Сватба - Булките на 2024 |Тема 12|

• 41 765
  • 825
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен!

Запазихме дата за юли 2025, свързала съм се с фото+видео, координатор и ДЖ.

Има ли други булки за следващата година, които са започнали да отмятат от списъка? ☺

# 616
Здравейте и от мен!

Запазихме дата за юли 2025, свързала съм се с фото+видео, координатор и ДЖ.

Има ли други булки за следващата година, които са започнали да отмятат от списъка? ☺
Аз съм следващата година септември. Ние също всичко запазихме и капарирахме вече.

# 617
  • София
На втората ми дъщеря подписването беше на 25-ти този месец, а другата година ще е църковният им брак и купонът. Всичко е резервирано и капарирано вече. Вчера избрахме и роклята. Но младите живеят в чужбина, а сватбата ще е тук, затова гледаме всичко да е организирано от рано.

# 618
  • Melmak
Браво, че сте се организирали от рано. Добрите места и бизнеси се заемат от рано.

Ние започнахме да капарираме и запазваме през януари и февруари за септември. И много диджеи бяха заети вече.

При мен остава по-малко от месец и вече искам да идва. Надявам се на хубаво време и добро настроение.

Повечето неща са готови, освен роклята. Ще
Ходя на проба скоро.

Моя приятелка ми прави принт материалите. Мноооого съм й благодарна. Тя е графичен дизайнер и прави всичко специално за нас.

# 619
  • София
Вчера гледах влог на дама, която със съпруга ѝ са сватбени диджеи и тя каза, че вече почти изцяло са им резервирани всички възможни дати за 2025 г.

# 620
  • Melmak
Абсолютно разбирам защо. Добрите се заемат бързо, а в днешно време всеки втори е решил, че е диджеи.
За мен професионализмът е ключов, избрахме си от тук

https://napsd.bg/za-nas/

В началото не се разбрахме с двама диджеи, не бяха нашите хора. На сватби сме били доста пъти, но нито веднъж не останахме впечатлени от диджея. И така се спряхме на Велинов. Спечели ни на живата среща, на която видяхме, че е много организиран и готин човек.
Разбира се, мнение ще кажа като мине и нашият ден.

Вече преглеждам всичко по два пъти с цел да не изпусна нещо. Големите неща са готови, но от дреболиите има нещо винаги.

Когато запазихме ресторант през януари-февруари ми се виждаше толкова далечно всичко. Сякаш запазваме нещо, обикаляме, навън мрачно, гадно, даже не можех да си представя как ще литне времето.

А то след две седмици ми е моминското.

# 621
Момичета, имам малко глупав въпрос, но на администрациите сайтовете са ми враг номер 1 😄
Като се пусне заявка за смяна на шофьорската книжка заради промененото име, дават ли ви документ/изобщо позволение да шофирате, докато не е издадена новата шоф книжка?

# 622
Рабира се , че можеш да шофираш. Ти разполагаш все още с стара книжка която е валидна. След като си вземеш новата , предаваш старата и те я унищожават. Това е 😌

# 623
  • Melmak
Старата книжка никой не ти я взима. Ползваш си нея. Като излезе новата носиш им старата и те я унищожават.

# 624
  • София
Здравейте, някой може ли да ми съдейства със сайт или платформа за колективно споделяне на снимки и видео?
Искам да направя общ линк / дропбокс или онлайн галерия - в който гостите на сватбата да могат след празника , да качат заснетите моменти.
Благодаря 🌷

# 625
Просто папка в Драйв?

# 626
  • Melmak
Здравейте, някой може ли да ми съдейства със сайт или платформа за колективно споделяне на снимки и видео?
Искам да направя общ линк / дропбокс или онлайн галерия - в който гостите на сватбата да могат след празника , да качат заснетите моменти.
Благодаря 🌷

Това?
Скрит текст:

Момичета, как върви отганизацията?

Kpp май е най-скоро?

# 627
Дами, имам въпрос от серията тъпи.
Размерите на булчинските рокли отговарят ли си като при нормални дрехи,   например ако нося С и роклята също да си е С. Има ли някакви разминавания(уголемени/умалени), според вас? Знам, че повечето, които са с вързанки стават за няколко номера, но все пак.

# 628
  • Melmak
Има разминаване. Зависи от къде си купуваш рокли. Масово са украински, дори да не го казват гласно. В сватбения център също са украински, там ме изкараха 50 размер, което е примерно 42 eur.

Така че много зависи къде поръчваш, кой шие и т.н.

# 629
Определено има разминаване и то от всеки магазин и колекция.

Нашата сватба е след десет дни, още не може да ми го проумее ума как така вече денят идва, кога мина една година организация....

Оправяме последни детайли, разпределяме гостите по масите, чакам си печатните материали (менюта, номера на маси и т.н.). И последната поръчка от Тему 😀 Направихме си програма за деня, обсъдено е почти всичко с дж, фотограф и локацията. Купихме  чаши,.свеки и т.н. Поръчах си букет на сляпо от една цветарница в Пловдив, да видим какво ще направят. Взех си роклята от шивачката с поправките - всичко е точно, бих я препоръчала за София ако някой има нужда. Естествено вече прогнозата за 12ти е, че ще вали. А миналата година като запазвахме беше 35 градуса. Но здраве да е, няма да откачам. Остана да си изберем песни, че трудно се разбираме с бъдещия младоженец. Дори песен за първи танц нямаме😀

Имам друг проблем (предимно психологически). Искам да измисля още нещо,с което гостите да се забавляват/разнообразят по време на вечерта и не знам какво да е. Притеснявам се,че от толкова време се знае,че ще се женим, а накрая да не си кажат - е това ли казвахте,че е толкова сложно за организиране,то нищо няма. Гледам много идеи, харесвам си неща,но просто нямам време да направя почти нищо вече. Подаръчетата за гостите ми са доста скромни - ще бъдат персонализирани подложки за чаши (понеже сме в бирария, а и да им остане за спомен нещо използваемо). Абе изобщо, малко fomo има с напрежение и не ми действа добре. Да не говорим,че не мога за повярвам,че ще мине денят и животът ще се тръгне по стария начин, защото на мен ми беше искрено хубаво да го организирам този ден, въпреки стреса.

Съжалявам за дългия коментар, имах нужда да vent-на, поне тук мога да намеря разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт