Сватба - Булките на 2024 |Тема 12|

• 41 768
  • 825
  •   1
Отговори
# 600
  • Melmak
А горе-долу какво харесвате, гостите какво харесват?

Виждала съм да канят латино танцьори и да правят анимация с гостите, да ги мотивират и те да се включат.
Моя позната си покани човек с огнено шоу, сватбата беше на открито.
Много се канят танцови състави с тъпанджия, народни певици.
Бяхме на сватба, на която поканиха Румяна Попова, пя много хубаво.

Аз да ви кажа, че днес дегустирахме торти Чочко. Свързах се с тях онзи ден и ми предложиха три дегустационни кутии. Поръчваш си ги и взимаш от сладкарница. Три вида вкусове- за гола торта, стандартни и специални.
Отначало мислех да взема всички кутии, но осъзнах какво количество торта е това и че няма смисъл. Стандартните ми се видяха много обикновени и реших, че ще ги пропуснем.

Предвид любовта ми към голите торти избрах специални пълнежи и гола торта. Специалните са 7 вкуса, за гола торта 5. Някои отпаднаха лесно - или тежки, или странни комбинации примерно виолетка е нещо, което не понасям като аромат и вкус. Като цяло тортите са вкусни, дано да ги правят и добре на външен вид. Сигурно ще изберем да работим с тях. Като цяло не ми е най-важното тортата, защото дори не ям такава. Само шоколадова не искам, защото не обичам шоколад и не искам в 10-12 ч вечерта да сервираме на хората тежка торта. Занесохме кутиите у свекърите да дегустираме заедно, защото 12 парчета торта са много. Общо взето "Алиса в страната на тортите". Grinning

Бях при шивачката на Ателие Ивоар. Взе ми мерки да ми оправи гърба на роклята, който е тесен в момента. Другия месец съм на още една проба за дължината и така.

# 601
Аз не харесвам изненади за гости от такъв тип. Обичам да танцувам и да си говоря с хората, а не да гледам шоу.

# 602
Аз се повтарям, но изобщо не ми допада тенденцията сватбите да се превръщат в шоупрограми. Къде изчезна идеята да е празник, където хората се събират да споделят радост, да си говорят, да танцуват? Защо трябва да има непременно игри, постановки и режисури, това е доста напрягащо.

# 603
Момичетаа, оженихме се преди точно 8 дни. Емоцията толкова ни държи. От седмица насам тема номер едно за обсъждане е сватбата, а вчера даже си получихме първите снимки и може да си представите колко още си говорим. Уникално си изкарахме. Всичките ни любими хора около нас, тяхното присъствие ни зареди с толкова много енергия. Целия ден мина много гладко, имаше тук-там малко нерви и ядосване, но е нормално. Гледам общата картинка, а то е, че наистина това събитие беше неповторимо. Още в гражданското като ме почна сълзата, та ме държа до църквата, толкова бях щастлива да се омъжа за човекът, когото обичам. Ритуалите бяха толкова красиви и изпълнени с емоция. Диджеят ни скри шапките - аз на такова водене не съм присъствала, и не го казвам, защото беше нашата сватба. Имахме перфектната музика (наши и негови песни), нацели вкуса на всички гости, минаваше плавно между стиловете и почти нямаше седящи хора. Имаше игри, ама не от тия баналните като тази с въпросите и обувките, ние бяхме също много изненадани. Кумовете ни помагаха през целия ден и много се раздадоха. Понеже не са двойка, на едните подарихме уикенд почивка, а на кума - билети за концерт. Тортата беше божествена и толкова лека, перфектна в жегите. Доста хора си я изядохме (даже и аз, която не обичам много торта). Всичко беше великолепно - доволна съм много от гримьорката, от фризьорката, от фотографите, от диджея, мениджъра и сервитьорите в ресторанта, сладкарите, декораторката... абе нулеви оплаквания! Най-страхотния ми ден до момента! ♥

Пожелавам ви вашите сватби да са изпълнени с много щастие и позитивни емоции! Нещо и да не е наред, продължавайте, и ще си изкарате страхотно.
Радвам се, че бях част от този сладък форум за подготовка за булки!

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 13:00 от B.u.n.n.y

# 604
  • Melmak
Честито, Бъни! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот!

Радвам се, че всичко е минало както ти си го искала и сте се насладили на макс!

