ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 651
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Гледам сега преди обед, и се чудя, как за 6 дена изградиха доверие и я пусна в ергенина, то уж мистериозен господин 😂😂😂 тая наистина не си вярва какво говори

# 1 606
  • България
Кристина била учител по етикет и твърди, че била от "аристократично" семейство.

Криска:
1. В България няма аристокрация през последните 2 века, с изключение на княза, княгините, царете, цариците. Ти, най-вероятно, си от "буржоазно" семейство и имате стара къща с високи тавани в някой от големите и значими градове от преди 1945г. (Русе, Пловдив, Варна).
2. Не е "аристократично" и "по етикет" да наричаш Надя злобна, а да защитаваш Габриела и Валерия.
3. Не е правилно да кажеш "дамски".
4. Не е "аристократично" да си сложиш един тон силикон в устните, гърдите и да си изпилиш носа. Аристократите и хората с възможности се стремят към максимално естествен външен вид.

Много гръмки претенции без никакво покритие.

# 1 607
Дали е възможно идната седмица да си тръгне Теа?
Аз имам конспиративна теория 🥴
Понеже Теа го ,,убива,, и той все по трудно отиграва подаванията и, без да и каже ,,чиба,, с жест или думи, на последната им пейка(май в Сряда), доста се забавиха. Моята теория е, че след нейните откровения са си поговорили добре и той и е казал,, Виж, момиче, няма шанс. Обери се малко, не ми досаждай, а аз поемам ангажимент да минеш средата на шоуто,,.

Обаче ми се пропуква теорията, заради промото, от снощи🤔
Коолко енергия, по анализи на едноклетъчни 🤭🤭🤭🤭🤫

# 1 608
Валерия и Габриела са нагли и прости, но Надя си е злобна , непонятно ми е как кма хора , които да твърдят обратното .

# 1 609
  • България
Валерия и Габриела са нагли и прости, но Надя си е злобна , непонятно ми е как кма хора , които да твърдят обратното .

Да, но Кристина има претенции за елитарност. Да обиждаш хората в ефир с такива епитети не е възпитано.

# 1 610
Ако исмш претенции не влизаш във формата като за начало .😀
Тя Виктория вчера имаше претенции , че е добра и онеправдана, а две минути по-късно пак почва да обижда и напада .😀

# 1 611
Моят скромен и дълъг коментар:
Барбара ми е симпатична в лице, обаче е ужасно агресивна, злобна и елементарна. Явно всеки конфликт го решава с "Искаш ли да целунеш пода?". Отвратително поведение от младо момиче.
Валерио, ти нали имаше алергия към слънцето? Тогава защо нищо не ти стана на плажа, хем там имаше и физическо усилие, което допълнително изморява? Аааа, чакай! Защото алергията ти е толкова фалшива, колкото и теб самата.
Криси Горджъс: явно иска да се хареса на всички. До някъде я разбрах вчера; хареса ми, че се извини.
Виктория: преиграва сериозно, та чак дразни. Такъв тип жени пиявици не понасям.
Милена: браво, че е събрала смелост да покани Алек на среща.Обаче изобщо не я харесвам, не ѝ симпатизирам и едва я трая докато се опитва да говори. Може и да говори добре, но това мудно говорене с треперещо гласче, ме дразни. Пък и все за себе си говори. Не схванах нищо от историята ѝ с капитана. Не обичам такива мудни хора, които не могат да излязат от ролята си на жертва и все трябва да внимаваш да не ги засегнеш някак. Има още дооооста работа с добри специалисти.
Сестрите: хареса ми репликата на Алек, че Габриела говори глупости, в които самата тя не вярва. По-големи небивалици не бях чувала скоро. Заблоя ме главата и нищо не ѝ разбрах. А Памиту явно е с акъла на 5-годишно, затворено в тялото на млада дама и има нужда от някой да я пази. Връзката между двете е психарска и нездравословна. Радвам се, че ги изгони директно от диванчето. Габриела показа, че и като човек не струва.

# 1 612
Дали е възможно идната седмица да си тръгне Теа?
Едва ли по-накрая ще си ходи тя.. възможно е да е оставил нея и още някоя. За в момента все още прави шоу, но според мен не харесва искрено Алек.

И според мен няма да си тръгне тя следващия епизод. Моята теория е, че след поредния lap dance, ще остане на розораздаването да се бори за последна роза с някоя безгласна буква и ще си тръгне безгласната буква. Подозирам или Горджъса, или Миленка, тъй като изгониха вчера "интересни" персонажи и е ред на някой не толкова интересен да си тръгне.

А и доколкото си спомням от голямото промо за сезона, Теа имаше някакъв скандал с Виктория на диванчетата в къщата, който още не сме гледали, но не изключвам да го гледаме в следващия епизод - все пак цирка трябва да продължи с пълни сили, не може да пада нивото...

Предвид шока на другите в промото за следващия епизод, подозирам, че на индивидуална среща ще е татуираната госпожица със стабилните нерви

# 1 613
Аз Кристина я разбрах вчера , Надя и Йоана как може да изискват от нея да вземе страна в конфликта ? Буквално ходиха по нея , за да дуднат.

# 1 614
Горджъса е като Джизъса - нелепа!
Има ли видео от момента, в който се е газирала вчера, пропуснала съм го?

# 1 615
Кристина била учител по етикет и твърди, че била от "аристократично" семейство.
Кристина и Криси са две различни персони. Кристина претендира за етикета, но си тръгна, а Криси е тази, която остана и е плещила нещо си. Това е тази с ореховото лице, къси крачета, голяма глава, неприятен говор и много неприятна като цяло, която се титулува сценаристка.

# 1 616
# 1 617
Здравейте,
Чета темата от скоро, извинявам се, ако е коментирано, но ми попадна пост на Маги Томова от 2018, на който е тагната Габриела в описанието, като и двете сестри са харесали снимката, а иначе Маги беше много шокирана, че са сестри…

https://www.instagram.com/p/BjW3TsGg_M5/?igsh=MXdoNXY2dGgwaXp4cA==

# 1 618
  • Варна
Защо Памела пита Габриела къде й е халката?
За каква халка става въпрос?

Тук виждам нещо като 2 халки, а уж кученцето снима
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 16:12 от missNoir

# 1 619
Здравейте,
Чета темата от скоро, извинявам се, ако е коментирано, но ми попадна пост на Маги Томова от 2018, на който е тагната Габриела в описанието, като и двете сестри са харесали снимката, а иначе Маги беше много шокирана, че са сестри…

https://www.instagram.com/p/BjW3TsGg_M5/?igsh=MXdoNXY2dGgwaXp4cA==

Но тя иначе снощи или предната вечер твърдеше как не ги познавала извън предаването... може би не ги е познала заради различните лица през 2018 и понастоящем..

Общи условия

Активация на акаунт