Доста жалко представяне снощи, как се опитваше да замаже очите на Алек. Той реагира напълно адекватно, и много правилно изгони двете лъжкини без церемония дори. Но нещо много ми фалшивее - на всяка отвръща с това, което тя му каже. Като огледало е. И той не е там е любовта, та не знам какво толкова се възмущава. Просто си е избрал по-добра роля от предишните двама и я играе по-добре.

Доста жалко представяне снощи, как се опитваше да замаже очите на Алек. Той реагира напълно адекватно, и много правилно изгони двете лъжкини без церемония дори. Но нещо много ми фалшивее - на всяка отвръща с това, което тя му каже. Като огледало е. И той не е там е любовта, та не знам какво толкова се възмущава. Просто си е избрал по-добра роля от предишните двама и я играе по-добре.

Доста жалко представяне снощи, как се опитваше да замаже очите на Алек. Той реагира напълно адекватно, и много правилно изгони двете лъжкини без церемония дори. Но нещо много ми фалшивее - на всяка отвръща с това, което тя му каже. Като огледало е. И той не е там е любовта, та не знам какво толкова се възмущава. Просто си е избрал по-добра роля от предишните двама и я играе по-добре.Препоръчани теми