ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 658
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 665
Продукцията знае, че са сестри, много ясно, това за гаджето беше по-скоро изненада, която решиха да използват.

# 1 666
Момичета, но как се постига такова бяло лице, прави сте. Маже ли се с нещо?

Скрит текст:

Много жени ползват редовна слънцезащита за лицето, даже без да го осъзнават. Дори и само фон дьо тен да носиш често, пак осигурява някаква защита. За телата не са толкова стриктни и понякога се получават такива разлики. И ако не се сетиш лятото да минеш на по-тъмен грим, а си ползваш един и същ цвят целогодишно, става още по-зле.

# 1 667
  • Варна
Оф, стига с тия глупости. Никой няма да съди Виктория, защото няма за какво.

# 1 668
Мисля, че в темата има повече от един юрист, който би прочел с интерес, за какви призовки до Виктория става дума. Все пак, Силви не е единствен юрист на Републиката.

# 1 669
Аз да сменя леко темата.
Не ме убивайте момичета, но гледах в Преди обед Габриела и визуално ми харесаха коса и грим.
Тенът на лицето ѝ беше изравнен с тялото, облякла се беше непретенциозно.
Но цялото бълване на лъжи и този мъжки глас и фъфлене я загрозиха.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 17:47 от ItsAnabelle

# 1 670
Призовки се връчват не само по НК  Simple Smile

На Габриела гласът й е последния проблем, но тя е постигнала в главата си върха на своята хранителна верига.

# 1 671
Обаче Маги се опитва да се направи на много изненадана и на най-голямата светица вътре, засегната от лъжите на сестрите… нищо че най-вероятно ги познава и двете и сигурно и знае и за приятеля на Габриела.
Поставено лице отвсякъде ми е Магдалена, познати явно има навсякъде и я бутат постоянно.
Здравейте,
Чета темата от скоро, извинявам се, ако е коментирано, но ми попадна пост на Маги Томова от 2018, на който е тагната Габриела в описанието, като и двете сестри са харесали снимката, а иначе Маги беше много шокирана, че са сестри…

https://www.instagram.com/p/BjW3TsGg_M5/?igsh=MXdoNXY2dGgwaXp4cA==

# 1 672
Интересно за какво благодари Магдалена на Габи през 2018? Тя тогава и била на 18-19?!

# 1 673
  • София
Здравейте,
Чета темата от скоро, извинявам се, ако е коментирано, но ми попадна пост на Маги Томова от 2018, на който е тагната Габриела в описанието, като и двете сестри са харесали снимката, а иначе Маги беше много шокирана, че са сестри…

Е тази значи наистина добре си играе ролята, че не знае, че са сестри и че не се познават и прочие, признах я!

# 1 674
Може да е за скубане на вежди…

# 1 675
  • София
Kamille252, в следващата тема може ли да добавиш инстаграма и на Алек в първия пост?
Извинявам се, ако не съм го видяла, а уж огледах.

Здравейте,

Е тази значи наистина добре си играе ролята, че не знае, че са сестри и че не се познават и прочие, признах я!
Навързани са всички.
Магдалена отива все по-ниско.

# 1 676
Аз се вкарах и в друга конспиративна хипотеза. Излезе снимка на някакво заведение или дискотека?, където са трите - Габриела, Памела и Барбара, като последната е била барманка там. И сега забелязах, че фамилията на Барбара също е Иванова, както и на сестрите, та, освен, че Барбара очевидно е била в течение за "тайната" за сестринството, да не се окаже, че и тя е от родата.

# 1 677
  • София
Според мен всичко е по сценарий.Продуцентите са знаели,че са сестри и точно заради това са ги взели.Дори са им казали точно кога и по какъв начин да го разкрият.Сигурна съм и че почти всички момичета също са знаели.
Двете сестри са съгласни на абсолютно всичко явно само и само да станат известни и да се говори за тях,независимо какво.И днес са доволни,че всички ги обсъждат,канят ги в предавания,направиха мечтаната реклама на салона.
В болно общество живеем.....

# 1 678
  • софия
Сестрите ще залязат по - бързо, отколкото изгряха. Както се случи с Габи, Габи, бай Елисавета. Нито имат капацитета да задържат вниманието, нито бизнеса. До една година макс салонът ще е затворен.
 Даже не ми се коментира. Един светъл лъч нямаше в последния епизод, че да се хвана за него.
 Коментарното студио сутринта ме остави да мигам бавно и да търся логиката. Мила, Пам и едно мигащо недоразумение с големи очи направо изриха дъното с това да се опитват да оправдаят Гибона, като топят Виктория. Иначе се счупват да се бият в гърдите, колко са по и най.
 Имам чувство, че Тушев зорлем се опитва да си срине рейтинга. Едва ли е толкова тъп, при условие, че е дълги години в този бизнес. Другото ми обяснение е, че е станал толкова арогантен, че не му пука изобщо и се е пуснал по течението. Кот такоа.

# 1 679
Естествено, че продуцентите и Джукесите ( откраднах го това, ма много ми хареса), са знаели. Сал трио Българка, солото Украинка и Калеко Алеко бяха прецакани.

Общи условия

Активация на акаунт