ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 790
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 440
Според мен продукцията не са знаели за гаджето и им дойде бонус да завъртят интригите  ( вчера редакторката на екипа демонстрира искрено учудване при синхрона на Виктория ) . Лош късмет , че има в сезона и момиче от футболните среди и с близки общи познати .Габа едва ли е обявила аз съм метреса на женен футболист . Дошла е в шоуто да направи реклама на салона , в който протичат професионалните отношения с “ бизнес “ партньора .
Много слаб каст , много грубост и елементарност  в този сезон . Ергенът е свеж и си мисля , че играе добре ролята си ( няма как да си обесня , че партито с осем простакеси е “ най -приятната вечер до сега “

# 1 441
Някой да ми обясни на кое казвате "синхрони". Вчера гледах даже таблица някой е направил, но тала и нищо не разбрах от нея.

# 1 442
Сигурно е много тъжно да те “защити” само един човек и то толкова клето и неграмотно. Не какъв да е човек, а участничка в онлайн риалити на Мегз, която след него си смени цялата физиономия с филъри. Grinning
Скрит текст:

# 1 443
Някой да ми обясни на кое казвате "синхрони". Вчера гледах даже таблица някой е направил, но тала и нищо не разбрах от нея.
Синхрони са моментите, когато някой е сам и говори на камерата/продуцента, а не на други участници. Обикновено се снимат в края на вечерта или на другия ден и участниците трябва да разкажат какво се е случило и отговарят на въпроси на продуцентите.

P.s. тук искам и да вмъкна, че този сезон ми харесват синхроните. Показват повече от интеракцията с продуцентите и изглежда по-непринудено като разговор и не толкова дървено.

# 1 444
Коментарите на участничките извън общите сцени. Там ги разпитват продуцентите да коментират дадени случки. Обикновено се чуват само думите на участничките. Синхрон дадоха и Пам и Габи след изгонването им на пейката. Даже се чу и продуцентката как зададе въпрос на Пам. Като за последно. 😁

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 00:49 от Alucard

# 1 445

Трагичен сблъсък на реалност и илюзия...
Комбинирано с "ууиииии" , подхилкване за щяло и нещяло, предизвиква съжаление според мен.
Картинката загрубява доста като добавим бодигарда с мутирал глас.
Как изобщо им се е вързал някой да инвестира в бизнес, свързан с тях, предвид икономичните интелектуални дадености...
Как комуникират двечките с клиенти, бизнес партньори...
Загадка...

# 1 446
Не можах да изчета всички коментари, после ще наваксам. Малко ми е жал за Памела - според мен наистина изпитваше привличане към Алек и го показваше по нейния си инфантилен начин. Само че изгонването ѝ е заслужено. Никой не я е карал да лъже, тя сама си го избра. Трябва да се научи, че не може да ползва сестра си (или който и да било друг) като патерица. Е, Габриела отпадна, явно Теа ще заеме мястото на дразнителя.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 01:28 от Lilly_85

# 1 447
Аз сега си доглеждам снощния епизод.
Като взе Алек да повтаря на Валерия за честност очаквах, че ще повдигне темата за конфликта с Надя или ще я изгони, защото не призна за парцала и не му представи цялата история. Ама не. Наистина мислех, че ѝ прави намек. А то едно голямо нищо.
П.П. Теа не е злобна, но е толкова глупава милата, и от устата и се излива такова мозъчно-словестмо пръц, че трудно я изтърпявам.

# 1 448
Може жененото гадже на Габриела да е полигамен, затова жена му да няма нищо против. В Африка полигамията е масово разпространена, културна особеност.

# 1 449
  • България
Памела само от булимия ли страда?

Според мен е била жертва на една забравена медицинска практика - лоботомия.

Радвам се, че Пандела и Гаргамела са аут!

# 1 450
Оф топик но синхрон значи едновременно действие.
Както и да е, разбрах за какво става дума.

# 1 451
  • Варна
Значи, като почнете с това " руската школа " та "руската школа " , все едно знаете, щото сте ги пробвали.

На бат'габи глупостите, дето ги изсипа ме навеждат на една много мръсна мисъл. Аджеба, Пам ако не "свири " добре на гаджето, бат'габи ходи ли да помага? Щот налЕ, ей тъй, да не се почувства зле, нали са семейство???

# 1 452
Някой има ли идея, защо не излъчват нищо с Васка. Буквално сега пропуснаха нейното даване на роза, когато говореше по време на танците не я излъчиха, а само гласът и. От както е влезнала не са дали нито една среща на нея и Ергенът.. Да не е прецакала нещо с продукцията в последствие и да са я орязли?

# 1 453
  • София
Много оригинален Ерген, освен Стивън Кинг и Флойд, и Немски…Браво- излезе от клишето на Английския! 🙂Fremdscham- това е доколкото помня от немския думичката на ергена-срам заради чужди хора в широк смисъл.
Той е възпитаник на френската гимназия, така че би трябвало да говори и френски.
Всъщност човекът е доста интелигентен, добре възпитан, има бърза мисъл и излиза от неприятни ситуации с финес и лекота. Много съжалявам, че точно за него са подбрали толкова кофти материал, не го заслужава.

# 1 454
Много оригинален Ерген, освен Стивън Кинг и Флойд, и Немски…Браво- излезе от клишето на Английския! 🙂Fremdscham- това е доколкото помня от немския думичката на ергена-срам заради чужди хора в широк смисъл.
Той е възпитаник на френската гимназия, така че би трябвало да говори и френски.
Всъщност човекът е доста интелигентен, добре възпитан, има бърза мисъл и излиза от неприятни ситуации с финес и лекота. Много съжалявам, че точно за него са подбрали толкова кофти материал, не го заслужава.
Доста ме впечатли,със Зеленият път на Краля и   с Pink Floyd

Общи условия

Активация на акаунт