ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 594
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 845
Виктория мисля , че е коментирала брекетите на Маги , така че не ми е жал въобще , няма как да е жертва в моите очи.

# 1 846
Виктория мисля , че е коментирала брекетите на Маги , така че не ми е жал въобще , няма как да е жертва в моите очи.

Да, каза нещо от рода на “с тези железа”. Не знам как може да коментираш чужди зъби и подобрение, предвид че твоите не са китка. Маги поне е направила нещо за усмивката си, макар и още да е в процес.

# 1 847
Наистина го няма видеото с Габриела. Жалко, гледаше ми се

# 1 848
  • София
Според мен ги е срам от тях си в това видео и затова е скрито, да го видят колкото се може по- малко хора.
Интересно какво се е случило последните години между нея и Маги.
Поредната която много обича кучета, но не и хора.
Аз си мислех, че временно е било спряно. Нещо е рязано и пак са го пуснали.
Може и проблема да е при мен, но аз не го виждам при видеата им и не го откривам с търсачка. Мога да го отворя само с директен линк.  Има около 200 гледания, а това с Кристина Аристократката има 35к за сравнение.

# 1 849
Виктория като я попита за Оливие, на секундата заяви: “Не го познавам този човек”. Сега в подкаста обяснява надълго и нашироко как имали бизнес отношения и се извинява на семейството му 🤦♀ Те за един месец след предаването са се запознали, създали са бизнеса (който тя обмисляла от лятото и само помещение и липсвало) и са го отворили .. То е така, срещаш някой и той след няколко седмици ти отваря салон. Друго характерно за общия бизнес е, че собствеността му е еднолична 😅

# 1 850
Най-логичното и неконспиративно обяснение защо видеото е скрито, е да е демонетизирано и да изчакват да мине време време и да се появят рекламите.
Но нещо ми е странно да се е случило ТОЧНО сега Grinning

# 1 851
Аз пък мисля, че си изпълниха целта-в устата на хората са. Ей на и тук вече два дни се дъвчат. Оставете ги да потънат спокойно Unamused

# 1 852
Току що го изтриха от канала. Не го изгледах цялото и не знам дали е казала нещо особено.
Доста ще е тъпо, ако не дадат обяснение. Аз ще предположа, че не е по молба на продукцията. Вече се видя от коя посока идва цензурата покрай Габриела..те от БТВ триха и замазваха, в Надкаст ли ще ги оставят.
Само не разбирам каква е тази медийна протекция над сестрите.🙄 Не ми се ще да вярвам, че само коментарите във фейсбук и инстаграм са обективни..

# 1 853
Да,голяма цензура.Защо ги правят тези подкасти,като не могат да се гледат!Благодаря за линка-успях да видя голямото мазало от лъжи.Габриела е завършен социопат.По думите й върти бизнес с един футболист,а е гадже с друг🤮Не съжалява за нищо ,защото е била провокирана и е показала спортна злоба,а не агресия.Другото го знаете.Надкаст я оставиха да си говори без кой знае каква опозиция(освен,че не им харесало случката с парцала и злобната песничка-държали се като ученички🤨)Изобщо не смееха да стъпят накриво.Били са много по-настапателни и критични,но явно и те....

# 1 854
Може би не е над сестрите, а над какво да говорят сестрите и да не изцепят още някаква глупост за Лудогорец. Тук по-рано потребителка сподели, че Лудогорец доста си пазят имиджа и не им се нравят такива скандали.

# 1 855
  • here and now
Сигурно са се притеснили, че любовницата на футболиста стана по-известна от него.
Аз не знаех за съществуването на този младеж. От тук научих.

# 1 856
Вече е частен видеоклипа и отникъде не излиза. 😂 Голяма тъпотия

# 1 857
Същите тъпотии говори Габриела, както винаги. Името на салона идвало от "Онли Габи". После каза, че произлизало от много неща. След което изцепи "Когато имаш бизнес взаимоотношения и ДВАМАТА човека участват под някаква форма, всеки трябва да има нещо за себе си". Доста завоалиран начин да каже, че Оливие Вердон е неин бизнес партньор и салонът е кръстен и на него.
Гаджето го била срещнала 6 дни преди предаването, но пък търсила място за салона от 8 месеца. Обърка възрастта на Мария и нарече 30 годишна. За Маги говори сякаш я познава от години. Била против агресията и това в предаването било спортна злоба. Каза, че реве повече за животни, отколкото за хора. Като я попитаха за любим филм и книга нищо не успя да отговори, иначе "много чете".

Кухо парче общо взето. Гледах я забързано, че иначе не се търпи.

# 1 858
Някой се пази от това, което дрънкат тези момичета. За мен в случая единственото обяснение е, че този човек е футболистът.

# 1 859
Сигурно са се притеснили, че любовницата на футболиста стана по-известна от него.
Аз не знаех за съществуването на този младеж. От тук научих.

И аз не го знаех този младеж, но не се и интересувам от футбол. Но може би си има своите фенове и последователи.

Онли Габи 🤣🤣🤣

С Маги стана ясно, че се познават отдавна. Габи е коментирала стари снимки на Маги. За това вече Маги официално ми е фалшива. То беше ясно, ама сега съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт