Сватба - Булките на 2024 |Тема 12|

• 41 768
  • 825
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Може ли някакви примерни снимки на огледалния под, за да покажа на снахата?
Не успях да намеря в нета.

# 586
Момичета, а какво мислите за смяната на роклята - аз много се чудя дали да си взимам втора.
Моята е доста удобна, корсетът може да не се пристяга твърде много, имам и кринолин, но все пак си е булчинска рокля и се притеснявам да не ми е неудобна за цялата вечер.
А ако се сменя, може би след тортата е най-удачно?

# 587
  • Melmak
Момичета, избрахте ли сватбена торта?

Насочих се към Чочко като цена ме устройват. Мисля да поръчам дегустационна кутия за да видим вкусовете.

Вие какво избрахте? А като дизайн?

# 588
Момичета, а какво мислите за смяната на роклята - аз много се чудя дали да си взимам втора.
Моята е доста удобна, корсетът може да не се пристяга твърде много, имам и кринолин, но все пак си е булчинска рокля и се притеснявам да не ми е неудобна за цялата вечер.
А ако се сменя, може би след тортата е най-удачно?

Аз бях с моята цялата вечер, тъй като не исках изобщо да си свалям роклята с главно Р и да купувам втора. Имаше моменти, в които шлейфът доста ми пречеше, така че ми се искаше да имам втора. Особено за лятна сватба препоръчвам да имате опцията, а пък на момента да прецените дали ще ви е по-удобно да се преоблечете.

За торта от Чочко, препоръчвам морковената с две ръце.

# 589
За момента съм се спряла на торта с крем брюле от сладкарница Марти. Парчето излиза по 3.50 лв.

# 590
Ние също избрахме Чочко, вкусът е крем брюле - много лек. Тортата е “Евкалипт” - бяла измазана и с цветя.
Препоръчвам ги горещо - преди няколко месеца говорих с тях за вариантите, а преди две седмици поръчахме тортата и и двата пъти съдействието беше отлично. Цените им също са много добри, без да компенсират качество.

# 591
Здравейте, момичета! Нашата сватба мина, беше супер.
И двамата бяхме повече от спокойни и мисля, че това помогна да си изкараме добре.

Ако някоя от вас си търси къса рокля, нека ми пише, ако има интерес.

# 592
  • София

Насочих се към Чочко като цена ме устройват. Мисля да поръчам дегустационна кутия за да видим вкусовете.

Дори не съм гледала много , понеже тази много ми хареса и е точно в темата на сватбата. Украсата на масите ще е с евкалиптови листа . За вкус и аз бих се радвала на препоръка, не обичам сладко и шоколад , и избора ще го вземе мъжа ми . ( ще дегустираме препоръчаните по - горе
Благодаря 🌷

# 593
  • Melmak
Тортата е много красива!

Аз не съм по сладкото, не ям шоколад и десерти не обичам. Искам лека торта, като превес също ще има мнението на мм, защото е по сладкото.

# 594
Параноар, нашата е точно тази 😄

Като цяло питайте служителите за съвет за вкуса, и ние не искаме тежка и благодарение на момичето в сладкарницата се спряхме на крем брюлето. Имаше и други хубави леки вкусове Simple Smile

Дори не съм гледала много , понеже тази много ми хареса и е точно в темата на сватбата. Украсата на масите ще е с евкалиптови листа . За вкус и аз бих се радвала на препоръка, не обичам сладко и шоколад , и избора ще го вземе мъжа ми . ( ще дегустираме препоръчаните по - горе
Благодаря 🌷

# 595
Здравейте,

Както споменах по-горе, сватбата мина, съответно се сдобих с нова фамилия. Подадох документи за ЛК, паспорт и СУМПС онлайн, но за талоните на колата се чудя дали трябва да отида в рамките на 30 дни от смяната на фамилията? или пък след получаване на новата ЛК? Някой има ли опит? Не мога да открия никакво инфо, а не ми се ходи до КАТ, да питам само :Д

# 596
  • Melmak
Момичета, в Чочко като поръчвате, украсата с какви цветя е? Сладкарски? Естествени ядливи?

Поръчах дегустационни кутии. Имат три вида - гола торта, стандартни и специални. В крайна сметка ако бях поръчала и трите кутии щеше да дойде огромно количество торта, а аз дори не ям сладко. За това поръчах за гола торта и специални, защото специалните ми се видяха интересни.

Не знам защо ме привличат толкова голите торти. Винаги така съм си представяла сватбената ни. Сигурно защото са модерни. Но като се познаваме с мм, знаем каква стока сме, вкусът ще е определящ. 😁😁😁

# 597
Понеже съм сладкар, твърдо препоръчвам, ако сте избрали торта с евкалипт, да настоявате той да е изкуствено цвете или направено от захар. Евкалиптът не не е безопасен за използване върху торти. Същото важи и за гипсофилата. Много сладкари правят компромис и слагат какво ли не върху тортата, но е нередно и опасно.

# 598
Цветята в Чочко са изкуствени Simple Smile

# 599
Здравейте, на сватбите на които съм била гост, винаги е имало изненада от младоженците към гостите. Било певец, оркестър или нещо подобно. Моля за идеи. С какво да ги изненадаме? Дори не ми хрумва какъв певец бих могла да извикам.

Общи условия

Активация на акаунт