ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 668
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 575
Аз единствено разбрах, че Габриела се опита да изкара Оливието и гаджето отделни хора, ама в този случай вярвам на Виктория. Ако са отделни, защо каза, че гаджето е от Лудогорец, а?
Много вяло студио беше в "Преди Обед", Оливие да не е дал някой лев да му спасяват реномето? Жалка история като цяло, най-зле за участващите в нея.
Маги вярно е като любимец на продукцията, нищо, че и тя смело е вършала и в 10-годишната връзка много добре е знаела, че брак и деца няма да има.

# 1 576
Не я харесвам Маги ,но си е нейна работа с кого е имала връзка .

# 1 577
Някой пита, аз ще кажа моето мнение, такъв цирк до сега не е било. Предните сезони все имаше по някоя пъстра за цвят, обаче тука нормалните са 2-3.

# 1 578
Аз не знам кой се опитва да излъже Габриела, какви бизнес отношения може да са това, парите от Оливието, а от нея и сестра и какво? 😂 или човека толкова го е закъсал, че с парите на двете сестрички си отвори салон, че и на негово име си го записа 😁😁 по-добре да спре да лъже и маже, че вече доста се поомаза, дано и жена му вярва в благородните лъжи

# 1 579
Горджъса била над нещата и не искала да участва в интриги...Щото да оставиш любовника-инвеститор навън, за да влезеш в любовно шоу да му рекламираш бизнеса хич не е интригантско
И тя ли е с гадже?

# 1 580
Не я харесвам Маги ,но си е нейна работа с кого е имала връзка .

Нейна си е, просто ми омръзна всички тв коментатори да я изкарват толкова принципна.

# 1 581
Сега когато главният сводник на републиката излезе, ми е интересно кой ще е новият тартор на групичката на пантерките?
Явно Магдалена веднага се намърда в овакантеното лидерско място в групата на Утайките"🤨🤔

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 15:48 от Catfish

# 1 582
Връщам малко лентата назад и сме го коментирали де, но да си кажа пак...
Ергенчо не е лош, факт, 'убавец, борави с думите...
Но кой нормален мъж (камо ли милионер), който няма користна цел, ще се изтипоса като главен персонаж в праймтайма на една от най-гледаните телевизии и в шоО, на което са минали вече сума ти сезони в световен мащаб?
Знае езици (и ги пуска на всяка Laughing) момчето, та сигурно е гледАло и знае какво го чака.
То той самия не е там за любоФ, камо ли момите.
Чакам само да видя певец, актьор или инфлуенсър ще се пръкне. Или нещо свързано с бизнеса.

# 1 583
  • Street of Dreams
Ергенът тази година им изнася шоуто на раменете си. Ако нямаше това възпитание да се държи на ниво, да намира доброто във всичко, да гледа позитивно и да не показва какво мисли отвътре - ако се държеше според пумията, която продукцията му залива на главата, всичко потъва.

Интригата със сестрите както и всяка друга е гениална идея на някой гениален сценарист - иначе каква е възможността сред хиляди кандидатки да изберат две сестри? Изобщо грозно предаване, грозни и евтини сценарии - създателите изобщо не заслужават парите, които печелят!

# 1 584
Според мен и неговият татко е цакал на предаването да го покажат. Нали бил се занимавал с музика? Не вярвам, че биха рискували имиджа на фирмата си, ако няма някакъв по-сериозен залог.
На Гената също не бяха случайни родителите.
Сал Виктор беше с по-обикновено семейство, ама той беше като първата палачинка малко. Колкото да се създаде някакъв интерес към формата.

# 1 585
Не си плащат ергените , не знам защо се вкарвате в такива филми.

# 1 586
Според мен и държанието на Александър не е на 100% автентично. И той следва сценарий, за да не загуби визията си на принца от приказките, пълен с добродетели и джентълменско поведение. Изобщо не ми се вярва в реалния живот да реагира така на подобни ситуации или поне няма да подбира толкова думите си.

# 1 587
  • Варна
Аз съвсем забравих, че баш първия Ерген Виктор беше с гадже презз цяяялото време Close

# 1 588
Валерия е пак без шапка на плажа, ... алергии, паник атакии...

# 1 589
Аз не знам кой се опитва да излъже Габриела, какви бизнес отношения може да са това, парите от Оливието, а от нея и сестра и какво? 😂 или човека толкова го е закъсал, че с парите на двете сестрички си отвори салон, че и на негово име си го записа 😁😁 по-добре да спре да лъже и маже, че вече доста се поомаза, дано и жена му вярва в благородните лъжи
Аз пък се чудя като са им бизнес отношенията, защо жена му не беше на откриването на салона, ами само някакви други с индиански танци присъстваха. Не питам, просто така риторично.

Общи условия

Активация на акаунт