ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 871
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 735
Валерия и Магдалена снощи са гледали заедно епизода.
Явно са се преоткрили след предаването Grinning

# 736
Виктория изглежда като главен герой, което е смешно.

# 737
  • София
Валерия и Магдалена снощи са гледали заедно епизода.
Явно са се преоткрили след предаването Grinning
Е те лицемерите, актрисите се надушват, не знам не ми допада Валерия, аз също съм загубила родител.. при това бях само на 12 и съм преминала през доста неща, но не го ползвам когато ми е удобно като оправдание и не търся съжаление. Имам се за суперборбен човек, защото животът е един и следва да го живеем.

Моя приятелка без корекции и с две висши образования беше кандидатствала за един от форматите, искаше да предизвика себе си, но така и не я одобриха. Дано занапред наистина вкарат по-естествени момичета, предвид и психолозите, които стоят зад формата и тях могат да ги изкарат извън зоната им на комфорт. Ако аудиторията обаче си държи на пошлостта и селските пръчки, това няма да се случи скоро.

# 738
Това с резервния план на Памела беше тъпизмът на деня. А Алек изигра като за Оскар колко е очарован от чутото. Все едно да ти кажат: "Ако не си намеря друг спонсор, разчитам да се очароваш от патешките ми джуки и кокошия ми мозък дотолкова, че да ми плащаш сметките в бъдеще." То е ясно, че и двете сестрьонки се издържат основно чрез благодетели и Алек така и няма да научи с какво се е занимавала Памела преди "Ергенът", от което толкова се е изморила, защото едва ли става въпрос за работа в смисъла на "труд".

# 739
Може да не харесваш Виктория , Надя и Йоана и без да си привърженик на сестрите .
Този сезон са ми смешни споровете. Никоя не ми харесва като характер. Престарали са се от продукцията. Коментирам ги само на външен вид. Тъжна история.

# 740
  • тук и там
Aз Памчето не искам да я махат-има потенциал за още много бисери .Харесва ми. Сама си каза че с Габриел са две личности с един мозък..Sweat Smile

# 741

Благодаря за труда. Отзад напред си е баш като реда на напускане.
Следващите застрашени следва да са Васка, Киара, Криси, Милена.

# 742
  • София
Джуките на сестрите са ужасно некадърно направени. Много гадно си личат местата на убождането, чак ми е болезнено да ги гледам.

# 743
Вчера не успях да изгледам епизода до край, но днес си го довърших. Е, бива ли Виктория да хвърли бомбата и сценаристите да не се усетят, че желязото се кове, докато е горещо, и можеше да завъртят един истински турски сериал и сестрите да изхвърчат. Не че харесвам Виктория особено, но беше крайно време някой да затапи Габриела, която все много го раздава на сила и чест. То си беше ясно точно колко е честта, ама все пак. За мен едни 90% там са си за спонсорстването и социалните мрежи, но като се държат отвратително, и съдбата/ в лицето на Виктория/  си знае работата. Като видях майката, много неща ми станаха ясни, барабар с безумния ъгъл и избор на дреха за видеото. С всичките нескопосани корекции на двете сестри, не знам този салон за красота има кой знае какви шансове в качеството си на салон за красота.
Все си мечтая за един епизод, в който Алеко изпидурква 10-12 момичета наведнъж, но едва ли. Някой също да намали алкохола, всички са адски подути, чак става неприятно за гледане. А Валерия и Маги как са се намерили, ц ц ц

# 744
Пак има потенциал, ако махнат сестра й...би ми било жал, но явно са вкарали малко психоложки и много пациентки, та няма да е сама...само не знам що изкараха психолозите преди пациентките...
И мен не ме дразни Надя, даже и Теа не, нито Виктория.  За разлика от Валерия и другите около нея.

# 745

Хахаха май да, мерси на приложенията за разкрасяване.
Тъй като аз съм игла в купа в сено и си бойкотирам и не гледам самата вечер предаването , ето малко и разбор и мнение от мен.
Тази Габриела е пълен бат Габриел и Гибон. Такова грубо същество, тя е по-груба от тази боркинята. Познавам доста спортисти, доближава се до тяхното поведение на някои от тях, махленски език, груб изказ, пък и вчера чухме и заплахи.
На мен ако някой ми каже, че извън играта, ще се видим и ще напави така да ме уволни, директно подавам един сигнал в полицията , заедно със снимковия материал и се виждаме в съда, където ще и съд..ра г..за.
Не понасям,заплахи без покритие или просто заплахи, както го правехме някога когато бяхме малки, в квартала.
-Виктория колкото и да не я долюбвам и се изкефих как и го изтреска това директно в лицето.
- Надка продължавам да не я понасям, ехидна клюкарка, която се крие зад ехидна усмивка и се прави на жертва.
- Валерия нещо се опитвам да я рзбера , но не усявам. Аз разбрах тъпия и хумор предишните епизоди за парцала. да това е хумор. Някои го имат такъв, дървен. Но, когато го правиш, трябва да си потготвен, че от отсрещната страна ще има отлик, тоест реакцията на Надка беше дори доста нормална. Не и прави чест на Валерия, че не застана зад действията си, като се бъзикаш, трябва да си понесеш и тежестта на хумора. Това ми напомня, ако всеки си спомни детските си години - винаги е имало някой подигравчия, събира се и се започват бъзиците и дори гадните истории, докато някой не му натрие носа и тогава той млъква или се изнизва или започва да се оплаква. Точно такава е ситуацията и между Надка и Валерия.
- Криси Горджъса я гледах " задълбочено ". Видя ми се, че има кучешки зъби, ала вампир. За сега е блага, но другата седмица май изтрещява тотално.
- Надежда продължава да говори и тя като Мики Маус, полудявам.
- Магдалена - какво да кажа. Ако е истина, че се е вклюбила хммм може, ама много рядко. Може да я е ударила любовта като с мокър парцал, но нека да видим натам. Не и харесвам много много персонажа.
За първи сезон, не мога да си избера любимка. Ужас.

