Всичко за всички марки гел лакове - тема 55

• 44 845
  • 825
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Момичета, колко време печете изравняване с метода на капката и цветни база на Камифло например.
Първо слагаме тънък слой безцветна база, печем, после изравняване с капка и пак печем. Така ли е?

Да Оля пече се след всеки слой. При изравняване пеквам всеки нокът по 10сек. за да се фиксира и накрая пека цялата ръка. Често палците ги пека отделно,за да съм сигурна,че всичко е ОК.

# 316
# 317
  • Бургас
Olia, аз пък мисля, че след тънкия слой не се пече, а се разнася капката, тогава се пече. Гледай внимателно клипчетата. Първо безцветна база, печем, после тънък слой цветна/прозрачна база без печене, капка с оформяне и тогава фиксираме/печем.
Кати, рисувани ли са декорациите или са стикери? Аз имам подобни водни стикери, но са доста по-фини.
Bambie., The Rose, Anyyyone, Mini Mi много добре!

# 318
Момичета, знам че е говорено сто пъти, но матов лак как се нанася? Имам един китайски , който съм нанасяла отдавна и не помня  и всички ли са на един принцип?

# 319
Аз си го нанасям както и другия топ. Просто гледам да е покрил целия нокът, но като се изпече и видя някъде пропуск, слагам още един тънък слой.
Olia, аз изравнявам както Съни е описала. Слагам тънко база на цял нокът и после капка, която разнасям, с тънка четка дооправям, обръщам ръката за 10-15 секунди, слагам да пека за 15-20 и продължавам с другия нокът. Накрая пека цялата ръка за 60-90 секунди.

# 320
Много благодаря, момичета! Златни сте!❤

# 321
От преди няколко дни, дойде реда на червената рефректираща база на коди.

# 322
Малко китки за наближаващото лято 🌸 джиджан лак - на слънце става лилав. Трябваше да е розовичък, ама и лилаво става. Иначе е сив и безличен… ма с тая война идеално ми пасва на настроението.

# 323
Малко тъп въпрос от мен - за какво точно служи лепкавият слой?
Маникюр на сестра ми

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 15:52 от Mini Me

# 324
  • София
Здравейте!
От време на време си правя гел лак вкъщи. Скоро обаче не съм. Мисля, че лампата ми е за смяна. Харесах ето тази, която ми се струва подобна на лампата от заглавната страница. Може ли някой по-грамотен по тези въпроси да каже мнение? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
BGN25.79  3%OFF | 320W 72LEDs Powerful Nail Dryer With Large Touch Screen LED Nail Lamp For Curing All Gel Nail Polish  Professional Drying Lamp
https://a.aliexpress.com/_Ev5JhHH
Отделно мисля да си купя база rubber  на Blusky и топ на същата марка Ultra Shine. Досега съм купувала само пт алиекспрес, но сега мисля да взема нещо уж по-качествено, най-вече за базата. А този вариант ми се струва добро съотношение цена/качество.

# 325
Ако искаш нещо по-качествено по-добре не се хаби за Блускай същите китайски лакове на тройна цена от БП. По-добре заложи на коди, пнб или някоя друга качествена марка. Лампата са я хавлили тук.
 Мнного хубави маникючи, момичета!

# 326
  • София
Благодаря за мнението! Много жалко, тъкмо направих поръчката на Bluesky Sad Толкова бях нетърпелива... Ще се опитам да я отменя.
Ако искаш нещо по-качествено по-добре не се хаби за Блускай същите китайски лакове на тройна цена от БП. По-добре заложи на коди, пнб или някоя друга качествена марка. Лампата са я хавлили тук.
 Мнного хубави маникючи, момичета!

# 327
Момичета не се получи матовия ефект на нито един пръст Sad( къде ли бъркам ( нанасям си цвета , пека 3 минути и след това нанасям мат, като пека пак 3 минути, след това минавам със спирт да почистя лепкавия слой и се получи това…. Неравномерно и ужасно

# 328
Shtipalkata, ако цветът и топът не са от една марка (незная в твоя случай дали е така), аз лично бих махнала лепкавия слой на цвета и тогава бих сложила топа, защото различните марки не винаги се сработват и се получава твоят резултат.

# 329
Моите матови топове нямат лепкав слой. Нищо не махам след това. Пробвай да махнеш преди да го нанесеш.

Общи условия

Активация на акаунт