Сватба - Булките на 2024 |Тема 12|

• 39 935
  • 825
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Сега искам ш ние да отидем някъде на сватбено. Аз вече съм все по-трудноподвижна. Мислехме да е в Букурещ - хем извън БГ, хем наблизо, но няма да се справя. Или ще и някъде спа или някъде в Бг. Та, приемам и идеи Simple Smile
Сега, по принцип, за бременни не са подходящи спа заради топлата вода (високата температура) и басейни от хигиенна гледна точка и опасност от инфекции, но като добри дестинации мога да дам идеии за следсватбено пътуване/релакс:
1) Кингс валей https://kingsvalleyhotel.bg/ - до Казанлък, просторно, прекрасна природа наоколо.
2) Кашмир Велинград https://kashmirhotel.bg/wellness-and-spa/ - стил и добро обслужване
3) Зорница https://www.booking.com/hotel/bg/zornitza-family-estate.bg.html - след Сандански, подходящ за този сезон, World's best small hotels - прекрасна храна, гледка, напомняща тази в Тоскана, обслужване на ниво

Навсякъде ще ви се зарадват, като разберат, може да включат и малки изненадки, ако при резервация им споменете, че е нещо като меден месец Blush

# 691
Здравейте, нашият сватбен ден също мина. Беше приказка, страхотна е емоцията! За това страшно много допринесе, че бяхме 230 човека. Абсолютно нямаш време да се фиксираш върху проблемите или да се разчувстваш прекалено много. Естествено, проблеми имаше от всякакво естество, главно с ресторанта, но ни е по-ценно да се съсредоточим върху хубавите моменти.
Момичета, пожелавам ви да изпитате това чувство, несравнимо е! Вече ме питаха какво се е променило и дали всичко не е по старому. Ами, не е, по-хубаво е!

# 692
  • Melmak
Честито! Дълъг и щастлив семеен живот!

Уау 230 души само мога да си представям какъв купон е било!!! ❤

Едит- бях в паспортна служба, не са ме ъпдейтнали …

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 10:21 от hechicera_

# 693
Честито и от мен. Благородно завиждам за хубавото тържество Heart

Относно спа-то, аз няма да влизам - единствено в релакс зона, евентуално. Иначе, мислехме за Kings Valley, може би ще отидем там или ще отидем в Арбанаси и малка разходка в Търново. Пък догодина, живи и здрави, ще отидем на годишнината на истинско сватбено Grin

# 694
Уф, в Арбанаси няма нищо впечатляващо. Нито един хуба, нов хотел с перфектен ресторант или нещо подобно. Не препоръчвам.

# 695
Хечи, а казаха ли ти кога ще постъпи информацията, че да можеш да си свършиш работа?
КРР, аз като се омъжих, обиколих с новата лична карта навсякъде,където се сетих, за да си ъпдейтнат системите: мобилен оператор, банка, личен лекар, допълнително пенсионно, работодател задължително - те ще ти оформят документите за майчинство и НОИ, според мен не ги отлагай тези неща. В Zornitsa Family Estate съм ходила бременна в седми месец, без да ползвам СПА и без да влизам в басейна, хем в средата на юли, когато е адска жега там - добре си изкарахме.

# 696
О, абсурд да обикалям Grin Аз нямам сили някои дни от дивана да стана. Ще си обновя задължителните документи и ще информирам работодателя, пък вече другите неща ad hoc.

Зорница са готини, но аз съм от Сандански и ми е до болка познато хаха Simple Smile
Вероятно ще го направим в Kings Valley или Търново. Кашмир ще ме извиняват, ама 1000 и кусур лв за две нощувки, не мерси. Не са нищо особено, даже ми е малко мутробарок кич Grin
Ние с моичкият много си харесваме Катарино и Лион. Обичаме непретенциозна обстановка, сред природата, но ще сменим малко. Тъкмо и ще отидем в Дамасцена, била съм преди време и беше горе долу ок, а сега знам, че май са го поремонтирали.

Хечи, вие кога бяхте за голямата сватба?

# 697
Момичета имам един въпрос относно смяна на Талоните на автомобил. Ако някоя е минавала по този път и да си е подменяла талоните на автомобила си.

Интересува ме това на момента ли се случва, или си пада чакане , за да знам аз как да се организирам.

# 698
О, да и това ще трябва да се сменя...
Аз понеже миналата година купувах автомобил и сменях талони - чака си се (в София)

# 699
  • Melmak
Ходих до грао. В 11:30 обновявали системата. Изчаках да мине часа и отидох пак, беше обновено. Ама имах работа извън града и не можах да се върна в паспортното да вадя паспорт.
А и има много хора, без час не си е работа. Запазих час за утре и отивам!!!

# 700
Момичета, възможна ли е вече смяна на лични документи в РПУ в друг град, различен от постоянния адрес по лична карта?

# 701
  • Melmak
Май само на Мария Луиза 91 в София може.

# 702
Момичета, възможна ли е вече смяна на лични документи в РПУ в друг град, различен от постоянния адрес по лична карта?

Не, но може в друго РПУ в същия град.

# 703
  • Melmak
Здравейте, вчера ме актуализираха в грао. Явно системата ъпдейтва в 11:30 на следващия работен ден. Пиша това, ако някой чете и му трябва инфо.

Отидох на Мария Луиза (лъвов мост) да си подам документи за паспорт и нова лична карта. Само паспорт не можело, трябвало всичко. Поне книжката ще я сменям по-натам.

На Мария Луиза може да се вадят документи и ако не сте с постоянен адрес в София.

Остават броени дни, всичко е много бързо. Отивам на маникюр след малко. Утре съм на уъркшоп в работа и няма да мога да правя нищо за сватбата. Дори не знам кога ще взема паспорта.

Взехме ракия, днес мм още уиски и водка.
Последна проверка на гостите да сме сигурни, че ще дойдат и така!

# 704
Момичета имам един въпрос относно смяна на Талоните на автомобил. Ако някоя е минавала по този път и да си е подменяла талоните на автомобила си.

Интересува ме това на момента ли се случва, или си пада чакане , за да знам аз как да се организирам.

днес бях в КАТ СФ. Общо 1 час - 30 мин чакане на 20 човека пред мен, 30 мин чакане за получаване. Трябва ти новата лична карта, малък и голям талон.

Процедурата е лична карта и паспорт, когато са готови те шофьорска и талони. И после обикаляне в банки и чудесии😄 за ДЗО ми казаха, че не е задължително да сменям фамилията до края на валидността

Общи условия

Активация на акаунт