ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 952
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 705
  • тук и там
Аз чух и за Валерия да казва нещо, за видеа със съдържание за 18+. И тя се сконфузи нещо, но не помня Викторяи или Надя го каза..
И на мен Виктория ми хареса снощи, но както Хепи е писала-може и да го отнесе, защото в тези среди е прието да си мълчиш и да се правиш на ударен...

# 706
Добро утро! Simple Smile
Сън не спах да се чудя защо аджаба изгони Кристина снощи? Не, че вярвам, че ще се влюбят, но жената поне взимаше някакво участие в тоя глупав формат. Имаше и синхрони, беше част от групичка, ходи да чете любовни писма и накрая аут. Добре де, наистина не ме вълнуват толкова страстите на Виктория и брат Габриел, колкото това какво прави Васка още там и за какво изобщо е влязла. Досега от три сезона не помня да е имало по-безгласна буква от нея?! Няма синхрон, няма среща, няма дявол. Единствено приглася на овцете от време на време и то без никакъв логичен аргумент..
Барбара и тя какво прави все още там? Трагична безмълвна среща, злоба и агресия отвсякъде към другите участнички. На коктейла изглеждаше потресаващо зле. Сякаш някой й беше размазал нещо върху лицето. Ако беше Гената да я изпидуркал още след срещата.
Направо много лош сценарий.
Това с бат Габриел не беше изненада за нас, защото отдавна го сдъвкахме тук и в спойлерите.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 09:31 от Kamille252

# 707
Нощес имаше някакво стори в ИГ на Алек, струва ми се, което не виждам сега. Той, със слънчеви очила, вървейки някъде из града. Излъчването му беше съвсем, съвсем различно от това, което виждаме в "Ергенът". 🤔

... какво прави Васка още там и за какво изобщо е влязла. Досега от три сезона не помня да е имало по-безгласна буква от нея?! Няма синхрон, няма среща, няма дявол. Единствено приглася на овцете от време на време и то без никакъв логичен аргумент.
Има аргумент. Прави си ноктите в новоизлюпения салон на Габа и непознатия за нея Оливие.

# 708
Нощес имаше някакво стори в ИГ на Алек, струва ми се, което не виждам сега. Той, със слънчеви очила, вървейки някъде из града. Излъчването му беше съвсем, съвсем различно от това, което виждаме в "Ергенът". 🤔

Di, какво имаш предвид?

# 709
Ами... хич намаше излъчване на добрия, възпитан, мил момък. А някак излъчваше арогантно самочувствие. Сега, може и аз да си го интерпретирам така, ама рядко бъркам във впечатлението си за някого.
А, ето го https://www.instagram.com/reel/C3FhWE1IWa3/?igsh=ODF1aTIyMWlkMGt3
Ами... Така ми се стори, знам ли дали съм права. Някак друг човек ми изглежда тук, нищо че е за секунди.

# 710
От 10 епизода и разговори с разни хора нямаш впечатление, но от няколко секунди мълчалива походка имаш. Аз пък мисля, че той е такъв топъл и ухилен само с близки и приятели, с непознати по-скоро ми се струва, че би бил дистанциран.

# 711
  • тук и там
Хич не бъркаш. Тежкар го раздава навън..Нещо след Ергеня, може и за ВИП персона да се мисли-стана известен ..

# 712
От 10 епизода и разговори с разни хора нямаш впечатление, но от няколко секунди мълчалива походка имаш. Аз пък мисля, че той е такъв топъл и ухилен само с близки и приятели, с непознати по-скоро ми се струва, че би бил дистанциран.
Хайде позволи ми да си имам лично впечатление, което може да не е като на другите! Има хора, които човек познава от дълго време и в един прекрасен момент изтърван жест, или дума, ги показва в тяхната същност, която не сме подозирали до момента, така че от всичко мога да си променя впечатленията за някого.

# 713
  • тук и там
Мда,викате много е естествен с навряни 10 камери в лицето , и с момите са си супер близки приятелчета, ама навън се прави ..

# 714
Хич не бъркаш. Тежкар го раздава навън..Нещо след Ергеня, може и за ВИП персона да се мисли-стана известен ..

Ем, че то в България всички така ходят и без да са известни JoyJoy

# 715
  • тук и там
Ха-ха, не знаех..Може и така да е, като се замисля.На мен малко като на манекен на подиум ми докарва походка и всичко, та за това си помислих ,че позира и се прави на важен..

# 716
Скрит текст:
[/quote
]Хайде позволи ми да си имам лично впечатление, което може да не е като на другите! Има хора, които човек познава от дълго време и в един прекрасен момент изтърван жест, или дума, ги показва в тяхната същност, която не сме подозирали до момента, така че от всичко мога да си променя впечатленията за някого.
Позволявам ти Grinning Видях клипчето, на мен не ми изглежда арогантен, просто се оглежда и пресича. Нали не се очаква да върви по улиците ухилен до уши и раздаващ рози?

# 717
  • тук и там
Върви си по улиците, баш като манекен, рекламиращ луксозна стока ..Няма ли хаштаг към марка очила или пуловерче?Изненадана съм..

# 718
  • somewhere over the rainbow
След снощи съм фен на Виктория. Всъщност, ако не си бе обезобразила така устните, не изглежда толко зле.

За разлика от Магдалена, която си е все такъв крокодил, даже и още по-голям. Подозирам, че журЕто, което я е избрало за миска, е било в някакъв амок.

Другата леля, Надежда, също ми е доста анти.

Теа си е хубава, тъпа, нетъпа, сладка е, дори и гримирана като папагал. Всъщност английският ѝ е изненадващо добър, а и не говори големи глупости. Не знам защо си придава този глуповат вид, без който щеше да ми е фаворитка.

Надя е прекалено... семпла да речем, за АйТи.

Други има ли?

# 719
Мен пък Надя не ме дразни или съм изтървала нещо. С тези 3 часа и кусур, не мога да се залепя пред тв, без да мръдна...

Общи условия

Активация на акаунт