ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 142
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 2 070
Днес се разминах с Виктория по Витошка. Не успях да я огледам много подробно, но на живо изглежда по-добре, особено сега с бретон.

Отворих да видя и коментарите под Надкаст-а с Габриела. Ами то няма един добър.

# 2 071
А какви жени харесва Ергена? Аз съм пропуснала ако е казал. Разбрах само че трябва да са склонни да раждат през година.
Предния ги искаше да забременеят още там - във формата.
Този - да раждат през година.
Само Витко "вятър го вее на бял кон". "Ни вопъл, ни стон" за бебета... Joy

# 2 072
...Отворих да видя и коментарите под Надкаст-а с Габриела. Ами то няма един добър.
То какво хубаво може да се каже за нея?  Някои казват богат речник, но от устата и излизат само празни приказки и брътвежи от сорта на "колко съм велика аз" и "колко са просто те".

# 2 073
Днес се разминах с Виктория по Витошка. Не успях да я огледам много подробно, но на живо изглежда по-добре, особено сега с бретон.

Отворих да видя и коментарите под Надкаст-а с Габриела. Ами то няма един добър.
Това си го помислих след първите епизоди. Очаквам още във формата това да се случи.

# 2 074
Виновна без вина Joy
Скрит текст:

# 2 075
Виновна без вина Joy
Скрит текст:

Да, да… и един мармот. Даже тя като го пише не си вярва.

# 2 076
Застигна я кармата злобара. 😌

# 2 077
Виновна без вина Joy
Скрит текст:

Да, да… и един мармот. Даже тя като го пише не си вярва.
Ама аз се обърках. Габриела има ли си гадже или не? За какво беше това искрено и лично при Алекс? Сега пък жълтите медии пишели глупости. Що не се определи каква версия да поддържа? Не че много ме интересуват разни футболни метреси де....

# 2 078
  • България
Виновна без вина Joy
Скрит текст:

Зехтинчо я е зарязал след големия скандал и като му трепери мястото в Лудогорец.

# 2 079
Ама Габо, дори да замижа с трите си очи / аз имам и трето щото, там чакрата на челото дето е Joy/ и да кажем, че ти вярвам за Оливието Stuck Out Tongue Winking Eye..да си представим за момент..ко прайм с другата ти лъжа..че си влязла с гаЖе навън? За туй кво ще мажеш пак....пак ли жълтурите ще обвиниш..ааа..опа, не можеш, щот ти сама го каза Joy
Соре, ама да си носиш последствията за решенията, моме....
Дари Оливието, дали брат му..то все тая....

# 2 080
Нали знаете,едня лъжа повторена 100 пъти става истина! Лъжливите Габи и Пам се опитват да изплуват от собствената си кофа с л...а!Няма да се изненадан,ако заведат солиден фен клуб от  плиткоумни и наивни създания!

# 2 081
Нене, нечистоплътно, долнопробно, мизерно излъчване... Където и да е и колкото ще пъти да е, няма да да ме накара да мисля друго за това същество. Някъде доста назад написах, че тя ми една от най-неприятните! Ама то аз приятна нямам всъщност. Ако мога да си сглобя една жена от части и черти на всичките там, може и да успея да си я харесам. 😆

# 2 082
Малко извън темата, аз още не мога да разбера в крайна сметка дали Алек има някакви по-изразени симпатии и привличане поне към една от тях? Доколкото виждам може би към Екатерина.
Не мислите ли, че наистина харесва Маги, въпреки че в последните няколко епизода се опитва да го прикрие? Езика на тялото, погледа, промяната в тона на гласа...

# 2 083
Мисля, че с Маги негласно са се уговорили да сътворят спектакъл. Там няма чувства и трепети, само взаимно изгодно сътрудничесво, дето се казва. 😀

# 2 084
  • София
Мисля, че с Маги негласно са се уговорили да сътворят спектакъл. Там няма чувства и трепети, само взаимно изгодно сътрудничесво, дето се казва. 😀
На същото мнение съм.
Не вярвам че Маги би погледнала мъж като Сашко извън предаването.

Общи условия

Активация на акаунт