ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 850
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Скрит текст:
След снощи съм фен на Виктория. Всъщност, ако не си бе обезобразила така устните, не изглежда толко зле.

За разлика от Магдалена, която си е все такъв крокодил, даже и още по-голям. Подозирам, че журЕто, което я е избрало за миска, е било в някакъв амок.

Другата леля, Надежда, също ми е доста анти.

Теа си е хубава, тъпа, нетъпа, сладка е, дори и гримирана като папагал. Всъщност английският ѝ е изненадващо добър, а и не говори големи глупости. Не знам защо си придава този глуповат вид, без който щеше да ми е фаворитка.

Надя е прекалено... семпла да речем, за АйТи.
Други има ли?

Съгласна съм за Виктория и за Теа, но защо пък Надежда да е доста анти? На мен ми се струва супер умерена, мила, нежна жена. Поне такова впечатление ми остави.

Дали е възможно наистина Алек да някоя от дамите да се впуснат във връзка или всичко е премерено по сценарий?

# 721
Все се чудя - ти ли ги броиш или някъде ги публикуват?
Аз ги броя - винаги броя синхроните като гледам предаване, иначе не мога да се фокусирам. Също, започвам да вярвам в теорията, че Васка е имала някакви разправии с продукцията, иначе няма защо толкова да я режат и няма как все на нея да забравят да сложат синхрон.

# 722
Нещо много не наред ми се стори с този салон на Габи и любовника ѝ.
Уж салон за красота, уж голямата работа, пък то повече мъже имаше поканени, отколкото жени. Защо ли не се учудвам, че сестричките нямат много приятелки.
Навремето се чудех как може да има салони за красота, които уж са действащи, уж предлагат пълен набор услуги от-до. А реално все са нещо затворени и тук-таме се вясва по някоя фризьорка за цвят. Подозирах, че вероятно целта изобщо не е да са действащи, а да се имитира някаква дейност, че вероятно се държат от разни мутреси, които всъщност не владеят нито един от занаятите, освен най-древния. Сега, покрай салона на Габриела, тези ми подозрения се потвърждават.

# 723
Добро утро! Simple Smile
Сън не спах да се чудя защо аджаба изгони Кристина снощи? Не, че вярвам, че ще се влюбят, но жената поне взимаше някакво участие в тоя глупав формат. Имаше и синхрони, беше част от групичка, ходи да чете любовни писма и накрая аут. Добре де, наистина не ме вълнуват толкова страстите на Виктория и брат Габриел, колкото това какво прави Васка още там и за какво изобщо е влязла. Досега от три сезона не помня да е имало по-безгласна буква от нея?! Няма синхрон, няма среща, няма дявол. Единствено приглася на овцете от време на време и то без никакъв логичен аргумент..
Барбара и тя какво прави все още там? Трагична безмълвна среща, злоба и агресия отвсякъде към другите участнички. На коктейла изглеждаше потресаващо зле. Сякаш някой й беше размазал нещо върху лицето. Ако беше Гената да я изпидуркал още след срещата.
Направо много лош сценарий.
Това с бат Габриел не беше изненада за нас, защото отдавна го сдъвкахме тук и в спойлерите.
Васка миналата седмица имаше пейка среща, но не я излъчиха, само показаха как той я привика и отиват към пейката.
Някоя от отпадналите участнички спомемала някъде, че Виктория имала много срещи с Алек, а реално на нас ни показаха 2 пейка срещи.
Та, явно продукцията режат яко.
Между другото, направи ми впечатление, че на бая момичета снощи им бяха щръкнали коренчетата. В началото не бяха така. Предполагам са подути, което ме навежда на мисълта, че наистина не им осигуряват читава храна, а боклуци и алкохол само.

# 724
Гледам вчерашния епизод и майката на Памела не можа ли да облече нещо по подходящо за видеото? И ъгълът на снимане е неподходящ. Прилича на напращяла милфка.

# 725
Другата леля, Надежда, също ми е доста анти.
Ако аз го кажа, ще ми прозвучи грубо лично на мен, ама така казано, не ми пречи да се съглася. 😁 Точно това си помислих, като видях фотосесията
Скрит текст:

# 726
E вие като ги гледате тях двете, каква именно очаквате да е мамата? Много ясно, че няма да е научен сътрундик, макар че като гледам Теа, вече нищо не може да ме учуди.

# 727
  • тук и там
Ами нямах големи очаквания за маман, ама с тези гърди на показ пред евентуалният зет и цяла БГ, леко ме шокира..
Представих си запознанство между двете свекърви- на майката на Сашко с тази на Памчето и ми стана весело..

