ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 777
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 410
  • средноголям град в България
Няма ли модератори в туй просто шоО...да им пратим от бгмама Joy
Майтапът настрана, гадост просто...с тази песен, поднесена в лицето със смях...каквато и да е Виктория, това е просто....от-врат...

Виктория може да си коригира коригира зъбите, ама те не могат да си ремонтират мозъците.

# 1 411
Сега Надя , Йоана и Виктория ще се заяждат с Маги , явно си ги влече.

# 1 412
Памела е погълната от Габи и буквално няма право на самостоятелни действия. В повечето случаи не е на мнението на Габи, но се води по нейния акъл поради разни дефицити и слаб характер. За мен тя е жертва на сестра си. Няма повече да я коментирам.

# 1 413
Няма ли модератори в туй просто шоО...да им пратим от бгмама Joy
Майтапът настрана, гадост просто...с тази песен, поднесена в лицето със смях...каквато и да е Виктория, това е просто....от-врат...

Виктория може да си коригира коригира зъбите, ама те не могат да си ремонтират мозъците.
Злобата дали може да се коригира?

# 1 414
  • Берлин
А този велик футболист дали ще се върне в титулярния състав?!
Алеко ми се издигна в едното око /онова с астегматизма.

# 1 415
Не само добър вкус за филми има Алек, а и за музика. Смятам, че е и попътувал и книжки прочел. А и добре възпитан.И съм сигурна, че в реала не ходи с такива смешни костюми. Бих го допуснала в обкръжението си. 😁

# 1 416
Коя Вселена са открили с Тея- някой да ми припомни? 😵💫Щото и още щели да откриват!😆До тук според мен, са открили лявата и дясната половина на абсолютно гладката Вселена наречена Мозък на Тея. Други🤨Вселени някой нещо ако е разбрал???

И една хипотеза от мен: не е подкрепяща родителката, отсъстваща е- макар и не в прекия смисъл, сложно е за обяснение. Но само така може донякъде да се обясни свръхфиксация та и свръхпротекцията на брат Габриел, както и почти дебилната инертност и други дефицити на Памела.
И още повече, че Памела е май по-голямото дете в семейството.
Странна работа.
Няма нужда от дълбок анализ, тя историята е плитка и прозрачна. Като видях майката осъзнах, че крушата не пада по-далеч от дървото и отделно няма как тая круша да роди ябълки. Коя круша била червива, пък коя спаружена са излишни подробности.

Недоразумението в опърпано русо ме оставя безмълвна. Сигурно съществува подходяща диагноза в спектъра на личностните разстройства, която да съответства на тоя натюрел, но да оставим това на специалистите.

# 1 417
Коя отпадна?

# 1 418
Едва ли. Прекалено много енергия отива да жонглираш с жена и метреса.
А този велик футболист дали ще се върне в титулярния състав?!
Алеко ми се издигна в едното око /онова с астегматизма.

# 1 419
Последните епизоди ги превъртам, защото човек може да се напрегне до краен предел с женските нелепости в това предаване. Влизам в групата, за да сверя моралния си компас и следя дискусията тук с интерес.
Направо настръхвам от прикрити психарки като Надя. Погледът й дори е зловещ, а се прави на хрисима и жертва. Йоана изпада напоследък не в логорея, а в някаква словесна диария. Нагледах се на измислени и повярвали си протагонисти и антагонисти в предварително зададен сюжет. Нито е приятно за гледане вече, нито поучително. Отблъскващо е...

# 1 420
Последните епизоди ги превъртам, защото човек може да се напрегне до краен предел с женските нелепости в това предаване. Влизам в групата, за да сверя моралния си компас и следя дискусията тук с интерес.
Направо настръхвам от прикрити психарки като Надя. Погледът й дори е зловещ, а се прави на хрисима и жертва. Йоана изпада напоследък не в логорея, а в някаква словесна диария. Нагледах се на измислени и повярвали си протагонисти и антагонисти в предварително зададен сюжет. Нито е приятно за гледане вече, нито поучително. Отблъскващо е...
Не знам доколко гледаш, но другите са по-зле.

# 1 421
Коментирам "праведните"... Те другите са ясни...

# 1 422
Коя си тръгна, мили мои? Заспах.

# 1 423
Памела и Габриела.

# 1 424
Никоя, само брата и сестрата
"Праведните" са леко досадни, но те други теми нямат, а и Милена и Силви например мълчат и какво. Скука

Общи условия

Активация на акаунт