ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 809
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 780
Много са си харни черните мъже - надарени хора.
Ама Пам каза, че харесвала русички и пак некък си другояче се оказва.

# 781
Така се харесва - така се носи жената. Не е да не може да си го позволи.

Има едно нещо, наречено вкус, което на семейството Габа, Памела и мама, най-вече на родителката, им е чуждо и непознато.
Аз също изглеждам чудесно  като физически данни, въпреки годините ми, но в този вид си позволявам да се нося само на плажа или на морето /без къси блузи с гол пъп, които са присъщи и ходят на много млади момичета/.
За първо впечатление, да се облечеш така...много бързо поне аз, й скроих шапката и прецених що за персона е.
Има и хубава българска поговорка, също непонятна и неизвестна на майката - по дрехите посрещат, по ума изпращат....
Отврат стил има майката, с две думи...

# 782
Доста измекярско от страна на продукцията до опре до гащите на футболиста.
Любовници, гаджета… - това са неща извън предаването. Те от безсилие да завъртят интриги вътре, излязоха на стадиона в Разград. Много ниска топка.

# 783
Е , защо Валерия да не покаже за какво в захапа Надя вчера ? По-добре  да пусне тя , отколкото да си пишат съчинения .

# 784
Клипчето с откриването на Бюти-бара нещо не е достъпно вече.
Явно все пак на някого му пука.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 13:59 от Анонимен

# 785
Щом една от момите има гадже, редно е да се разкости. Концепцията на шоуто е друга.

# 786
А аз си мисля, че е възможно и от продукцията да са пуснали клюката на Виктория, като най-удобен човек ,който да я разгласи. На мен не ми се върза историята, че Виктория и Памела се знаели, ама не разбрала, че Габриела и е сестра. За въпросния Оливие - струва ми се, че всички детайли, които Виктория каза, са всъщност неща, които Габриела е разказвала на другите, иначе Виктория дори и с връзки отвън, едва ли ще знае такива подробности. Единственото, което издиша на моята хипотеза е, че Габриела трябва да е малоумна, за да разправя такива неща на участничките вътре Grinning

От доста време ви чета и все се каня да си направя регистрация, че да се включа в обсъждането.

Аз доколкото разбрах от снощния епизод (може и аз да се бъркам), но Виктория се познавала с Габриела от преди, а не с Памела покрай "тренировките" едно време. След като се заговорили по темата и Виктория питала Габриела за сестра й как е и къде е, Памела почнала да страни от нея явно, за да не се досети, че тя е сестрата.

# 787
  • Варна

Има едно нещо, наречено вкус, което на семейството Габа, Памела и мама, най-вече на родителката, им е чуждо и непознато.

Да, но както стана ясно има много жени, които смятат че е ок и що не , щом пък  можела да си го позволи. Разбира се, че може , но това дава ясна представа що за морал има тази жена и как е възпитавала девойките , които още на 18 са започнали с корекциите по лицата си.

# 788
Доста измекярско от страна на продукцията до опре до гащите на футболиста.
Любовници, гаджета… - това са неща извън предаването. Те от безсилие да завъртят интриги вътре, излязоха на стадиона в Разград. Много ниска топка.

Първо, щом Габриела евлязла да се вее по тв, си е преценила рисковете.
Второ - едва ли на Оливието, на Габриела, на майката на Габриела, им пука че ще се разбере за връзката. Едва ли. Даже напротив си мисля, че може и да им е в плюс и да се радват..както се казва, лоша реклама няма.
В държава с обърнати ценности...нищо черезвичайно не виждам в разкритието.
На Оливието не му пука - ходи си в салона официално, открива си го....

# 789
Сетих се за грозните чепици на Силви, време е да ги обува и да си ходи.

# 790
То мен ако питате всички без Екатерина и Васка трябва да са на изхода вече. Не знам и Милена какво прави там, най-много да си нарани психиката от някоя ситуация.....

# 791
Лош или не, сезонът отвори много теми за дискусии и размисъл.
По-интересни са реакциите и вижданията на хората в темата, отколкото самото действие в шоуто.

В миналите сезони ми бяха интересни мненията.
Този сезон виждам 90% хейт в темата и вече бие на инфлуенсърската такава, която изтриха. Да, интересно е да се види, че предаването наистина е представителна извадка.

# 792
Аз повече се питам от какъв зор са правили запис за Памелка с мама и сестра. Която на всичкото отгоре е там при нея. Алек уж не знае и той, пък той го инциирал. Види се, и на маминка трябвало да направят реклама.

# 793
Някак ми се иска да беше друг каста. Тая година наистина не се е получило съвсем...И горкият Алек в цялото това нещо... Не мисля, че има някакво истинско привличане към някоя от участничките. За съжаление това доста обрича сезона...
Трябва наистина да има опция да вкарат нови участнички, когато очевидно искри не пламват никъде.
И това с Маги...доста измъчено изглежда. Дори чисто физическо привличане не виждам от Алек към някоя от тях...

# 794

Аз също изглеждам чудесно  като физически данни, въпреки годините ми, но в този вид си позволявам да се нося само на плажа или на морето /без къси блузи с гол пъп, които са присъщи и ходят на много млади момичета/.
За първо впечатление, да се облечеш така...много бързо поне аз, й скроих шапката и прецених що за персона е.
Има и хубава българска поговорка, също непонятна и неизвестна на майката - по дрехите посрещат, по ума изпращат....
Отврат стил има майката, с две думи...
Не се впечатлявай. Това писание е на същия трол, който вдигна пушилка тук каква ужасна майка е Надежда, че зарязала 8 годишния си син на чужди грижи, за да участва в това. Wink Очаквай още провокации, ако остане незабелязано.

Можеш да си ме наричаш трол колкото искаш затова, че съм написала, че майка с дете го е оставила, за да ходи да сваля непознат по телевизията… Едното е против правилата на форума, а другото - факт.

Общи условия

Активация на акаунт