# 728
# 729
Ох, като ѝ видя тази снимка все се сещам за Патравата Патица Джемайма.

# 730
  • София
Скрит текст:
Синхроните
Все се чудя - ти ли ги броиш или някъде ги публикуват?
Аз ги броя - винаги броя синхроните като гледам предаване, иначе не мога да се фокусирам. Също, започвам да вярвам в теорията, че Васка е имала някакви разправии с продукцията, иначе няма защо толкова да я режат и няма как все на нея да забравят да сложат синхрон.

Според мен Васка просто е доста скучна и няма причина да хаби времето на по-интересни персонажи. Още в началото казах, че подозирам, че ще е Карината на 3-ти сезон, и засега се потвърждава.

Иначе синхроните на Бат Габриел бяха много забавни вчера Joy Опитваше се да го играе над нещата, но беше яко посърнала. Иначе мъка да я слушаш, и нея и Памела, изключително малък речников запас имат и е едвам навързват изречения.

# 731
  • София
Това един и същ човек ли е ?!

С много фотошоп - да, разглеждах ѝ и други снимки в Инстаграма, няма нищо общо с излъчването, което носи в предаването. Разбирам да си пипнеш леко някоя снимка, но чак до неузнаваемост.. как живеят тези хора?

Появиха се снимки и на сестра ѝ без корекциите, та .. симпатична е била.

Ако верно двете девойки са си мислили, че ще влязат, ще насъберат популярност и ще излязат по-известни и ще им върви бизнесът.. май нещо се объркват. Като гледам аудиторията е по-скоро отрицателно настроена към тях. Или лоша роля са им изиграли монтажистите и продуцентите или просто сами са си оплели кофти кошницата. Честно на мен не ми допадат и каквото и да ми предложат - не бих купила от тях.

# 732
Добрутро, компанията! Сипвам кафето и ще свърша едно добро дело. В резюме ще пусна снощната серия, че да не се мъчи някой, който не е сколасал за почти четиричасовата агония.
 Теа: лекехеекснсдбфйфдлссндьйффлднддхдудвквмяпводйденеепддлфйф.
 Пам: Имам брат с мен в имението, ти си ми резервния план.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза.
 Господ е всесилен, Васка проговори.
 Теа: кдбвхвамабдйдяшщанслсейеуелендбдкеелсмсбдфкфшршешсвкедфбелевшсмеекффугтеоячаквйк.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза, брат.
 Краят на кариерата на Галена.
Култово!!! Смях се на глас. Само моля някой да каже на кого даде първа роза снощи?

# 733
  • София
Добрутро, компанията! Сипвам кафето и ще свърша едно добро дело. В резюме ще пусна снощната серия, че да не се мъчи някой, който не е сколасал за почти четиричасовата агония.
 Теа: лекехеекснсдбфйфдлссндьйффлднддхдудвквмяпводйденеепддлфйф.
 Пам: Имам брат с мен в имението, ти си ми резервния план.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза.
 Господ е всесилен, Васка проговори.
 Теа: кдбвхвамабдйдяшщанслсейеуелендбдкеелсмсбдфкфшршешсвкедфбелевшсмеекффугтеоячаквйк.
 Алеко: Ха, ха, земи тая роза, брат.
 Краят на кариерата на Галена.
Култово!!! Смях се на глас. Само моля някой да каже на кого даде първа роза снощи?

Магдалена, Теа взе третата роза и беше щастлива, че е в топ три. Пропуснаха да споделят и за целувката между двамата.

# 734
По отношение на фотошопи и корекции бих посъветвала продуцентите в следващ сезон да търсят момичета без никакви корекции или с минимални. Така ще се озапти това бясно желание за обезобразяване, което кой знае защо го мислят за разкрасяване.
Много, много тъп подбор на участнички, кофти сценарий, лицемерен ергенин, дълги и скучни епизоди. Смятаните за фаворитки две жени минали доста над тридесетте са ми нелепи за такъв формат, а и лицата им са прекроявани многократно, иначе за природна красота и чар не може да се говори. Недоумявам как в сезон 2 изпъкна естествената красота, тук сега това е някакъв ужас просто....За интелект пък дума на не отварям. Памела наистина е като с ментални дефицити и ужасна зависимост от сестра си и майка си, маскирана като привързаност. Ако изкарат Габриела, тя ще има проблеми със сигурност. И "доста повярвах" снощи на синхрона като Памела заяви, че не била в течение на личния живот на сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт