзнае след като изгледа всичко, дано намери себе си и  в последствие човек, който да я изкара от тази зависимост, граничеща с обсебване от страна на сестра ѝ, а може би и майка ѝ.
Започвам да мисля, че и заболяването ѝ подсъзнателно може да се е отключило точно заради тези нездрави отношения. Простовата, но не лоша душа, заслужава щастие.

# 1 406
От всичко този епизод единственото смислено беше, че Алек поне има хубав вкус за филми. Дано да е чел и книгата.
Иначе наистина като индийски сериал беше. Едва ли някой вярва сериозно, че всичките тези   неща не са предварително планирани и от продукции и от Ергена и сестрите и тн. Беше си супер фалшиво. А Виктория май май ще е новата Елена в сезона. И затова и сигурно ще изкара още дълго, за да коментира и коментира и коментира...

# 1 407
Няма как да се измъкне Памела - няма капацитет за това, а и цялата им семейна среда е болна и извратена. Но аз и не вярвам на сценария, че тя се нуждае от придружител - измислено е заради рекламата на големия им “бизнес”.

# 1 408
Памката без да иска каза нещо много смело и съществено на систъра -  'не е смешно'... ми не е, я! шса сетите..

# 1 409
Пам прави лайф с още момичета от предния сезон на Ергена. Коментират, че гаджето на Габриела бил женен, че и с деца.

Общи условия

Активация на акаунт