ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 960
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 500
Ако се загледате в инстаграма на Памела, разликата в телосложението е покъртителна. Яко фотошопа на всяка снимка, няма и следа от тялото, показано в предаването. Иначе занаята, заради който и те и барбито се бият в гърдите колко са успели, не че е лош. Но не предполага багаж и самочувствие като за сериозна професия и оправдание, че са нещо повече от другите.  Много тежко го раздават в нашата страна много рандом хора.

Е че то се свежда винаги до "Имам собствен бизнес. Сам съм си шеф." Голата истина е, че тва е жестока 24/7 хамалогия и огромна част от бизнесите едвам съществуват, не правят някакви кой знае кви луди печалби, да не кажа никакви. Измамите с онлайн курсове на Капитонова докарват 90% нет печалба марджин 😂🤣😂🤣 няма физически разходи по продукт и персонал, най-много маркетинг. А салон за красота си е абсолютно клише кифленски работи. Салон за красота, Онлайн продавалник за парцали, не се сещам за други сега ама предимно са това.

# 1 501
Габриела наистина е оперирана от чувство за срам. Как може да пише, че не е получила финансова помощ?! Всеки може да види онлайн в търговския регистър, че салонът е на футболиста. Какъв труд, какви пет лева? С асистентска заплата и с продаване на балони по дискотеките не се почва собствен бизнес. Страшно нагло и безочливо същество.

# 1 502
Снощи заспах на резила, наречен "Ергенът", та днес догледах. Думата "искрен" повторена към 2 милиона и половина пъти, без никаква искреност в нея. Музиката кърти, сякаш екипът е правил турски сериали. Мелодрама в чаша вода.

# 1 503
  • София
Тия двете какво са постигнали толкова? Оказа се, че дори и салонът не е техен, а те правят ли нещо в него? Примерно, маникюр, мигли? Не е голям успех да изкараш курс за ноктопластика, хиляди жени си изкарват хляба с това, в което лошо няма, ама да се бият в силикона колко много са постигнали е смешно.

Аз при тези недоразумения на пластичната хирургия не бих си правила нищо Joy

Габриела наистина е оперирана от чувство за срам. Как може да пише, че не е получила финансова помощ?! Всеки може да види онлайн в търговския регистър, че салонът е на футболиста. Какъв труд, какви пет лева? С асистентска заплата и с продаване на балони по дискотеките не се почва собствен бизнес. Страшно нагло и безочливо същество.

Продължават да лъжат кат дърти сиганки Joy

Габриела между другото се насмете не толкова, че е разкрита за гаджето, а че е разкрита кое е гаджето Joy Доста жалко представяне снощи, как се опитваше да замаже очите на Алек. Той реагира напълно адекватно, и много правилно изгони двете лъжкини без церемония дори. Но нещо много ми фалшивее - на всяка отвръща с това, което тя му каже. Като огледало е. И той не е там е любовта, та не знам какво толкова се възмущава. Просто си е избрал по-добра роля от предишните двама и я играе по-добре.

# 1 504
Е, айде сега, какво ни занимават с тези циркове! Това, ако не е предварително синхронизирано с продукцията и уговорено да го разкрие след 2-3 седмици... Много ме съмнява да влезе някоя мома там и от продукцията да не знаят, че е обвързана. Кого се опитват да заблудят не знам... Големи драми, не е нито първата, нито последната, която влиза обвързана. Ние обвързан ерген имахме в първи сезон, това е нищо. 🤣
По този повод, аз се чудя. Виктория казала ли е на продукцията, че знае за гаджето на Габриела и оттам дали всичко е съгласувано кога, как, защо или е мълчала и хоп, изненадаааа и за продукцията, включително.

Хахаха, да, ако е знаела от ден 1, защо го казва на ден 20? - няма как да не е съгласувано...
Въпросът е дали не било подшунато от продукцията, за да стане сеир?

Няма значение. Важното е, че са АУТ и получиха заслуженото.

# 1 505
Изгубих си времето снощи да гледам нагли надути джуки как повтарят 300 пъти "благородна лъжа", още 300 пъти "това не е лъжа, аз не обичам да лъжа" и 300 пъти "много съм горда от това".
В резюме - Габриела не обича да лъже, затова лъжите й са благородни и тя е много горда от тях и себе си!
Най-после "изчистиха" ефира от тия двете...

