ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 792
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 425
Хареса ми това, което каза Алек за срама от действията на друг човек. Точно това изпитвам и аз като ги гледам с Магдалена. А и с някои други. Докато с Мария се накифих. Йесс! В сравнение с нея другите ми приличат  на умрели риби.

# 1 426
Харесвам Мария и донякъде Нани. Много слаб сезон. Дори не можем хубаво да се скараме. 🙄😂

# 1 427
Вчера пропуснах майката, а явно е било интересно. Бях в другата стая и само слушах, не гледах. Утре ще го търся някъде предаването, за да я видя.

# 1 428
  • София
Ох, това лоботомирано същество Пам дори не е разбрало, че го изпидуркаха от предаването, ЖДНБ! Започвам да си мисля, че е с някакви умствени дефицити, затова сестра й не я оставя и за миг сама. Не че и Габа не е куха като хралупа, но е нагла и се смята за неотразима, та не млъква и е пробивна.
Слава Богу, че ги махнаха, че радарът ми за тъпота сдаде багажа.

Добре че беше Силвито да ме разсмее накрая: "Аз съм истинска и искрена към мен". И грешката тук е абсолютно вярна - аз-ът е издигнат на космическо ниво просто. JoyJoy

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 23:06 от Reinа

# 1 429
Продуцентите побързаха да се застраховат, но фигурата на Виктория изобщо не ми се струва случайна при подбора на конкурентки и ме навява на информираност от тяхна страна.
Гаврата със сестрите беше до последно - дори остатъци от достойнство не защитиха, а и не изглежда да знаят, какво е това.

Мисля си, че ако няма камери и екип, нищо няма да спре участничките пред физическа саморазправа като единствен възможен начин на "комуникация". Всъщност, почти всички са със сериозни дефицити, резултат на среда, възпитание и социален контекст.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 07:03 от Tsugumi_

# 1 430
  • София
Не гледах втората половина, сега надниквам тук да се осведомя и о, радост, едната мутра е вън! Да можеше и другата да я придружи...

# 1 431
Мисля, че това беше поантата- поизчерпаха сюжетната линия, няма други скрити лимонки…Дано Щерева и ко да възпламенят нещо Васки, Барбарони, Валерии, че съспенса много слаб!

Много оригинален Ерген, освен Стивън Кинг и Флойд, и Немски…Браво- излезе от клишето на Английския! 🙂Fremdscham- това е доколкото помня от немския думичката на ергена-срам заради чужди хора в широк смисъл.

# 1 432
Много се радвам, че Габриела и Памела ги няма вече. Памела беше и толкова инфантилна, а Габриела - много дразнещ персонаж.
Мария и на мен ми харесва и целувката им с Алек беше истинска и страстна, имаше чувство за разлика от целувките с много от другите.

# 1 433
На мен пък ми беше страшно неудобно да гледам Мария как натиска ергенът. Още малко и щеше да вдигне крака на раменете му.
Докато като се целуваше с монголката беше съвсем нежно без излишна пошлост.

# 1 434
И всички целувки бяха много шумни тази вечер, особено с Катето Simple Smile

# 1 435
  • София
Ауу, какъв кеф. Две недарозумения са аут. Е, още доста остават, но определено миризмата на гнило ще понамалее. Алек ми се реабилитира, че беше започнал много да ми пада в очите, и дори Стивън Кинг и Пинк Флойд не успяха да го издигнат до предишното му ниво. Или е много добър актьор, или беше искрено изненадан, но ми хареса как категорично изгони отбор злобилка и дебилка. За съжаление и двете нямат шанс да се оправят, та ще си драпат навън с техните възможности, които си личи по външността им, къде се изчерпват. Надявам се скоро Бабуна и Парцалеса да го последват, но предполагам че поне едната ще бъде оставена за по-дългичко. Подозирам, че Виктория и Надя ще зазлобеят в отсъствието на главните простачки, и ще изгубят натрупаните позитиви. Дано греша.

# 1 436
Връщам се на Миленка - изглеждаше чудесно тази вечер, някак по-свежа, прическата беше подходяща, а може и да е качила някое килце.
Но вече на този етап, редно е да не се върти целият разговор около нея, а да се опита и тя да опознае ергенчо.
Започвам да си мисля, че се е записала с идеята, че така може да намери капитана на кораба.

# 1 437
Най-накрая Габриела я изрита, но ми стана малко мъчно за Памела. Тя горката цял живот е живяла под някакъв контрол. Габриела се държи като обсебено гадже повече от колкото като сестра. Интересно ми е и как ще продължи групичката без Габриела като техен лидер. Момичета като Барбара и Васка трябва да се радват, че не ги дават много защото щяха да се изложат още повече със селското си поведение.

# 1 438
Версията с контрола и подкрепата на Памела издиша. Това беше, за да се оправдаят за лъгането. Признанието за булимия
вероятно също е лъжа - непроверимо е и е с цел да обясни "благородното"лъготене. Иначе е съвсем способна да отиде до Париж и да живее там с мъж. Не ли?
Влезли са с идеята да станат известни и оттам да популяризират салончето,  което ще им откриват. Те не могат да допринесат с никакъв друг капитал за начинанието. Нямат нито пари, нито умения. Такъв бизнес план са измислили пилешките им мозъци. Убедена съм, че по начало идеята за участие е на Габриела, салонът е от нейното гадже, а Памела е само изпълнител.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 00:56 от NOmerci

# 1 439
Здравейте,момичета и момчета разбира се.Може ли някоя добра душа да разкаже ,какво е станало.Нямах възможност да гледам тази вече и само видах края ,как двете сестрички се жалваха.Изпидуркаха ли ги?Нямах и възможност да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт