ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 116 013
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 245
Какво тъпо изражение и физиономия има Памела, съжалявам, но не виждам нищо в това момиче.
Ниско чело, джуки до носа - излъчва тъпота

# 1 246
Хапнете, не се ядосвайте, салата раскош и любимите му чушки пимиенто ди падрон.

# 1 247
След срещата снощи, Памела каза на Габриела, че клипчето ѝ звучало като сбогуване или нещо подобно.
Двете са развили изключително нездравословна връзка.
Не е нормално 25+ годишна жена да има нужда от член на семейството си, за да направи нещо свързано с личния си живот.

# 1 248
А ако излъжеш на кастинга, как продукцията да разследва дали си нечия метреса? Нали кандидатстват хиляди все пак. Аз допускам, че въобще не си правят труда да проверяват. По-скоро е сингъл ли си - да - айде, влизай тогава.

# 1 249
Габриел пак е с лице 5 тона по-бяло от тялото.

Надя вчера на същото диванче и тя белееше. Може да е от светлините това, а не от грима.

# 1 250
Защо да се ядосвам пък....ям си тиквениге семки аз, и им гледам сеира...и проверявам колко тъпня мога да поема ведно със семките.

# 1 251
Яяяяяя, кой се появи в рекламата! 🥰

# 1 252
Рекламата с Виктор ми е любима. Роза за теб, Вико. 🌹

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 00:03 от Alucard

# 1 253
Абе всичко е нагласено. Нали казаха гаджето на Габа за колко време я е пуснало вътре, така, че просто е дошъл момента когато да кажат на Виктория " време е, давай". Може и затова да е вкарана Виктория. Сега е наред Васка. Говори се, че и тя е с гадже.
А Силвето ме кефи как е над нещата.

# 1 254
Как не им омръзна да въртят едно и също? Другарски съд направо спретнаха. (Явно, колкото и млади да са, някои неща се предават по наследство ли, генетично ли и на следващите поколения.) Ще кажеш, че им е била първа дружка, на която са имали безрезервно доверие, та са тоолкова засегнати или пък те никога не са лъгали.
Преекспонираха жестоко.

# 1 255
Отвратителни Йоана, Надя и Виктория. Лицата им от началото на предаването от лица на симпатични момичета, се промениха от злобата. Направо са изкривени. Противно ми е да ги гледам вече, няма ли са ги гонят
Честно казано, предпочитам тях да гледам, а не Памела, Габриела, Барбара, Теа и Васка.

# 1 256
  • here and now
А ако излъжеш на кастинга, как продукцията да разследва дали си нечия метреса? Нали кандидатстват хиляди все пак. Аз допускам, че въобще не си правят труда да проверяват. По-скоро е сингъл ли си - да - айде, влизай тогава.
Аз пък мисля, че са знаели и нарочно са я наковали.
Тя е разчитала, че щом  в предните сезони имаше обвързани вътре, но се разбра след излъчването и с нея ще стане така. Изобщо не е очаквала да пръжнат така в национален ефир,
Продукцията си направи сеира...

# 1 257
След срещата снощи, Памела каза на Габриела, че клипчето ѝ звучало като сбогуване или нещо подобно.
Не е нормално 25+ годишна жена да има нужда от член на семейството си, за да направи нещо свързано с личния си живот.
Много слабохарактерно Памчето, задушено от грижи. Но всъщност версията на Габриела е най-вероятно измислена предварително от сестрите за пред камерите, а в действителност са се разбрали да влязат да рекламират салона на футболиста.

# 1 258
До година се записвам - обвързана, над 40 с голяма уста ще ги разхвърлям всички, за ергена не ми пука. Отговарям ли на критерии за каст?

# 1 259
+1
Мъчно да ти стане. От далеч личи.

Общи условия

Активация на акаунт