# 1 506
Хайде пак Габриел само в студиото. Говорител и на двете. Сигурно Пам са я затворили у тях))

# 1 507
В момента Габриела гостува в “Преди обед” сама, защото Памела имала здравословни проблеми. Чувства се добре и те двете всъщност решили да си направят експеримент, влизайки заедно. Чия е идеята да не му казват, че са сестри? И на двете. На кастинга нямала приятел и това била истината. Докато лъга обецата ѝ падна в ефир. Trollface

# 1 508
Какво е обобщението за отзвука от снощи?
Подкрепяни ли са, нападани ли са, как е?

Снощи написах един, два коментара на габа под една снимка на ог бара и ги изтриха и ме блокираха хаххаха

# 1 509
Тия двете какво са постигнали толкова? Оказа се, че дори и салонът не е техен, а те правят ли нещо в него? Примерно, маникюр, мигли? Не е голям успех да изкараш курс за ноктопластика, хиляди жени си изкарват хляба с това, в което лошо няма, ама да се бият в силикона колко много са постигнали е смешно.

Габриела между другото се насмете не толкова, че е разкрита за гаджето, а че е разкрита кое е гаджето Joy Доста жалко представяне снощи, как се опитваше да замаже очите на Алек. Той реагира напълно адекватно, и много правилно изгони двете лъжкини без церемония дори. Но нещо много ми фалшивее - на всяка отвръща с това, което тя му каже. Като огледало е. И той не е там е любовта, та не знам какво толкова се възмущава. Просто си е избрал по-добра роля от предишните двама и я играе по-добре.
Аз не видях реакция от Алек, може да съм изпуснала,  той само стоеше и ги гледаше леко усмихнат и после дадоха, че си тръгват двете сестри. Пред тях изобщо каза ли нещо, в синхрон сподели, че е разочарован, но пред тях не видях да реагира.
Много ми е пасивен Алек, почти не изразява мнение пред тях, всички ги разбира и поощрява, на игрите, когато агресират, пак е пасивен и само гледа.

# 1 510
Какво значи две сестри на една и съща възраст не могат да бъдат разделени? Те на един мъж ли ще стават жени или който вземе едната се свързва автоматично с другата и няма оттърване. Всеки нормален и сериозен мъж би избягал. Какви са тези глупости, които са им писали като подкрепа не мога да разбера... голям смях.

# 1 511
Памела не била социална личност и тя знае като нейна сестра, че няма да си говори с никого, ако е там сама. Не е надута, а просто няма интерес да контактува с хора, които не са ѝ близки. Габриела чакала моментът Памела да ѝ каже: “Габи, аз ще се боря за Алек”, защото щяла да е спокойна за нея, ако си тръгне и остане там без нея. Пеперудите при нея се появили, но чак на индивидуалната им среща, когато Памела осъзнала, че “Алек е много, нали, хубав”.

# 1 512
От тези 15,половината са същата работа като двете сестри. Отишли там за фолоуъри и показност. Дано да са следващите да си ходят вкъщи.

# 1 513

Аз не видях реакция от Алек, може да съм изпуснала,  той само стоеше и ги гледаше леко усмихнат и после дадоха, че си тръгват двете сестри. Пред тях изобщо каза ли нещо, в синхрон сподели, че е разочарован, но пред тях не видях да реагира.
Много ми е пасивен Алек, почти не изразява мнение пред тях, всички ги разбира и поощрява, на игрите, когато агресират, пак е пасивен и само гледа.
То какво да кажеш? За мен наистина му стана неудобно и ги остави сами да се изложат. И не ги удостои с коментари или въпроси. Накажи глупака с мълчание.

# 1 514
Според мен Памела и Габриела имат спешна нужда от консултация с психотерапевт. Не знам какъв е бил животът им до момента, но тази връзка, която са изградили помежду си според мен си е токсична преди всичко друго.
За мен Памела няма изградена личност точно заради Габриела. Снощи при разговора с Алек отново основно тя беше говорител. А на Памела мисля, че наистина й стана тъжно, че трябва да си тръгне.
Това с розите, които "дамите" раздаваха на Велико беше мноого тъпо. Трябваше да изпидурка и Барбара със сестрите..

Общи условия

Активация на акаунт