# 746
Само че ако приемем, че са реагирали в момента, в който Виктория е казала за гаджето, нещо не ми се връзва. Според мен най-малкото тя още в началото е знаела цялата истина за тези двете. Нали казва, че познавала Пам. Даже я питала къде е сестра ѝ. Ако те наистина са толкова неразделни, би трябвало Виктория да е знаела много добре, че Габи ѝ е сестра. Още повече, след като я е виждала с оня, как беше -  Оливие. Затова моите подозрения са, че още в началото се е знаело това от Виктория и имайки предвид темперамента ѝ, ми е малко трудно да повярвам, че се е стискала цели 20 и кусур дни да не ги изпорти на продукцията и останалите. По-скоро вярвам, че от продукцията са имали инерес да я накарат да трае известно време, за да стане после сеир.

# 747
Ооо, според мен Виктория много добре е знаела от началото, но от продукцията са и казали да мълчи известно време. Въпреки че стратегически е много по-разумно да изчака 20 дни и тогава да ги подхване.

# 748
Ох, като гледам това клипче с тъмнокожите приятели на Габи, и като гледам сестра ѝ колко е тъпа, няма как да не си помисля някои неща, дето хич не са за писане. Но да, да. Сигурно Пам си няма представа изобщо с кого ходи сестра ѝ.

# 749
Снощи за пръв път ми беше толкова скучно, че по някое време задрямах.
Безкрайно дълго и разточително ни занимават с някоя от поредните изкуствено създадени драми, като предъвкването на голяяяямата тайна за сестрите снощи. По-зле от индийски сериал - пък шок, пък отворени усти, опулени очи, пък анализи....айде, няма нужда.

Майката на Гибона и Пим-Пам да беше сложила камерата направо в пазвата, белким по-добре да се видят тези изкуствени гърди? Много нелеп ъгъл и облекло, ама не ме учудва никак.

Магдалена рязко си е повярвала, че вече са в много специална и задължаваща връзка с Алеко, базирана на някакви мимолетни "усещания" в първата вечер. Големи фасони и физиономии ако обърне внимание на друга, почти очаквам като в латино сериал отдолу да се появят субтитри "cries in Spanish"

Виктория ми харесва, че е откровена и не ѝ пука, но продължавам да недоумявам и тя откъде-накъде реши, че ако изобличи всички, които не са там по предназначение, самата тя с нещо ще спечели... Сори, ама и .....да съдере, пак не може да накара Алек насила да я хареса, а тя се държи сякаш вече нещо ѝ е обещано и ѝ се дължи.
Много ми е антипатична, независимо че разбирам откъде произлизат дефицитите  в поведението.

Надя е все така отровна зад злобничката усмивка, а този нейн гласец меден-загорски ми навява толкова много на тембъра на Луна, че всеки път очаквам да видя кандидат-президентката на екран. Nature Full Moon With Face

Надежда ми беше най-симпатична доскоро, но започна и тя малко да ме дразни с това инфантилно гласче и маниери - кой им е казал, че за да са атрактивни, трябва да говорят като малки момиченца или анимационни герои?

Йоана (Брунхилде) също в началото я смятах за по-свястна, но напоследък и тя се проявява като злобничка махленка, която нищи кварталните клюки на пейките пред блока, ама в стил "Не съм от тях и аз, как' Сийке".
Всеки момент очаквам да закрещи на Немски.

Барбара или по-скоро Добичето, което снощи счупи тъпометъра. Жалко за сините очи, има хубавичко лице, но погледът и излъчването, да не говорим за поведението - развалят всичко. Злобно, дребнаво, посредствено, елементарно същество, нищо женствено и нежно няма в нея. Само вулгарен речник, мъжка грубост и агресия тип мутра от 90те, ехидна физиономия и неизчерпаем резерв от негативизъм. По последното могат да се състезават с Виктория - като две черни дупки, които взаимно да се погълнат.
Потресаващо грозно поведение имаше вчера по време на хореографията, добре поне, че жената не говореше Български.

Алек намира по нещо хубаво да каже на всяка, ама понякога, милият, и той не си вярва на глупостите, които излизат от устата му.

Като цяло този сезон форматът е като поръчан от Али-експрес, в сравнение с предишните.

Общи условия

Активация на акаунт