# 605
Честито, Бъни! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот!

Радвам се, че всичко е минало както ти си го искала и сте се насладили на макс!
Благодаря ти! Heartpulse И на теб пожелавам един прекрасен сватбен ден! Simple Smile

# 606
  • София
Момичета , откъде поръчахте топер за торта ?
И етикети за бутилки.
Бях харесала много нежен топер от Shein , но за жалост се е изчерпал , а и държа да е на български изписано , и въпреки ,че ми позволява да го въведа , не знам колко добре ще бъде изработен.

# 607
  • Melmak
Сладкарницата предлага ли?

Аз още не съм стигнала до там.

# 608
  • София
Ние ще поръчваме от Чочко , но там не ми харесавт предимно имат фигури.

# 609
Може ли някакви примерни снимки на огледалния под, за да покажа на снахата?
Не успях да намеря в нета.
Заповядай
Скрит текст:

# 610
Здравейте, момичета!

С годеника ми започваме да организираме сватбата си, която ще бъде в София през следващата година, и сме в търсене на добър DJ. Попаднах на DJ Бести и се чудя дали някой от вас има личен опит с него? Важни са ни както доброто настроение и купона, така и професионализмът. Ще се радвам да чуя вашите мнения и препоръки! Ако имате предложения за други добри DJ-и, също ще съм много благодарна.

Благодаря предварително! 😊

# 611
  • София
Вчера мина гражданският брак на нашите младежи. Беше много приятно и вълнуващо. Семпло, в най-тесен кръг, на "нашето" морско място. Отидохме пеш до съвета, подписаха, направихме си снимки, после обядвахме в заведението, което бяхме запазили. Хората се бяха постарали с подредбата на масата. Мина много приятно и успяхме да съставим програма за църковния брак и голямото тържество догодина. Сега остава да вземем рокля и останалите дребни неща по подготовката ще ги довършим следващото лято.
Понеже питахте за изненади на гостите, на сватбата на най-голямата нямаше такива, освен фойерверки накрая. Вчера също нямаше изненади, освен едни ръчни шоколади с имената на двамата и датата, които подариха на всеки от гостите.

# 612
  • Melmak
Честито на твоите деца, Фивър! Желая им от сърце здраве и щастие, нека имат щастлив и дълъг семеен живот!

Василева, сложно е с ДЖите. Според мен това е човекът, който създава истинското усещане за купон и е важно да си паснете.

Повечето хора гледат диджей, който им е харесал как води от друга сватба. При нас опитът е голям, бяхме на много сватби в последните няколко години и всичките диджеи бяха зле. Съжалявам, но нито един не ни хареса. Търсихме препоръки, дори като наехме фотографа го питахме да препоръча колеги диджеи. Спряхме се в крайна сметка на Велинов. Не е минал още празника, не мога да дам мнение от опит. До момента нямаме проблеми в комуникацията, изглежда добър професионалист и е точен.

Като мине всичко ще напиша един дълъг пост с мнение за всички специалисти, с които избрахме да работим.

# 613
  • София
Здравейте, момичета!

С годеника ми започваме да организираме сватбата си, която ще бъде в София през следващата година, и сме в търсене на добър DJ. Попаднах на DJ Бести и се чудя дали някой от вас има личен опит с него? Важни са ни както доброто настроение и купона, така и професионализмът. Ще се радвам да чуя вашите мнения и препоръки! Ако имате предложения за други добри DJ-и, също ще съм много благодарна.

Благодаря предварително! 😊

Мога да кажа че Мирослав (Бести) е в топ 3 в България от сватбените диджеи.
и водещата му е много добра, Евгения. ако ги хванете свободни, не се колебайте и за секунда

# 614
Аз като редовна сватбарка и някогашна булка намирам повечето изненади за хич... неизненадващи. Най-неизненадващата за мен е фолклорен ансамбъл, после останалите певци, квартети, огнено шоу, рисуване на младоженци и пр. За мен личное хем неуважително да си ровя в салатата или да си приказвам с някого, докато хората изнасят представление, хем ми е скучно да го гледам.

За топери - препоръчвам themastories и Zara P'arty studio, ако търсите плексиглас. Със сигурност ще ви изработят качествен и красив топер. На мен Дейните моми са ми изработвали два дървени (или каквото е там) - също бях доволна, но комуникацията е по-тегава. Като цяло за Дейните моми, които са ми правили топери и банер за погачата на малкото дете, както и печатните материали на кумата ни за нейната сватба - стават нещата, но на моменти едва ли не трябва да им се молиш, малко не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт