ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 116 031
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 180
Памчето била много сладка, ама вие не сте разбрали.

# 181
Айде народе, циркът започна 😃 приятно гледане!

# 182
Мислех, че съм се записала в темата, ама явно не съм, а тя стигнала 12 страници.
Аз не харесвам Надежда и да, не разбирам защо е харесвана, като нищо не е показала (някой питаше назад). Не намирам, че се държи най-естествено. Пред очите ми е стойката и с изнесен напред крак от последното розораздаване и няма нищо естествено в нея, и в буквален, и в преносен смисъл.
Скрит текст:
Хайде, приятно гледане!

# 183
Всъщност последните мнения доказват защо вътре има толкова повърхностни момичета. Ами явно това е нормата и за не малка част от зрителите - лесно смилаеми са, дават повод да се демострира превъзходство. Всичко по-различно е обявено за лудо, маргинално, неуместно. Нека не убиваме с думи този, когото не разбираме.

Този коментар към потребителите, който реално е и обида, какво трябва да означава? Защото ако Милена за теб е чак толкова трудно смилаема, не говори много добре за теб. Милена се радва на огромна симпатия, не съм видяла някой да я убива с думи, а още по-малко да я обявява за луда и маргинална. А че не й е мястото там, се вижда и от Луната. И това е точно защото е симпатична на всички. То си има и причини да е симпатична и това не е тази безмерна интелигентност, която й се приписва.
Айде, отивам да гледам Валерия, че над нея ми е трудно да смилам, много дълбокомислено става при другите.

# 184
  • София
Отново започва с постановка разговор като от съдби на кръстопът са ми
Особено този диалог между Маги и Теа

# 185
Аз смилам едни тиквени семки. За толкоз ми стига капацитета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 186
Тейчето не знае към коя група да се ориентира.

Маги какво е облякла? Изглежда абсурдно. Joy

# 187
  • София
Сега ще ми се смеете, но Милена ми прилича на Мария Габриел .

# 188
Хубаво е Тейчето днес

# 189
Искам Силви да е момата. Много ме радва! При все, че е пълна ненормалница е една от най-адекватните там 😄

# 190
Каква е драмата със седмичните теми? Правя ги така,защото гледам да се коментира случващото се в предаването седмица за седмица.
Ако не ви е ОК, кажете как да се пускат?
Приятно гледане! 🪻

# 191
Точка за Силви от мен!

# 192
  • Валенсия
Теа: "...Очевидно е, че аз НЕ прекъсвам..." Laughing

Не, ти не оставяш някоя от другите да каже нещо.

# 193
  • София
Леле, Теа не млъква. 😀
Как я издържат 24 часа не знам.

# 194
Много е страшно когато хора като Теа си вярват на небивалиците дето плещят сами за себе си...

Общи условия

Активация на акаунт