ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 658
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 620
Сите са маскари, не ви ли е ясно? Нощните пеперуди из цяла София са от един пашкул излезли.

# 1 621
  • София
Изгледах интервюто на Наум с двете кухавелки. Габриела каза, че не искат да са близки с никой от къщата. Интересно как така бързо развалиха приятелствата. Дали другите са се отдръпнали след общественото недоволство.
Иначе Памчето оценявала как се ходи до магазина. Все едно е била в затвора 3 години.

# 1 622
Здравейте,
Чета темата от скоро, извинявам се, ако е коментирано, но ми попадна пост на Маги Томова от 2018, на който е тагната Габриела в описанието, като и двете сестри са харесали снимката, а иначе Маги беше много шокирана, че са сестри…

https://www.instagram.com/p/BjW3TsGg_M5/?igsh=MXdoNXY2dGgwaXp4cA==
Не мога да опиша колко много не съм изненадана.
Просякини за внимание… толкова дори не могат да си полират фейс контрола и актьорските напъни.

# 1 623
Здравейте,
Чета темата от скоро, извинявам се, ако е коментирано, но ми попадна пост на Маги Томова от 2018, на който е тагната Габриела в описанието, като и двете сестри са харесали снимката, а иначе Маги беше много шокирана, че са сестри…

Хахаха, а ние седим и умуваме тук , какво, защо, па и на чувства се надяваме, да видим.
Всичко е бизнес навързан, като св.черва. И всички в него, печелят на наш гръб.

# 1 624
Мнението ми за Памела е малко по-различно от всеобщото, което изчетох тук.. Мисля че от двете тя е по-хитрата, по-прикритата, по-голямата интригантка, сивия кардинал на дуото. Добра артистка е и винаги го играе наивна и повърхностна, но всъщност тя е истинския подстрекател, а Габриел прост изпълнител.. Харесва й сестра й винаги да е бодигардът и лошото ченге и тя да излиза чиста от всяка нелепа ситуация, както стана и сега...ни лук яла.. Много по-злобна и безчувствена е от Габриел, сама си призна че не се е влюбвала никога досега, много умело манипулира и използва сестра си

# 1 625
  • Варна
Здравейте,

Харесва ми въдичката ти Stuck Out Tongue
Помощ от приятел (току що регистриран потребител) Stuck Out Tongue

# 1 626
Момичета, но как се постига такова бяло лице, прави сте. Маже ли се с нещо?

Скрит текст:

# 1 627
Здравейте,

Харесва ми въдичката ти Stuck Out Tongue
Помощ от приятел (току що регистриран потребител) Stuck Out Tongue

Хаха, наистина съм прясно регистрирана, но както казах, знам за темата от скоро, понеже ви споменават в подкаста на Комеди Клуба и реших да се включа с нещо, което лично на мен ми беше интересно.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 10:42 от Th96__

# 1 628
A Габриела и Памела дали въобще ще  се съгласят да участват в Надкаст?

# 1 629
Ето и моето мнение за сестрите.
Вероятността продукцията да не са знаели за връзката на Габриела е много голяма, защото тази връзка с женен мъж едва ли я промотират много - много двамата. Но пък се разбира по време на заснемането, дали от Виктория, дали по друг начин и съответно, следва отмъщение за Габриела. Защото, начинът, по който се разкри всичко, определено не е в нейна полза.
Иначе, връзката и отношенията между двете, не са здравословни, да. За мен Памела има и други проблеми, освен споменатата вече булимия.

# 1 630
До тук добре, но според промото за следващата седмица май ще се окаже, че най-успешно си рекламира бизнеса Теа Satisfied

# 1 631
Сега ще се окаже, че всичките ги лансират едни и същи чичковци. Като свински черва са навързани. Те и в Игри на волята се оказа, че се знаят от години. Тука ли няма. Навремето една позната от мутрафонските среди разказваше как в София било голяма борба за по-богатите мъже. Та нищо чудно тия и в реала да се конкурират за ръката на някой ерген или най-малкото да се движат в едни среди. След като Виктория им знае кътните зъби, защо и другите да не знаят. То си личеше, че играят театро колко са изненадани.

# 1 632
Ето и моето мнение за сестрите.
Вероятността продукцията да не са знаели за връзката на Габриела е много голяма, защото тази връзка с женен мъж едва ли я промотират много - много двамата. Но пък се разбира по време на заснемането, дали от Виктория, дали по друг начин и съответно, следва отмъщение за Габриела. Защото, начинът, по който се разкри всичко, определено не е в нейна полза.
Иначе, връзката и отношенията между двете, не са здравословни, да. За мен Памела има и други проблеми, освен споменатата вече булимия.
Съгласна съм, моето предположение е че и самата Габриела беше в шок, като се разбра, че за връзката й се знае.
Само не разбрах, защо не показаха начина по който Алек ги изгони и двете.
Много беше странно-дадоха ги просто станаха и ги изпрати- а лицята им, че и двете са отстрани щеше да бъде най-интерестното в епизода

# 1 633
Да, Габриела беше в шок, не беше сценарий. След като Виктория каза името на гаджето, батко стана по-нисък от тревата. Дори ми се струва, че се уплаши.

# 1 634
  • София
Мнението ми за Памела е малко по-различно от всеобщото, което изчетох тук.. Мисля че от двете тя е по-хитрата, по-прикритата, по-голямата интригантка, сивия кардинал на дуото. Добра артистка е и винаги го играе наивна и повърхностна, но всъщност тя е истинския подстрекател, а Габриел прост изпълнител.. Харесва й сестра й винаги да е бодигардът и лошото ченге и тя да излиза чиста от всяка нелепа ситуация, както стана и сега...ни лук яла.. Много по-злобна и безчувствена е от Габриел, сама си призна че не се е влюбвала никога досега, много умело манипулира и използва сестра си
А в еднорози вярваш ли?
( с най- добри чувства Wink )

Общи условия

Активация на акаунт