Всичко за всички марки гел лакове - тема 55

• 44 839
  • 825
  •   1
Отговори
# 285
Daily, и аз не мога да хвана цвета точно. Но пускам няколко снимки да видиш, че една с една нямат нищо общо в зависимост от светлината и фона. Затова според мен пробвай на дневна светлина, но на някаква мостра или повърхност, за да не полимеризираш.

# 286
Имам джапанката на Чайна глейз, Gelaze, по-различна е от обикновената. Трудно се работи с нея и е очеизбождаща 😀

# 287
  • Down south
Daily, и аз не мога да хвана цвета точно. Но пускам няколко снимки да видиш, че една с една нямат нищо общо в зависимост от светлината и фона. Затова според мен пробвай на дневна светлина, но на някаква мостра или повърхност, за да не полимеризираш.

Tова е цвета, който исках и си представях.
На мострите изглежда цикламен нюанс
Чудя се какво да ги правя, дали да ги връщам или да ги пробвам?

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 19:28 от Daylily

# 288
Dailily, това е цветът на стайна дневна светлина, така че предполагам ще ти хареса като се лакираш. Много е плътен и хубав цветът. Поне на мен много ми харесва в стаята този цвят. Навън-на слънце цветът на мострите изглежда по-различен, но предполагам че на ноктите няма да е толкова голяма разликата с цвета на стайна светлина.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 13:57 от topsy1

# 289
  • Down south
Сърдечно ти благодаря за снимките и полезната информация!
Ще го пробвам.

# 290
Смесвайте цветовете момичета!
Аз всичко смествам, ако не ми харесва цветът - от боя за стени, до лак за нокти.

# 291
  • Paris
Здравейте момичета, на мен днес ми дойдоха всички материали и току-що пробвах да направя един нокът. Получи се уж 😀 утре ще пробвам да направя всички. Единственото, за което съжалявам е че тогава не поръчах накрайниците за пилата, и тези накрайници в комплекта са трагични, както бяхте казали, нооо ще се мъча с тях докато дойдат другите. Благодаря ви за съветите и темата, ако не бяхте вие кой знае колко боклуци щях да поръчам… Сега остава да усвоя добре и техниката за сваляне на лак и избутване на кожичките и ще се похваля и аз с някой резултат.

# 292
Не се мъчи с накрайниците към пилата, ще си съсипеш ноктите, още преди да са ти пристигнали нормалните накрайници.

# 293
Нещо ново, скромно от мен Wink

# 294
  • на брега на морето
Ех, сайтът на kissbel.com, от който си купувах база индиго, са я " изтеглили" и ми препоръчаха да си взема 8 nails base вместо индиго. Казаха ми, че била сходна. Някой случайно да я е ползвал или да е чувал нещо? Мисля, че се прави в Полша също( след проучване в нета).
И в Амазон я няма протеиновата, само в сайта на индиго, но доставката е безбожна...
https://kissbel.com/products/ocho-nails-base-plus-102-consistencia-espesa

# 295
  • Бургас
Мелина, а ти на каква цена взимаше индигото? Мернах го в няколко сайта, ама все около 50-55лв за 13мл излиза. Според мен го приеми като възможност да опиташ с различна база, може пък да имаш нова любима.

# 296
Не съм ги чувала, Мелина, не мога да съм полезна Sad

# 297
  • на брега на морето
Да, мисля да я пробвам тази новата, не е и скъпа. Пък ако не ми хареса после ще си купя " голяма бутилчица( 13 млн)" индиго, въпреки че 7 мл са ми предостатъчни за 1 година...И ще пиша отзиви.Blush
Съни:hugs:, и аз видях, че 13 мл има. Не ме спира цената, а голямата разфасовка, за база си е разхищение за мен...

# 298

Това е от днес,на едната е лилав лака,а на другата,розов.
И качвам снимка на палеца след като сложих базата забелязох тези 2 розови черти.Това препилване ли е или си е нормално,там предния път забелязох при свалянето,че няма база,смисъл на целия нокът имаше останала база,а там съм я свалила?Тоест може ли,защото няма останала база там да розовее,понеже си е самия нокът?

# 299
Здравейте,изпуснах линка,който явно е доста полезен,но..късмет😊
Моля,някоя добра,опитна и не изнервена душа да даде съвет,какви накрайници за тази пила да си поръчам.И аз виждам,че тези,които идват с нея май не стават.
Поръчах доста неща,предполагам,когато се прибера,ще започнат да пристигат.Бяха бърза поръчка.Осигурих си и курс по гел лак за лятото в България,но преди това ще се уча от клипчета.И понеже и детето ще я използва,искам да са добри нарайници.
Взех тази.
и това Тази лампа и този прахоуловител Разни неща от mr green,които препоръчахте,ръкавици и други дреболии. Ако някоя дама препоръча добри накрайници за тази пила,ще пусна и тях.

Общи условия

Активация на акаунт