ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 116 028
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 405
Усмивката на Алек е като от филм на ужасите.

# 406
  • София
Ееееей, тая Габриела голяма хитруша ще излезе. Навън я чакал мъжът на мечтите й и тя набутала сестра си в Ергенът, белким се отърве от нея. Че и за ръка я завела. Че и с нея останала.
Само дето човека май си има жена и деца, освен ако  въпросния  не е навил съотборник да им отвори студио.

# 407
  • София
Ужасни танци се получиха. Сори-не сори.

# 408
  • Stockholm
Преценката на Милена да влезе в предаване, където 80% от участничките са... не знам как да го кажа, така че да не ме трият, но се сещайте, не е много адекватна. Личи си, че е чиста душа и не бих нарекла смелост влизането ѝ в предаването, а по-скоро липса на реален поглед. Тя не е вътре да рекламира нещо, определено не е там да си търси мъж, дори не знам за какво е влязла. Ако идеята е да се лекува - извинете, но в тази обстановка и психически стабилен индивид ще се разклати, както се случи с Капитонова. Никакви позитиви не виждам за Милена от това участие и в този смисъл не намирам за какво заслужава поздравления - напротив, набутала се е на най-погрешното възможно място. Ако е искала да си упражнява социалните умения, да беше се записала за Стани богат, примерно, щом показването в телевизионен ефир е начинът.

И според мен има сериозно разминаване с действителността при Милена, което може да е от синдром до диагноза. Но не е важното това, а че не прави чест на самото предаване включването на до такава степен различни момичета. При хора като нея суицидният риск е много висок, но на продукцията естествено не ѝ пука за това. Изключително нисък морал.

# 409
Вече си мисля,че Васка е с мъж и бременна и затова никаква я няма 😀
Та хора тя няма нито един синхрон от началото на сезона..

# 410
На Надежда бившият грък е танцьор. Нищо не мъцна за това. И тя се е занимавала с танци.
Усетил я е Алек ,че е танцьорка.

# 411
Ееееей, тая Габриела голяма хитруша ще излезе. Навън я чакал мъжът на мечтите й и тя набутала сестра си в Ергенът, белким се отърве от нея. Че и за ръка я завела. Че и с нея останала.
Само дето човека май си има жена и деца, освен ако  въпросния  не е навил съотборник да им отвори студио.
Тя ако е можела и жена му е щяла да вкара там:)

# 412
Богините са много женствени, само Йоана с нейния немски вид не мога да я възприема с тази клонка, а пък Сиртаки-мадамите с тези плитки... на някои въобще не им отива.

# 413
  • София
В Надежда няма ли нещо руско? Чертите са и много руски. 😊
А с този нос много ми прилича на руските грации от синхронното плуване с щипките за нос излизащи от водата... Някак си такава картина ми изниква.

# 414
Добре си беше сиртакито.

# 415
На Надежда бившият грък е танцьор. Нищо не мъцна за това. И тя се е занимавала с танци.
Усетил я е Алек ,че е танцьорка.
Режисирано усещане, ама карай! 😎

# 416
Айде още една отчаяна, която не се е влюбвала, но мечтае за бъдещето с него

# 417
А с този нос много ми прилича на руските грации от синхронното плуване с щипките за нос излизащи от водата... Някак си такава картина ми изниква.
Ми те повечето носове са от картинка.

# 418
  • София
Я, Васка каза две думи. 😮

# 419
Айде почна се с детската градина .

Общи условия

Активация на акаунт