Всичко за всички марки гел лакове - тема 55

• 44 844
  • 825
  •   1
Отговори
# 300
https://a.aliexpress.com/_EQTfee3 - тези са хубави за сваляне на гел лак.
От линка опции номер 3, 4, 54, 55 - керамични или твърдосплавни, червена или синя маркировка - червените са по-фини, сините са средни като грубост. Тази форма е удобна за повечето начинаещи, но може да си избереш и друга. Ако си съвсем начинаеща избери жълта маркировка - най-фини са.

Тези розовите от твоята снимка не стават нито за сваляне на материал, нито за обработка на кожички.

https://a.aliexpress.com/_Ex8bdSP ето тези са за кожички. На мен мюбимата ми форма е А1 (като конус).

Пилата иначе е ок като модел, но прахоуловителя е с торбичка, не с филтри и не е от добрите. Лампата също мисля, че ще ти свърши добра работа.

# 301
Много благодаря!

# 302
И аз да се включа с маникюр от днес.

# 303
Прахоуловителят наистина не е добър - тези с торбичка хвърлят повече прах, отколкото събират. Ако можеш, анулирай поръчката и си поръчай такъв с филтър. Много по-добри са.

# 304
Прахоуловителят наистина не е добър - тези с торбичка хвърлят повече прах, отколкото събират. Ако можеш, анулирай поръчката и си поръчай такъв с филтър. Много по-добри са.
Благодаря ти! Той почти е пристигнал/дават го на 16ти/ Ще си взема с филтър,тогава.

# 305
Момичета, искам да ви споделя моя
опит със Семилак. Значи декември месец имаше някаква промоция на Семилак в ЛикЛак и си купих три лака от тях. Като питах тук в темата за тия лакове Есмералда ме предупреди, че не е кой  знае колко доволна, но аз все пак реших да пробвам, защото имаха хубави цветове. Като ги купих пробвах всеки от лаковете на по няколко пръста и всичко изглеждаше Ок и освен че са малко по-редки от Коди друго не ми направи впечатление. Скоро обаче лакирах майка на два нокътя с техен Бордо  цвят и не стига че едва се изпече, но след няколко дни се обели. Днес пробвах един светло син, който си бях взела, но направо ме побърка-балончета, балончета и пак балончета. Откачих. Отгоре за втори слой се лакирах с един друг светло син, който имам на Коди, защото нямах нерви втори слой балончета на Семилак.  Може и неправилна техника с вкарване на четката в лака да имам и  да влиза въздух, но повече съм сигурна, че Семилак няма да си взема, след като за тия пари има други марки, които не правят балончета и нямам проблеми с тях.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 22:54 от topsy1

# 306
Вземи си на HiHybrid, на мен ми харесват повече от Semilac и с тях не съм имала никога греда, на един и същи производител са, тези даже са по-ниският клас (уж), но като пигментация и консистенция ми харесват много повече. По-добри са и от Клареса според мен.

# 307
Ето и моят нов маникюр. Този дизайн го правя за втори път, но предишния не изкара много, че бях сложила един скапан топ и се напука. Сега ще си го понося с кеф. 🥰

# 308

От вчера съм така

# 309
  • Mostly in my mind
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се разписвала Confused
Искам да ви благодаря за препоръките за ел.пила и накрайника на Уилсън. Изключително лесно и приятно се работи с него, хем днес ми беше за пръв път свалянето на лак с него. Имам няколко въпроса Blush
1. От страх да не се препиля част от базата остава. После доизпилвам с нормална пила,но все пак има. Проблем ли ще е, ако остане под новия маникюр?
2. Как се разбира, че нокътят е препилен?
3. Как почиствате ел.пилата и накрайниците след употреба? Аз със спирт 95%, но питам дали е друг начинът.
Благодаря. Heart

# 310
Здравейте, имам въпрос за не киселинния обезмаслител на Блускай. Някой ползва ли го о доволен ли е, върши ли работа?

# 311
Момичета, колко време печете изравняване с метода на капката и цветни база на Камифло например.
Първо слагаме тънък слой безцветна база, печем, после изравняване с капка и пак печем. Така ли е?

# 312
На мен няколко нокътя ми се счупиха и отрязах всички до дъно. Напоследък изобщо нямам вдъхновение, чудя се какво да си правя 🤔

# 313
От преди няколко дни

# 314
  • Mostly in my mind
И моят от снощи

Общи условия

Активация на акаунт